Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@katka8817 ahoj ja sim dnes bola na echo a ekg všetko vraj oki tiež mám vyšší pulz niekedy tak len magnezko mi odporučila inak nechcela žiadne lieky vraj blbé je to že mám nízky tlak a vyšší pulz a každý liek čo je na zníženie pulzu znižuje automaticky aj tlak takže to tiež nieje dobre treba sa len ukľudniť ja mám trebárs prolaps a ten mi to môže občas robiť
@katka8817 a pulz som mala 85no keď sa vyszresujem občas mám aj cez 100
@bobricek1979 to isté mám aj ja nižší tlak 100/60 a vysoký pulz okolo 100
@katka8817 vraj to sa dá a je to úplne normálne v tehu
Kočky ako často vás bábätko kope? Stalo sa vám že pol dňa aj celý deň úplne málinko
@bobricek1979 no teraz už riadne. Ale pred dvoma týždňami celý deň nič, len poobede. Podľa mňa je to individuálne. Minule som mala makové koláče, pospal si 😁
@bobricek1979 pred dvoma týždňami som ju necítila asi 2-3 dní. Teraz už viackrát za deň. Aj teraz, len to na brušku ešte veľmi nevidieť, necítiť. Len z vnútra cítim ako kope.
@vikuss07 no moja dnes je lenivá no distala som vysoké dávky magnezka v nemocke tak neviem či z toho
@anitu no moja dnes je zaspinkana
@bobricek1979 prečo si dostala to magnezko? Infuzia to bola?
@anitu áno bola som v nemocnici pre podozrenie na sratenie krcka našťastie sa to nepotvrdilo
@bobricek1979 no tak to som ešte nepočula, že podozrenie skráteného krcka🤨 však dr spraví sono vaginálne, a bud je skrátený, alebo nieje. Hoci aj mne na merajú furt iné. 38mm,41mm,35mm.dufam te sa mi neskracuje tiež..
@anitu no on to najprv vysezril palpacne az na drujy den ultrzavuko a mala som ja bolesti tak si ma tam nechali maloniec krcok az 44
@anitu to som bola na pohotovosti
Dievčence tvrdne niektorej z vás bruško

Ahojte maminy, ako riešite tie ktoré máte vysoký pulz?