Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Ale strašne ma začínajú členky bolieť. Aj ráno niekedy, keď sa zobudím..
Ahojte. Tak kúpila som si pas do auta v tescu v Maďarsku. Stojí to cca 17eur.ale ja som si myslela ze ten pas mi stiahne medzi nohami dole ten pas v aute, aby som to dole na brušku vôbec nemala. No nevadí. Vyskúšam zajtra.
Ja som si kúpila tehotenský pás do auta a zistila som, že v mojom krpatom aute ho zatiaľ nepotrebujem, lebo ten pás mám úplne dole...Keď som si to skúśala, tak to nebol žiadny rozdiel...
@bona69 aj ja mam také bruško v ktorom si?
@chovanova43 19tt+4😁
Ahojte,tak mi dnes po morfologickom utz, všetko ok,len vraj jednu obličku má drobec zväčšenú,že do konca tehu sa to zvykne upravit,tak dúfam. A bude chlapec 😁
Dievčatá čo ste boli na tom sone v 20tyzdni tiež vás posielali na odber plodovej vody? Mne to odporúčaju vzhľadom na môj vek,budem rodiť v 35, no a výsledky mám všetky ok,negatívne. Povedala som že nepôjdem.
@bona69 a na základe čoho ťa posielajú keď morfo a všetky výsledky sú oki? Museli by na to mať nejaký dôvod. U koho si bola na morfo? Ja som tiež staršia a nikto nič
@bobricek1979 na sonoclinic v ke, aj to dr povedala že treba odsledovať v 30tyzdni tu obličku a ináč nič, no keď mi dávala sestrička už papiere,teda výsledky,tak ona do mňa hustila,že či som rozmýšľala nad odberom vzhľadom na môj vek,a ja na to,že z akého dôvodu, ona že na vylúčenie downovho a iných gen.poruch lebo ultrazvuk nie je 100%, a ja že nie,tak jej mám podpísať že nechcem. Som nechápala že prečo,aj do teraz nechápem,keď dr o tom nič nehovorila. No riziko na downa vzhľadom na vek mám1: 370, no upravené vzhľadom k výsledkom 1: 3628. Takže tak.
@bona69 Ahoj sledujem vas tu a tiez sa pripajam do vasej skupiny ak mozem... Termin mam 21.3.2019. Tiez mam 36 rokov, prvorodicka a nik ma neposielal na amniocentezu. Pokial vsetky vysledky su v poriadku tak nemam dovod a nik by ma tam nedonutil ist. Nechapem o co tej sestricke ide...
@adkaaa ahoj, ja prvý tp podľa poslednej ms 24.3., tak máme skoro na rovnako 😀 no vraj je bábo väčšie,tak mi ho stále upravujú, skracujú. Neviem o čo jej šlo,no aj keď som tam bola v 13tt bola na mňa protivna, jooj, už na to ani nemôžem myslieť, musím sa naspäť naladiť na moju vlnu,že všetko bude ok a drobec zdravucky, a budeme ďalej rásť 🤗
Aj mne ho posuvaju,podla Grochala v Martine 19.3.,podla poslednej MS 21.3.Este to nie je take hrozne,niektore mali termin posunuty aj 2 tyzdne.Aj tak si babo v brusku urobi po svojom a vypyta sa na svet kedy sa bude jemu chciet🙂🙂🙂
Uplne vymaz z hlavy tu neprijemnu sestricku a ver ze je vsetko v poriadku.A nestresuj sa zbytocne.Mna caka vysetrenie na infektologii ale stale sa nemozem dovolat tak v pondelok tam behnem osobne,lebo netusim ako to tam chodi.Tiez sa nestresujem,verim ze je vsetko v poriadku.Takto vyplasili aj svagrinu a nakoniec vsetko bolo o.k.

@qirfa juuj jaka si kočka 👍