Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@anitu skúsim popatrat
@silvia610 waw konečne nie som sama som v 22tt a tiež mam také brucho
Ahoojte mamičky..chcem sa opýtať citite už pohyby babatka? mojmu sa nejak nechce ale doktor zaznacil v tehotenskej knizke ze pohyby su v poriadku len ich asi necitim este.som v 22TT
@dadikvk1 do 24tt máš čas a na boj ono to príde každú chvíľu možno ti kopká niekde do vnútra
@bobricek1979 noo je to mozne uz sa sledujem hlavne vecer ked sedime na gauci v kludne a nejak nic..a ked z kazdej strany citam ze uz citia zeny pohyby a literatura to tiez tvrdi..ale beriem ze kazda sme ina 🙂
@dadikvk1 ahoj ja som druhýkrát tehotná som 20 tt a pohyby necítim necítila som ani pri prvom a ani nebudem cítiť ja mám placentu už druhýkrát uloženú na brušnej stene
@dadikvk1 určite
@majusska202 ahaa no tak mozno ze som ten pripad aj ja ale to by mi doktor oznamil? ci to nieje az taka potrebna informacia pre mna
@dadikvk1 no myslím si že je to dôležité aby si vedela kde je placenta na morfo ultrazvuk si nebola?
@bobricek1979 v piatok som bola prvy krat na sone z vrchu tam mi len povedal ze dietatko rastie tak ako ma zodpoveda tyzdnu tehotenstva pohyby tam su..to je vse :/
@dadikvk1 no ja som ako prvo rodička čakala že kedy a keď som bola asi 26 tt som sa NATO spýta a on sa začal smiať že veď ani nebudete máte tam placentu... A teraz som sa to dozvedela na 4d sone tak neviem spýtaj sa nato najbližšie
tak ja sa ho skúsim opytat ak do najblizsej poradne nič neucitim ..a odporucate to 4D sono??
@dadikvk1 moja skúsenosť to nie je ale našim známym to 4d sono zachránilo bábo... Doktor tam prišiel nato že bábo má choré srdce a keďže vedel že čo keď sa malý vypýtal na svet hneď bol napojený na prístroje letecký prevezený do ba a okamžite operovaný. Keby to nevedeli malý by zomrel... Ale našťastie to dopadlo dobre už bude mať skoro dva roky a úplne už bez problémov
@majusska202 úžasné..
lebo moja mamina o tom nechce pocut koli tomu ze jej niekto hovoril o tom ze to moze sposobovat predcastny porod.ci je to pravda to uz neviem
pokiaľ si mala tripletesty v pohode, nechceš vedieť pohlavie , nemusíš absolvovať morfo, ja som napríklad šla lebo som chcela vedieť aj pohlavie aj jednu hodnotu som mala hraničnú na tripletestoch a mám 37r. a na morfo ma dr ukľudnil že dieťatko je zdravučké, takže ak nemáš dôvod nemusíš ísť.
@martaniana pohlavie chceme vediet teraz mi doktor povedal len tolko ze tam nevidi chlapca ale tak to vobec nieje 100% tak uvidim co nato manzel 🙂.. a chcem sa opytat za to 4D sono sa plati? ja vobec neviem ako to prebieha
@dadikvk1 áno platí, my sme boli v Martine u dr Grochala a platili sme 70e+5fotka. Malé bolo dobre natočené tak ho kontroloval asi 20 min, keby nebolo vyšetroval by aj dlhšie..
@martaniana a urobi mi to aj moj gynekolog? alebo nato musi mat bud speci pristroje alebo musi byt nejaky odbornik?
@dadikvk1 neviem akého máš gynekológa ale tí bežní majú väčšinou 2D, musíš si zistiť kde v tvojom okolí je 3D4D.
@dadikvk1
Ahoj, ono možno tie pohyby už cítiš, len nevieš, že je to ono... Je to dosť jemné. Také jemné prehýbanie brušnej steny, jemné dotyky, lebo frčky...
Mne sa najviac hniezdi, keď sedím skrćená na stoličke, alebo keď sedím s nohami vyloženými na gauči, tak že ich mám pokrćené v kolenách a trochu pritisnuté k sebe... Alebo keď ležim na chrbte v posteli... Vyskúśaj sa popozorovať...Vôbec som si nebola istá, či to mám nejaké pohyby čreva alebo čo...
a to pulzovanie budem pocitovat stale? alebo je to len dočasne ??
@dadikvk1 tak by ti to spomenul podľa mňa určite pozri si tehu knižku trebárs

@bobricek1979 hocijaké. Na krabičke v predu je napísané že bez amoniaku. Ja som v dm nenasla. Farba ktorá sa mi páčila, obsahovala.