Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@adkaaa no furt sa mi chce spať katastrofa máš to každý deň aj cwz deň či len večer u mňa hlavne večer
@bobricek1979 Ako ktory den,niekedy rano vstanem s manzelom a nemozem uz zaspat a potom zaspim aj o pol osmej a spim do jedenastej😲,A aj bars kedy cez den zaspim ci cez obed alebo poobede.To bol aj moj priznak ze som tehotna,stale by som spala.Nastastie som doma tak si mozem dovolit spat kedy sa mi chce.🙂
@adkaaa tak ti je fajn asi je to normál ja som aj trochu anemická tak je to aj z toho
@bobricek1979 Aj ja beriem zelezo,zajtra idem na hematologiu na kontrolu tak som zvedava ci bude stacit davka alebo mi ju zvysi.
@adkaaa a koľko máš hemoglobin
@adkaaa a prečo chodíš až na hematologiu mne to zistili pri klasických odberoch
@bobricek1979 hemoglobin neviem,chodim tam kazde 4 tyzdne lebo picham Clexan a uzivam Aspirin kvoli syndromu lepivych dosticiek.A naposledy som mala tesnu hranicu zeleza,tak mi nasadil lebo v tomto stadiu tehotenstva by mi kleslo tak ci tak este,aby som ho nemala teraz nedostatok.
@adkaaa jasné chápem
Ahojte baby, termín mam 1.3., vidím ze mnohé z vás. Kedy plánujete odchod na materskú? 6 či 8 týždňov pred TP?
@bellatrix27 Ja asi 8 tyzdnov kedze som na rizikovom.Musim sa spytat.
Baby neviete ako je to s dovolenkou?Treba ju vycerpat?Aby neprepadla,lebo ja jej mam za tento rok este vela,a ked mi v januari nabehne dalsich 25 dni budem mat spolu cez 50 dni...Myslim ze dat si ju preplatit u nas vo firme nehrozi.
@adkaaa zo zákona ti ju preplatiť musia,alebo si ju vycerpes keď sa vrátiš do roboty po rodičovskej,kolegina tak bola s malým doma ešte 3mesiace, alebo keď sa nebudeš chcieť vrátiť do roboty môžeš brať Max podporu, ja by som ju teraz nevyberala, aj mne povedali ze musím vybrať,a preplatili
@bellatrix27 mali by ti ju preplatiť
@bobricek1979 ano aj vcera som si pospala od pol1 do 16.00 riadny slofik som si dala🤣
Kočky aké plienky máte v pláne kupovať, chystám sa kúpiť od 2-5 kg, ale akú značku?
Dievčatá vedeli by ste mi poradiť?
Som na PN a mám ísť tento tyždeň na krv ku svojmu endokrinológovi. Lenže potrebujem tam ísť ráno a vtedy nemám vychádzky...je potrebné od setričky pýtať nejaky papier že som tam bola pre prípadnú kontrolu,alebo nie.
Som prvý krát takto dlhsie na PN a vôbec netuším ako to funguje.
Budem naozaj vdacna za kazdú odpoveď.
@katka8817 ja sa chystam skusit tieto: https://www.mojadm.sk/babylove-eko-plienky-vel-..., v testoch vydrzali neprecikane aj v noci ako jedne z naj,moja svagrina yas kupuje plienky z lidlu a tiez v pohode
@sonyyka Gratulujem k dievcatku!!!👧❤
@katka8817 Ja mam myslim ze Pamper premium care,tie sme vlastne zdedili po neterke,lebo z nich rychlo vyrastla a mali ich vela kupenych.Ale teraz uz pouzivaju z Lidla Lupilu a chvali si ich.
@danulikkk Ja som na PN od jula,ked mam lekara tak neriesim,keby najdem doma listok ze ma hladali zo socialky tak si tam behnem pre potvrdenie.Zatial som kontrolu nemala.Aj napr.dnes som bola na hematologii v druhom meste,rano odbery potom vysledky v priebehu dna.Kym som prisla domov bolo poobedie.Pokial si na rizikovom tak vraj to prisne neberu.
Žienky, pripravujete sa už nejako na pôrod? Myslím neake cvičenie na doma a podobne... Čakám prvé babenko, neviem co všetko má ešte čaká ale chcem byť aspoň nejako fyzicky a kondične zdatna ako sa len dá 🙂
@pavlijakubov este sa nepripravujem, ale doktor mi odporucil chodit na prve tehotenske cvicenia od 24 tyzdna a potom na pripravu od 32 tyzdna🙂
@pavlijakubov raz týždenne od 14tt, bohužiaľ len, chodím cvičiť pre tehotné, teraz sa chystám začať s predporodnou prípravou, máme v Lv kurz. Chystá sa aj laktačný. A od 34tt skúsim cvičiť krčok s Ani ballom. Ževraj fakt pomáha k menej bolestivému a ľahšiemu pôrodu. Ono to takto vyzerá ze som akčná, ale všetko s mierou 😉
Ja ani neviem ci u nas v meste sa nieco dehe, ako kurz pre tehotne napr. na prípravu na pôrod

@bobricek1979 Ano,prave som sa zobudila.😉
@anitu Pekna tehulka🤰