icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
anitu
9. nov 2018

@danicabbb
@bona69
@danicabbb
@danulikkk ahojte. Ani ja neviem, či to, čo cítim he tvrdnutie. Mňa po bokoch zabolí, akoby kŕč na Na Par sekúnd a skončí to. Dr som spomenula, vravela, že keď zo nemám viackrát za hodinu, tak nevadí. Mňa kríze veľmi bolia. Ako zacvrknuty nerv. Tak ale aj dnes som bola na par hodín na shoppingu, tak sa nečudujem 😃ale musím mať pohyb..

danicabbb
9. nov 2018

@bona69 no neviem, ako u teba ja som len 23tt

danicabbb
9. nov 2018

@anitu no tak toto ze netušíme či to je už teda vážne tvrdnutie

bona69
9. nov 2018

@anitu no ja som mala včera poradňu,tak tiež som sa nachodila, bola som rada že som doma, vzala magnezko a poslala si, keď ležím tak je to v pohode, ja mám zas bolesti ako na ms posledné dni, dr povedala že by nemali byť, našťastie sú krátko a nie často, no a aj mňa začali už kríže bolieť, sa nám to nabaľuje 🤗ale vydržím aj na ihliach😁 dnes som zas musela k zubarke,som mala také bolesti,až mi sestrička musela hlavu držať 😌

bona69
9. nov 2018

@danicabbb sa smejem že pár dní,ja som len 20+5😁, sa utesujem že to skoro ubehne

anitu
9. nov 2018

@bona69 aj ja som mala vcera bolesti menštruačné. Vždy keď to dr spomeniem, povie ze mam všetko v poriadku a ze rastiem.ale vždy ma pekne skontroluje.

bona69
9. nov 2018

@anitu mne vždy robí sono, včera skoro 10min naháňala drobca 😁 zo spodu ma od začiatku tehotenstva nepozerala

danicabbb
9. nov 2018

@bona69 no verme že áno

danicabbb
9. nov 2018

@bona69 ani krčok nikdy to už by mala či?ale pokiaľ nieje problém netreba

maruska.s
9. nov 2018

@katka8817 ahoj, ja mam stale nizky tlak a vysoky tep. Aj lieky som na to brala, ale teraz ich nesmiem, tak sa to vzdy snazim len nejako predychat a nebat sa 😉

anitu
9. nov 2018

@bona69 mne do 12-14tt len zo spodu robila sono. A už pár krát pozrela krčok tiež, a dva krát aj palpacne vyšetrila. Tebe ešte takto krčok ne kontrolovala?

bona69
9. nov 2018

@anitu
@danicabbb no od potvrdenia tehu mi zo spodu sono nerobila ani ma nevysetrovala, a cez brucho neviem či vidí aj krcok, zatiaľ,tfuj tfuj, nemám žiadne problémy zo spodu, tak asi preto nepozerala,tak neviem, dúfam že je to ok

chovanova43
9. nov 2018

Baby pijete kávičku? Ja si deň bez kávy a nejakej čokoládky k tomu ani neviem predstaviť, myslím kávu obyčajnú zalievanu

bona69
9. nov 2018

@chovanova43 ja som pila každe ráno,no odkedy som tehu tak vôbec nepijem.nie žeby mi nechutila ale nemám na ňu chuť ani na iný teplý nápoj, ja som už len o vode a studenom acidku🤗 strašne mi chutí čistá studená voda

majusska202
9. nov 2018

@chovanova43 keďže mám nízky tlak takže kávu musím nikdy v živote som kávu ale nepila mne to mega nechutí a smrdí

martaniana
9. nov 2018

mne káva práveže moc chutí ale robím si len také slabunké s mliekom na pol lyžičky kávy ani to nie..aj kofola mi teraz moc chutí ale pravdaže si dám len raz za čas keď kúpime trošku..to sú chute pri prvých dvoch som také nemala..a to mám aj dievčatko aj chlapca..

anitu
9. nov 2018

@martaniana mne dr vravela ze jednu kľudne môžem. Svagrinej dr vravela, že aj dve 🤷‍♀️
@majusska202 ani taka káva dolce gusto, slabšia ako late ti nechuti? Ja čo mám teraz doma, je mňam. Slabšia, chutná s mliekom 👍

anitu
9. nov 2018

Baby pár týždňov dozadu som sa už pýtala. Teraz opäť 🙂vam sa zmenili prsia? Mne vôbec. Na začiatku boleli, teraz nič. Ani väčšie, ani napnute, proste nič. Určite je takto lepšie, ako keby mega boleli, či pálili.... No nie?

bona69
9. nov 2018

@anitu mne sa zmenila akurát farba a zväčšili bradavky, minulý týždeň boleli prsia,teraz minimum,ale sem tam cítim pichanie

bobricek1979
10. nov 2018

@anitu určite mme sa zväčšili o dosť a mám aj dvorce veľké ak bradavky aj mi stmavli a občas si na nich nájdem také žlté ako asi to bude to kolostrum

danicabbb
10. nov 2018

@bona69 nebok al by nol dôvod pozrie takže jasan že je všetko oki

anitu
10. nov 2018

No dúfam že hormóny všetko mam v poriadku. Moje sú ako pred tehotenstvom 🤷‍♀️

adkaaa
10. nov 2018

@anitu Mne narastli co nemuseli lebo neviem kde kupim podprsenku na kojenie... Ani si cez ne nevidim brusko... Musim len do zrkadla pozriet... Bolia ma na striedacku raz ano, raz nie...

bobricek1979
10. nov 2018

@anitu nie u každej sa podľa mňa hneď menia takže si myslím že môžeš byť kľudná každá to máme inak Ono to príde vtedy ako má do pôrodu to máš čas na zmeny.

vikuss07
10. nov 2018

@chovanova43 ranná kava, nesca s mliekom trochu slabšia u mňa musí byť!!! 😁 Stále mi chutí, mám nižší tlak, tak mi je lepšie...

bobricek1979
10. nov 2018

@vikuss07 ja si napríklad robím normálnu ale slabunkú tiež kôli nízkemu tlaku

anitu
10. nov 2018

Ja si už tlak tak často nemeriam. Každý druhý deň ráno. A dnes už tretí krát mam menej ako 120 👏sa tesiiim.

bobricek1979
10. nov 2018

@anitu netreba sa zbytočne stresovať človek keď je v kľude tak bude aj v kľude tlak

majusska202
10. nov 2018

@anitu nie nič mne to nechutí a smrdí 🙈

ivka2112
Autor odpoveď zmazal