Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bona69 áno moja nemusí to byť furt tak intenzívne neboj bábätko he s kopaním vraj intenzívne teda pravidelné od toho 24tt ja som napr. v 19tt ešte nič poriadne necítila
@bobricek1979 veď sa s tým utesujem, že sem tam zabuble v brušku,tak sa snažím upokojiť že je všetko ok,je to prvé bábätko,tak neviem čo je dobré a čo už nie, stresujem🙁 ďakujem za upokojenie ❤️
@bona69 jasné všetky sa tu tak trošku stresujeme, lebo nám na tom záleží a nemáš Angel sound
@bobricek1979 nie😞
@bobricek1979 budem musieť počkať do piatku,idem na morfologicky utz do sonoclinic s mm,tak verím že sa tam ukludnim že bude všetko dobre
@bona69 jasné držím prsty aj ja som bola u dr Dankovčíka a aj v 30tt by som chcela ísť
@bona69 nevadí
Ahojte baby. Prosim vas mate skusenosti s poporodnym pasom? Pri prvom som nemala a bola som po sekcii....ale teraz by som chcela len neviem co je lepsie na suchý zips alebo na háčiky. Chcela by som asi takyto ale neviem aku velkost....a nechcem cakat az po porode ze by som ho objednala . Chcem ho mat uz hned po
@lenuskap a kde to objednavas?
@bobricek1979 viacere stranky ich maju. Staci si dat do googla
@lenuskap oki oki ďakujem
Ako si kopká, moje <3
@lenuskap ja mam presne ten co je na obrázku a je dobrý ale nevedela som ze sa môže dať hneď po pôrode
@qirfa ahoj, akurát vám idem písať že práve prvý krát bambuľka koplaaa🤗❤️❤️a ja som sa ráno tak bála, a teraz už ozajstný tukanec, krásne,až sa mi chce plakať 😂❤️❤️❤️počulo má a tak mi dalo znamenie že je všetko ok ❤️,a krásne bruško máš,mňa brať volá goliaš,že preto lebo sa mu zdá obrovské 😁

Dievčatá,pred zhruba týždňom som začala mať prvé pohyby,teda to zblnkotanie, posledné dni ich je menej,alebo ich tak intenzívne nepociťujem.som dnes 19+3, myslíte že je to v pohode,že je to na začiatku tak,lebo už sa má zmocnuju obavy😞 v piatok mám sono