Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@anitu no ja som mala včera poradňu,tak tiež som sa nachodila, bola som rada že som doma, vzala magnezko a poslala si, keď ležím tak je to v pohode, ja mám zas bolesti ako na ms posledné dni, dr povedala že by nemali byť, našťastie sú krátko a nie často, no a aj mňa začali už kríže bolieť, sa nám to nabaľuje 🤗ale vydržím aj na ihliach😁 dnes som zas musela k zubarke,som mala také bolesti,až mi sestrička musela hlavu držať 😌
Baby pijete kávičku? Ja si deň bez kávy a nejakej čokoládky k tomu ani neviem predstaviť, myslím kávu obyčajnú zalievanu
@chovanova43 ja som pila každe ráno,no odkedy som tehu tak vôbec nepijem.nie žeby mi nechutila ale nemám na ňu chuť ani na iný teplý nápoj, ja som už len o vode a studenom acidku🤗 strašne mi chutí čistá studená voda
@chovanova43 keďže mám nízky tlak takže kávu musím nikdy v živote som kávu ale nepila mne to mega nechutí a smrdí
mne káva práveže moc chutí ale robím si len také slabunké s mliekom na pol lyžičky kávy ani to nie..aj kofola mi teraz moc chutí ale pravdaže si dám len raz za čas keď kúpime trošku..to sú chute pri prvých dvoch som také nemala..a to mám aj dievčatko aj chlapca..
@martaniana mne dr vravela ze jednu kľudne môžem. Svagrinej dr vravela, že aj dve 🤷♀️
@majusska202 ani taka káva dolce gusto, slabšia ako late ti nechuti? Ja čo mám teraz doma, je mňam. Slabšia, chutná s mliekom 👍
Baby pár týždňov dozadu som sa už pýtala. Teraz opäť 🙂vam sa zmenili prsia? Mne vôbec. Na začiatku boleli, teraz nič. Ani väčšie, ani napnute, proste nič. Určite je takto lepšie, ako keby mega boleli, či pálili.... No nie?
@anitu určite mme sa zväčšili o dosť a mám aj dvorce veľké ak bradavky aj mi stmavli a občas si na nich nájdem také žlté ako asi to bude to kolostrum
No dúfam že hormóny všetko mam v poriadku. Moje sú ako pred tehotenstvom 🤷♀️
@anitu nie u každej sa podľa mňa hneď menia takže si myslím že môžeš byť kľudná každá to máme inak Ono to príde vtedy ako má do pôrodu to máš čas na zmeny.
@chovanova43 ranná kava, nesca s mliekom trochu slabšia u mňa musí byť!!! 😁 Stále mi chutí, mám nižší tlak, tak mi je lepšie...
@vikuss07 ja si napríklad robím normálnu ale slabunkú tiež kôli nízkemu tlaku
Ja si už tlak tak často nemeriam. Každý druhý deň ráno. A dnes už tretí krát mam menej ako 120 👏sa tesiiim.
@anitu netreba sa zbytočne stresovať človek keď je v kľude tak bude aj v kľude tlak
@anitu nie nič mne to nechutí a smrdí 🙈

@danicabbb
@bona69
@danicabbb
@danulikkk ahojte. Ani ja neviem, či to, čo cítim he tvrdnutie. Mňa po bokoch zabolí, akoby kŕč na Na Par sekúnd a skončí to. Dr som spomenula, vravela, že keď zo nemám viackrát za hodinu, tak nevadí. Mňa kríze veľmi bolia. Ako zacvrknuty nerv. Tak ale aj dnes som bola na par hodín na shoppingu, tak sa nečudujem 😃ale musím mať pohyb..