Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Tak kočky, čakáme tretieho chlapa 😂
Baby trpíte tehotenskou nádchou?
Maminky, ktoré ste anemické toto mi muž kúpil je to na prírodnej báze prírodné cukry 3-4čajové denne obsahuje to kopec železa a môžu to tehotné navyše je to úplne neškodlivé
@bobricek1979
Alebo cvikla, tá je ešte prírodenejšia, ale ja ju nemám rada...
@kathhii tu jem ja ju milujem
@chovanova43 dnes bola bežná poradňa a o dva týždne glukóza. Ďalšia po potom 13.12... nevadí.. hlavne, že je bábätko zdravé
Baby vy mate kolko pohybu? Kedze mam nadváhu, mi bolo povedane, ze pohyb a malo pribrať. Na zaciatku som sa musela aj setrit kedze som mala uz MA. Ja sa v poslednom case flakam dost. Krize bolia, inak myslim ze OK. Ani vy nelenosite vzdy doma vsak? 😁
toto je kataastrofa ake tabulky maju na ludi ..nadvaha boze zena ma 70kil a uz je s nadvahou to aj mne povedal..a priberam kilo az kilo a pol za mesiac ..pohyb sa snazim mat chodim sa prechadzat tak na 20-30minut a jest tiez v mensom mnozstve.
@adkaaa
@dadikvk1 ja som otehotnela s 105kilami ale.. Tam to uznie je jedno.. Zatiaľ som pribrala 1kilo. Aj ja mam dni ked sa setrim, ale uz par dni aj pol dna nie som doma. Bud k lekarom behám potom nakupujem, alebo mam vybavovacky, ci len na shopping, ale vtedy hodiny idem .samozrejme si sadnem na kávičku a tak.. Vobec neviem ci sa potom aj napr. v 35tt mozem takto flákať 😃tsk ale kym je vsetko v poriadku.krize to uz citia.ale sa tesim ze nemam kludovy rezim...tak vtedy by som aj tak nemohla ist..
Ja už som pribrala 6kg momentálne som sa zhrozila už mám 72
Ja som 1.marec. Mozem byt aj február aj zaciatok marca. Fusak zimný nekupim. Len mäkkú deku, bodycka dlhe, kratke, cele aj teple 🙂zo vsetkeho trosku
@anitu ja som pribrala cca 8kg pripadám si jak mrož keďže som nízka a moja váha je 67kg pohybu mam si myslím pri dvoch deťoch dosť, kríze tiež dosť cítim
@anitu podľa sa zíde aj fzsak zimný v marci ešte môže byť fest zima február ani nevravím
@bobricek1979 ja tiež budem používať zimný fusak bývame v oblasti kde môj ročný syn bežné mal v marci fusak minulý rok
Dievčence aj vy bývate často unavené? Pri telke zaspíte?
@anitu super a jasné že už je tehotenské

Maminky máte aj vy občas taký vodový výtok resp. stále akoby mokro tam dole aj keď na nohavičkách máte sucho? Ďakujem