Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@vikuss07 jasan dík idem popatrat
Mame aj nejaku skupinku ci len tak si sem piseme?
@lagatta ahoj, ak si v profile nastavíš termín pôrodu tak ťa to samo dá do tejto skupinky 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/10117/
Ahojte maminky opuchaju vám mierne členky? Dnes včera som dlho chodila sedela od rána a sú mierne opuchnute je pravda ze aj menej pijem ale tlak mám oki
@lagatta a skúsila tak ako ti napísala @misiacik31, že si tehotenstvo nastavis v profile a automaticky ťa pridá do marcoviek
@jetfemme ahoj si mska predtým preklampsiu môžem sa prosím ťa spýtať a neopuchaju ti nohy resp. ako sa to prejavovalo? Ďakujem za odpoveď
@lagatta skús si to prípadne v profile nastaviť a potom čo ta pridá do skupinky si to vymaž....myslím, že potom by ta nemalo zo skupiny vyhodiť, kým ju sama neopustis ale teda nie som si 100% istá
@bobricek1979 tlak mám aj ja oki ale svoje členky nespoznavam... Celkovo. Pribrala som na členkoch 😱😱
@vikuss07 spomenula som takže vraj kým len tak mierne tak je to oki nedávno som absolvovala ardio tak bolo tam všetko oki no uvidíme ale vraj je to normál v tehu ak je tlak ok ak by vyskočil
Dievčence máte aj také dni keď je bábo kludnucke cez deň?
@bobricek1979 pravdaže. Potom večer je aktívna a dáva pekne bomby 🙂
@anitu ako to ide tlak máš už oki?
@bobricek1979 zatiaľ áno. Minulý tyzden okolo 114-117,tento týždeň tak 125..predvecerom 136..skace,ale aspoň tak vysoké nie sú. 2krat mi liala krv z nosa. S tým som mala predtým problémy. Dúfam už nebude.
@anitu neboj ak nieje v kuse zvýšený tak to by nemalo byť zlé a nohy ti nepuchnu
@bobricek1979 ahoj. Nie nohy mi neopuchali a v podstate prisli na ti v prvom trimestri z krvi. Tam sa vyrážalo riziko predčasného porodu a preeklampsia. Prejavila ja okolo 21 tt a to zvýšeným tlakom. Nasadili tabletky a nakoniec som až prenášala. Samozrejme mala som take nutkanie ted svrbenie tela ku veceru ale to už aj z únavy. No mám zas a už aj tlak kolíše. Idem na interne vyšetrenie a zas mi asi nasadia tabletky. Nic hrozne len kontrolovať tlak. Ak by bol viac ako dve hodiny enormne vysoký nemocnica. Inac pohoda nic extra žiadne pocity prejavy
@jetfemme jasné ďakujem za odpoveď a čo na internom vyšetrení robia? Takze je možné ze mi to z krvy robili tiez v prvom trimestri?
@bobricek1979 ano aj mne opuchaju a hlavne pravy clenok, no a uz 3 -4 tyzden ma bolia ruky ale tak ze nic nevladzem zdvyknut ked je tazsie nieco 😣😣
@12jarka13 ahoj a čo na to dr?

@bobricek1979 ja som nehľadala, odporučili baby okolo mňa. K cvičeniu som sa tiež dostala náhodou cez FB. Pogoogli... Povypytuj sa, aj lekár určite povie.