Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@anitu ale ako ta boluatak ako na krámy? A bolí ťa aj podbrusko?
@bobricek1979 podbruško ma zabolí tiež niekedy. Keď to spomeniem dr, vždy povie, že však už má aj bude bolieť, polovičku mam za sebou a ze rastie, a roztahuje sa panva.
@anitu a ako často ťa to všetko pobolieva zaberá magnezko
Mňa boli cely spodok panvy(kosti) a ešte aj križe niekedy ledva chodim nechcem si predstaviť čo bude neskor.. na to asi nemáte nejaké rady ako aspon zmiernit tu bolest
@majkaaaaaaa ako cítiš to tvrdnutue
@silvia610 detto. Keď viacej chodím, stojím, už ma boli cely deň nenormálne.
@bobricek1979 neviem, pár krát za deň zabolí. Niekedy ma boli pri chôdzi, magnezko beriem, a aj tak. Neriešim to. Však bruško rastie, panva sa roztahuje. Dr som to spomenula.
@anitu ja mám bolesti tiež ale aj krížov aj podbruška spolu najmä kríže akokeby oblička
@bobricek1979 úplne sa mi napne brucho a na dotyk hlavne v podbrušku je všetko tvrdé ako kameň 🙄
Baby, čo použivate na natieranie bruška?
Prípadne čo ste použivali pri prvom babatku?
Mňa pichá tak v podbrušku ako od ihly. Doktor mi kázal dávať si Magnerot.
Myslím, že už je to lepšie. Chrbát ma nebolí, len ma sem tam prisekne.
@majkaaaaaaa a to je nemôže byť malinké
Ahojte, aj mna velmi pobolieva v podbrusku. Dnes som s tym bola u doktorky, ze ci nahodou nemam zapal mocovych ciest, ale moc bol cisty. Tak skusala, ci sa neotvaram. Vsetko je ok. Dala mi magnezko a cyklo 3fort a ze ak mi nebude lepsie, pojdem do nemocnice na infuzky :-/ co by som nerada... Ale tesi ma, ze nie som sama. Asi to je fakt normalne... A musime s tym fungovat
@maruska.s neboj je to normálne bude to oki len oapkaj magnezko
@bobricek1979 dakujem 😉
@vikuss07 krásna tehuľka koľko máš rokov ak sa smiem opýtať
@bobricek1979 😊 ďakujem, 32. 🙄
@vikuss07 vyzeráš na 23
@bobricek1979 😂😂 neblázni. To je len na foto 😉 ale ďakujem.
@vikuss07 nedakuj👍☺️
@vikuss07 tiež mi napadlo, že malý musí nikde tlačiť, lebo tŕpnu mi už aj drobné kostičky, často to cítim aj ráno, po prebudení, do pol predlaktia. Ako čítala som, veľa žien s tým máva v tehu problémy, tak to k tomu zrejme patrí. Len teda, čo vám zaberá, ak zaberá niečo. Cvičenie sa akosi minulo účinku 😏
Ahojte. Takja sedím u diabetologicke. Glukóza vypita, vyzerá to ze to je ôk. Ešte výsledky z krvi, moč o niekoľko dní. A hneď mi spravia aj EKG. Neznášam tu sladkú vodu 😥

@bobricek1979 mňa kríze neskutočne bolia. Po stranách ako nervy.. Pff. Co bude neskôr?