icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
bona69
31. okt 2018

@qirfa juuj jaka si kočka 👍

qirfa
autor
31. okt 2018

@bona69 3cm na brušku, 98.. pipíka, veru, už sa teším ako sa budeme mojkať <3. Aj máš tušáka? 🙂

qirfa
autor
31. okt 2018

Ale strašne ma začínajú členky bolieť. Aj ráno niekedy, keď sa zobudím..

anitu
31. okt 2018

Ahojte. Tak kúpila som si pas do auta v tescu v Maďarsku. Stojí to cca 17eur.ale ja som si myslela ze ten pas mi stiahne medzi nohami dole ten pas v aute, aby som to dole na brušku vôbec nemala. No nevadí. Vyskúšam zajtra.

bona69
31. okt 2018

@qirfa tak si myslím že tiež guľky 😁no uvidíme 🤗ja zatiaľ chvalabohu nič také,cítim sa celkom fajn,sem tam má zaha páli a prsia bolia.

olliviaa
31. okt 2018

@anitu ten pas co je medzi nohy neni az tak dobry, hlavne ak mas na seba saty a sukne😄ten co stiahne pas po oboch stranach mi pride ovela lepsi a pas to stiahne presne tak ako treba, budes spokojna😊

kathhii
1. nov 2018

Ja som si kúpila tehotenský pás do auta a zistila som, že v mojom krpatom aute ho zatiaľ nepotrebujem, lebo ten pás mám úplne dole...Keď som si to skúśala, tak to nebol žiadny rozdiel...

macareb
1. nov 2018

Ja mám tento pás a možem odporúčiť.

chovanova43
1. nov 2018

@bona69 aj ja mam také bruško v ktorom si?

silvia610
1. nov 2018
bona69
1. nov 2018

@silvia610 Jake veľké pekné 🤗❤️👍

bona69
1. nov 2018

@chovanova43 19tt+4😁

silvia610
1. nov 2018

@bona69 ďakujem 😊 až mám obavy aké bude pred porodom 🤭 aj keď fotka troška skresluje

bona69
1. nov 2018

@silvia610 šak mne už mm povedal že to naše bude mať aspoň 5kil😁

silvia610
1. nov 2018

@bona69 hlavne aby sme boli zdrave aj s babatkami 👍

bona69
2. nov 2018

Ahojte,tak mi dnes po morfologickom utz, všetko ok,len vraj jednu obličku má drobec zväčšenú,že do konca tehu sa to zvykne upravit,tak dúfam. A bude chlapec 😁
Dievčatá čo ste boli na tom sone v 20tyzdni tiež vás posielali na odber plodovej vody? Mne to odporúčaju vzhľadom na môj vek,budem rodiť v 35, no a výsledky mám všetky ok,negatívne. Povedala som že nepôjdem.

kukunkav
2. nov 2018

@bona69 Ahoj,mna tiez posielali skrz vek,budem mat 37. Inak vysledky som mala ok,vcera sme boli tiez na morf. sone a tiez ok. Tak som odmietla amniocentezu.

bona69
2. nov 2018

@kukunkav veď som aj hovorila manželovi,že veď keď sú všetky výsledky dobre, tak prečo?keby boli zle tak nepoviem, ale takto? A keby už, tak čo by robili, dali tabletku a do pôrodu by vyzdravelo? Na týždeň mám poradňu tak uvidím čo povie moja dr, ale na ten odber určite nepôjdem

bobricek1979
2. nov 2018

@bona69 a na základe čoho ťa posielajú keď morfo a všetky výsledky sú oki? Museli by na to mať nejaký dôvod. U koho si bola na morfo? Ja som tiež staršia a nikto nič

bona69
2. nov 2018

@bobricek1979 na sonoclinic v ke, aj to dr povedala že treba odsledovať v 30tyzdni tu obličku a ináč nič, no keď mi dávala sestrička už papiere,teda výsledky,tak ona do mňa hustila,že či som rozmýšľala nad odberom vzhľadom na môj vek,a ja na to,že z akého dôvodu, ona že na vylúčenie downovho a iných gen.poruch lebo ultrazvuk nie je 100%, a ja že nie,tak jej mám podpísať že nechcem. Som nechápala že prečo,aj do teraz nechápem,keď dr o tom nič nehovorila. No riziko na downa vzhľadom na vek mám1: 370, no upravené vzhľadom k výsledkom 1: 3628. Takže tak.

adkaaa
2. nov 2018

@bona69 Ahoj sledujem vas tu a tiez sa pripajam do vasej skupiny ak mozem... Termin mam 21.3.2019. Tiez mam 36 rokov, prvorodicka a nik ma neposielal na amniocentezu. Pokial vsetky vysledky su v poriadku tak nemam dovod a nik by ma tam nedonutil ist. Nechapem o co tej sestricke ide...

bona69
2. nov 2018

@adkaaa ahoj, ja prvý tp podľa poslednej ms 24.3., tak máme skoro na rovnako 😀 no vraj je bábo väčšie,tak mi ho stále upravujú, skracujú. Neviem o čo jej šlo,no aj keď som tam bola v 13tt bola na mňa protivna, jooj, už na to ani nemôžem myslieť, musím sa naspäť naladiť na moju vlnu,že všetko bude ok a drobec zdravucky, a budeme ďalej rásť 🤗

adkaaa
2. nov 2018

Aj mne ho posuvaju,podla Grochala v Martine 19.3.,podla poslednej MS 21.3.Este to nie je take hrozne,niektore mali termin posunuty aj 2 tyzdne.Aj tak si babo v brusku urobi po svojom a vypyta sa na svet kedy sa bude jemu chciet🙂🙂🙂
Uplne vymaz z hlavy tu neprijemnu sestricku a ver ze je vsetko v poriadku.A nestresuj sa zbytocne.Mna caka vysetrenie na infektologii ale stale sa nemozem dovolat tak v pondelok tam behnem osobne,lebo netusim ako to tam chodi.Tiez sa nestresujem,verim ze je vsetko v poriadku.Takto vyplasili aj svagrinu a nakoniec vsetko bolo o.k.

vikuss07
2. nov 2018

Dievčatá, začínam 24tt pomaly sa budem gúľať 😁

bona69
2. nov 2018

@vikuss07 aj ja mám taký pocit,a čo to bude do pôrodu 😁 pekné bruško máš🤗❤️

vikuss07
2. nov 2018

@bona69 ja s takou malou dušičkou chodim na poradňu 😀 keď diktujem doktorovi váhu ... sa len usmieva, či mi chutí...😝 nemôžem za to, na mňa sa to lepí jedna radosť...😒

bona69
2. nov 2018

@vikuss07 a koľko si celkovo pribrala, ja som v 20tt a spolu tak cca 4,5-5kg,aj to sa mi zdá dosť,lebo ja som ani štíhla nebola

vikuss07
2. nov 2018

@bona69 to máš super!!! ja som do teraz za 24 tt pribrala 10kg. Akonáhle nemám taký pohyb ako pred tým, tak sa to lepí. navyše mi chutí... po pôrode to pôjde dole. Snáď 😉

bona69
2. nov 2018

@vikuss07 no ani to nie je veľmi na tebe vidieť,pristane ti to, no veď uvidíš potom nebudeme mať čas toľko oddychovať a mlsat a všetko pôjde do mliecka, a budeme zas kočky 🤗❤️

vikuss07
2. nov 2018

@bona69 ďakujem za milé slová 😉 verím v to 🙂 pri tých mamičkovských povinnostiach to pôjde dole samo 🙂