Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@nikayla nenasla som zatial co som skusala pozerat
Ahojte. Stalo sa niektorej z vás že ste v 7tt mali trochu hnedého výtoku? Mne sa to stalo včera večer , do ráno to zmizlo, no aj tak sa bojím že čo to je. Brucho má trochu bolí, ale neviem či to nie je z toho stresu. 😔😔😔
@majkaaaaaaa ahoj, mne sa stalo, na druhy den som sla k lekarovi a vraj to mohla byt nejaka cievka, vsetko bolo ok
@majkaaaaaaa Ahoj moja, no mne sa presne toto stalo dnes... že keď som sa utrela tak slabohnedý výtok. bruško ma tiež trochu bolí, ale nie nejako extra, skôr tak ako bežne... Strašne som sa vyľakala. Ráno toho bolo viac, teraz je toho málo, skoro nič, ale aj tak som vydesená, že či je to ok. Idem na 10.40 k lekárovi, potom dám vedieť.
@majkaaaaaaa tiež som v 7tt, teda konkrétne 6tt + 4.
@wewuliatko174 ja v tej skupine som ☺ píšu že je verejna normálne, ak treba popozyvam vás ak sa to dá ☺
Ahojte pridávam sa k vam 🙂 termín máme 29.3.
@zuzanicenka no aj by som ,uvidime..idem v stredu idem k doktorke a budem mat potvrdene ,aj TP,rada by som potom sa pridala aj do skupiny
Ahojte zienky, moj termin by mal byt predbezne 31.3.2018. Dufam ze u nas bude vsetko v najlepsom poriadku, nakolko dnes som 6tt+4 a prvykrat sa mi rano objavilo slabohnede spinenie. Velmi som sa zlakla a letim o hodinu k lekarovi. Brusko specialne neboli, skor tak ako vzdy (aj ked teraz sa mi zda ze viac, ale to podla mna preto ze teraz sa strasne od rana sledujem a moznoa j z toho stresu). Drzte nam palce 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@qirfa ahoj my sme na Tom asi podobne. Ja v apríli (7tt) missed abord, tak dúfam že aj tebe aj mne to tentokrát vyjde a všetko bude ako má. Nech len naše uzlicky rastu a srdiecka biju ako zvony 🙂
Teda 31.3.2019🙂
@oravocka moja zlataaa to je mi ľúto viem čo prežívam.. my to isté v apríli... Ale neboj ďalší krát sa zadarí 🙂
@ivka2112 aj ja idem o 12:30 ku gyn. držím palce, potom si píšeme
@pipcation ahoj dáš mi vedieť aký rozmer si mala zltkovy vak a gestacny? Keď ti ide robiť sono? Ja mám termín 29.3. sme na Tom podobne
@pipinulkaa Ahoj, no ja myslim ze urcite bude robit sono. Dám vedieť všetko ;) ty si už bola u doktora?
@majkaaaaaaa ahoj, takze ja uz som doma od lekara. Na ultrazvuku doktor zistil ze mam vedla maternice 1cm trhlinku, vraj to moze byt od toho alo sa to vsetko vnara viac dovnutra. Nariadil mi PN 1 mesiac a kludovy rezim - mam lezat a oddychovat, aby sa to mohlo samo zacelit. Videla som prvykrat aj nasho drobceka, bilo mu krasne srdiecko ❤️❤️❤️
@pipcation ahoj, takze ja uz som doma od lekara. Na ultrazvuku doktor zistil ze mam vedla maternice 1cm trhlinku, vraj to moze byt od toho alo sa to vsetko vnara viac dovnutra. Nariadil mi PN 1 mesiac a kludovy rezim - mam lezat a oddychovat, aby sa to mohlo samo zacelit. Videla som prvykrat aj nasho drobceka, bilo mu krasne srdiecko ❤️
@ivka2112 tak teda oddychuj drzte sa
@ivka2112 aj ja som bola v utorok u dr a tiež som videla srdiečko 😍 len oddychuj aby bolo všetko ako má. Ja momentálne v práci. Ach radšej by som bola doma v posteli
@pipcation ahoj áno ja som bola v utorok prvý krát videla som srdiečko.. nádherný pohľad.. len povedal mi len údaje GV 22.5 a zltkovy vak 4.5 preto má zauijama ako si na Tom ty.
@ivka2112 ahoj mne povedali to iste... plod má 9,75mm a hematóm 20mm čo je zle,chceli si má tam nechať no mohla som ísť aj domovské tiež musím ležať .... vraj keď budem zasa krvácať tak okamžite do nemocnice... 😥
@majkaaaaaaa juj drzte sa to zvladnete ,oddychujte ..baby aj ked to moze byt tazsie na zaciatku verim a dufam ze bude vsetko dobre
@majkaaaaaaa neboj sa, budeme lezat a dobre to s nami aj nasimi drobcek i dopadne. Musime tomu verit🙏🏻 Nas drobcek ma 5,6 mm a hematom 10x7 mm. Moj doktor povedal ze nemusim neustale lezat, iba ze mam vela oddychovat a nonstop nepochodovat, ale ja budem radsej lezat hlavne, urobim aj nemozne aby to dobre dopadlo. A dali ti aj nejake lieky?
@wewuliatko174 dakujem krásne. Budem ležať pokial bude treba , moje babo mi je prednejšie ako hocičo na svete ❤️
@ivka2112 vylezim aj dieru na gauči ak bude treba 😁 kedy ides znova na kontrolu? Ja v pondelok hneď ráno ...