icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
ivka2112
10. nov 2018

Baby mam otazocku - na lavej strane podbruska sa mi vyduva taka hrca asi ako pomaranc velka (sem tam, ale dnes v priebehu celeho dna) a je aj tvrdsia. Vobec to neboli, ani nemam krce ani nic. Len sa objavi a je tam (dnes ozaj intenzivne). No a presne v tom mieste citim ale aj posledne dva dni dost intenzivne kopkanie pocas celeho dna. Myslite ze to moze byt nas maly takto vyduty? Lebo stresujem ci aj to je tvrdnutie brucha. Deje sa to len ked sedim v kludne alebo lezim. Ked chodim tak nic.

bobricek1979
10. nov 2018

@ivka2112 a keď sa dotknes tak za pár sekúnd polavi to je tvoje mimčo tak mne to robí občas tiež

ivka2112
10. nov 2018

@bobricek1979 mne tak niekedy ostane aj napriklad minutku, dve a potom o par minut zase a to uz na par sekund. Ale vzdy popritom citim kopkanie, tak hadam to je ono. Pri prvom tehu je vsetko take, ze ozaj nevies, co sa deje a co je okej. Ale ak je to nas maly, tak nech sa tam len vri kludne☺️☺️

bobricek1979
10. nov 2018

@ivka2112 no môže to byť maternica, alebo malý ale skôr malinký keď ti tam kopká vyduva sa

jetfemme
11. nov 2018

Ahojte. Kukuc posielame. Cakame dievcatko a to mi zakaždým vyšumí soda bikarbona😂😍😘

katka8817
11. nov 2018

Ahojte baby,koncom marca čakám dvojičky, no možno sa narodia aj skôr, neviem kedy nás budú púšťať z pôrodnice a aké bude počasie, rozmýšľam či kúpiť prechodný overal a fusak alebo zimný, poraďte.

jetfemme
11. nov 2018

@katka8817 určite zimný. Novorodenec nemá termoregulačnú vlastnosť tela. Zima k nám chodí neskôr. Ja som prvú rodila vo februári a domov sme šli keď boli zaveje koncom februára.

12jarka13
11. nov 2018

Baby kde kupujete tehotenske oblecenie ? Ja som cela nestastna uz mi je vsetko male a z triciek mi trci uz brusko..este pracujem tak mi je to blbe chodit v malom obleceni😂

bona69
11. nov 2018

@12jarka13 ja mám skoro všetko z Bonprixu, teraz majú super výpredaje, toho týždňa mi došli pyžamo za 9,9€ a nočná košeľa za 5€, mám odtiaľ aj rifle za 13€ a tričká, kebyže nemám tak by som aj pončo kúpila ale tie som nosila aj predtým, skús popozerať,podľa mňa najlacnejšie čo som našla a aj kvalita v pohode,dnes majú akciu poštovné zadarmo

ivka2112
11. nov 2018

@12jarka13 ja mam z hm a asos, tiez nosim do prace.

chovanova43
11. nov 2018

@12jarka13 sekace to istia tam kúpiš všetko a pekne kúsky

chovanova43
11. nov 2018

@ivka2112 ano to malý sa tak hemží aj ja to tak mam normálne cítim ako sa tam uloží a ostane tak aj hodinu potom už ťa hrca nieje

chovanova43
11. nov 2018

@jetfemme ahoj ja už žiadnym povera ani trikom neverím mne nevysumela sóda čínsky kalendár mi ukazoval dievča a nakoniec čakáme chlapca takže asi tak sú to blbosti

qirfa
autor
11. nov 2018

@silvia610 ja idem v 25.tt na poradňu a pozerám čas, že 11:00, tak volám v piatok sestričke, či náhodou nemám prísť nalačno.. a že glukóza sa robí medzi 25.-28.tt., že to sa dohodneme na december 🙂

martaniana
11. nov 2018

@qirfa ja som tiež tak volala sestričke že mi nevravela že mám prísť na glukózu, a tiež že je čas do 28tt tak až o týždeň mám poradňu a na december mi dá recept..

anitu
Autor odpoveď zmazal
silvia610
11. nov 2018

@qirfa mne diabetologička povedala že od 24tt tak neviem ale som rada že už to mám za sebou a je všetko ok

dadikvk1
11. nov 2018

ja idem tiez v decembri mam prist rano nalacno zoberie mi krv da tu curkovu vodu a po hodine idem na krv zase a uz mozem jest tak neviem ci to ma kazdy doktor inac urcene

anitu
11. nov 2018

Dúfam že som nešla skoro. Keďže som dostala termín na EKG, brala moč, a zobrali krv, tak som sa objednala aj na tento test. To som bola 23+4".a po dvoch hodinách mi cukor zostal 6,1,ako po hodine po vypití cukru. Je to v norme, len nekleslo ako povedzme vlani. Z 6,8 na 4,9.v utorok ešte idem pre výsledky krvi a moču 🙏dúfam budú dobre

anitu
11. nov 2018

@silvia610 ty kedy si bola presne? Ja 23+4

12jarka13
11. nov 2018

@bona69 dakujem uz som pozerala ale este som nic neobjednavala nvm ako sedia velkosti ..

12jarka13
11. nov 2018

@ivka2112 z hm mam nieco aj ja ale v poslednom case som tam nic take nenasla 😣

12jarka13
11. nov 2018

@chovanova43 aj by som isla do sekacu uz dom strasne davno nebola, ale som v zahranici a tu som zial o ziadnom nepocula a ani nevidela 😐ale keby mam tu moznost tak by som urcite isla

sonyyka
11. nov 2018

Baby ak chcete mám 2x leginove nohavice úplne nove ( ako jeggins ) veľkosť S a hrubsie, a hnedé mencester gate, veľkosť M. A potom kopec ďalšieho 😅 ale to si ponosim už ja. Tie legíny sú mi užšie cez lýtka a tie gate mám ešte čierne a sivé. Inak na zimu sú úplne super

jetfemme
12. nov 2018

Ja objednavam bonprix. Krasne mi všetko sedí. Rifle neskutočne, zničený štýl, aj tricka prijemne som veľmi spokojna

olliviaa
12. nov 2018

Baby aj ja som bola na glukozu v podstate zaciatkom 24tt. a dnes uz aj na internom, tak nech to mame vsetky z krku🙂 a oblecko, dnes som kupila plnu tasku veci v sekaci, novy tovar, vsetko h&m, zara, lindex za par supiek, treba sa informovat v okoli, ktore sekace su take lepsie, oplati sa🙂👍🏻

bobricek1979
12. nov 2018

@sonyyka ahoj pofot ďakujem

bobricek1979
12. nov 2018

Zajtra idem volať o glukozu baby čo na internom skúmajú?

anitu
12. nov 2018

@bobricek1979 ja som bola u diabetologicky-internistky. Samozrejme glukozovy test, potom ako internista mi robila EKG, brali krv a mala som zobrať 24h moč. Zajtra idem aj ja pre výsledky krvi a moču. Dúfam budú ôk. Musíš ísť k internistke?

bobricek1979
12. nov 2018

@anitu oki ďakujem krásne