icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
anitu
22. nov 2018

Baby aj vy máte tak ze babo hodiny vkuse sa ozýva? Pár krát kopne, potom kľud, zase kopne, kľud a takto dookola. Vtedy som spozornela keď naraz s ručičkami a nohami udierala. Ale len tak na 3sekundy.Alebo občas mám pocit akoby mi dole skákala maternica, ale vibrovala-triasla sa.. Tiež len tak 2-3sekundy.aj vy také cítite?

bobricek1979
22. nov 2018

@anitu ja mám pocit ze jeden den je kľudná druhy den kope asi ako kedy, ju citim ako je otočená

ivka2112
22. nov 2018

@anitu my nasho volame kopkadlo.. mavame dni, ked mam pocit, ze ani nespinka, iba kopka a udiera doslova vsade😊😊 a potom su dni, ked kopne ozaj len sem tam dva-tri krat za par hodin. Raz kopka viac a raz menej. Ale ja som rada ked kopka 🙂

ivka2112
22. nov 2018

@anitu bud rada, ze sa ti ozyva 😉

anitu
23. nov 2018

@ivka2112 mňa keď začne, tak to trvá pár minút, a pekne bomby. Ale včera večer od 5.do 1.v noci som len sledovala co robí. (potom som už zaspala) Každú hodinu viackrát. Akoby bola nepokojná. Už som trosku stresovala(v rodine sa stala zla vec s pupocnou šnúrou) aj teraz sa viac hýbe.

bobricek1979
23. nov 2018

@anitu preboha a co?

anitu
23. nov 2018

@bobricek1979 nechcem to tu rozoberať. Nechajme to tak. 🙂❤️

Baby ako sa cítite? S každou všetko v poriadku? Bruska rastu?

bobricek1979
23. nov 2018

@anitu oki jasné, chápem

jennyska
23. nov 2018

Ahoj maminky,

protože se určitě všechny těšíte na Apríl a příchod Vašeho miminka na svět, máte mnoho otázek ohledně blížícího se porodu.

Na koníkovi máme nově i Odbornou poradnu o Hypnoporodu s Hankou, která Vám trpělivě odpoví na všechny otázky, které Vás o porodu zajímají https://www.modrykonik.sk/forum/category/poradn...

Vložením svého dotazu pomůžete i dalším maminkám, které zajímá to stejné, co Vás a hledají tu nejlepší možnou radu a podporu, kterou mohou dostat.

Děkuji za vložení otázky/otázek a přeji krásný den 🙂
Jennyska
Modrý koník team

jetfemme
23. nov 2018

@anitu jasne dôležité je si sledovať tlak a ak bude dve hodiny veľmi vysoký treba ísť k lekárovi či na pohotovost

jetfemme
23. nov 2018

@bobricek1979 ano je to možno. Nic hrozbe kvôli to u sa nestresuj.

bobricek1979
23. nov 2018

@jetfemme jasné ďakujem

ivka2112
23. nov 2018

Baby? Mate niektora este aj v tomto stadiu tehotenstva pichanie v posve? Alebo akoby taku chvilku narazovu ostru bolest - proste pichanie?

anitu
23. nov 2018

@ivka2112 ahoj. Nie. Dvakrát som za tehu mala a brala som ATB, alebo čipky. Ja cítim niekedy taky tlak tam dole

majusska202
23. nov 2018

@ivka2112 ja mám skôr taký ako kŕč ale ustúpi hňed len to v tej chvíli strašné bolí

dadikvk1
23. nov 2018

a mávate aj bolesti ci krče podobne menštruačným? ja posledne dni celkom silné.na začiatku mi doktor hovoril ze je to normalne ze sa zvadsuje maternica..no teraz neviem ci je to stale tym

anitu
23. nov 2018

Baby a ja dnes som mala zase také ze ma za bolelo pri pupku, taka ostrá bolesť, a bolelo ma aj pri chôdzi. Tak som zastala a čakala. Vie niekto o com hovorím? Mala ste to niektorá?

ivka2112
23. nov 2018

@anitu mna dnes tiez prvy raz a asi tak zo dvakrat. Ale asi je to tym, ze teraz babatko najviac rastie a rastie aj maternica najviac a teda sa to tam natahuje a picha a kadeco.. a dufam ze aj to pichanie v posve je z toho. Na zaciatku ma to toez pichalo a doktor mi povedal ze to je z toho ako sa zvacsuje maternica a natahuju sa upony a vazy maternice. Myslis ze ti moze byt tym? Beriem aj magnezko na tvrdnutie bruska, s konecne dnes je to uz ovela lepsie🙏🏻Ale urcite aj PN Robi svoju ulohu.

anitu
23. nov 2018

@ivka2112 mňa pár krát za deň chytí slabý kŕč pri lonovych kosti, a po pár sekundách polavi. To je podľa mňa to tvrdnutie. Ale túto ostrú bolesť dom mala asi 3x za tehu vpravo pri pupku.Boli zo a musím zastať. Zo spodu ma nepicha, tam cítim občas tlak, alebo akoby ma tam niekto kopol 🙂ale toto sa všetko sa v poho vydržať. Kríze, to už je iná vec 😃fu

maruska.s
24. nov 2018

@ivka2112 vcera 2x, prvy raz. Uplne som rozmyslala, ze co sa deje...

maruska.s
24. nov 2018

Mna strasne bolieva chrbat a akoby rebra pod prsiami... Aj chrbat tak v strede niekde, krize ani nie. Zacina to tak poobede a vecer uz nedokazem ani sediet.... 😕 neviem ako budem fungovat este do konca....

anitu
24. nov 2018

Mne sa asi mala otočila. Zase ma boxuje zo spodu. V lidli by som zakaždým kričala aaaauuuu aké to bolo nepríjemné. As bolestivé. Dúfam sa vráti k brušku, tam to je nádherné 😍
Inak dnes ako som sa zohla natiahnuť si topánky, som si pekne stačila brucho, za bolelo hore kde asi maternica teraz konci. Jaká som bola na seba nervózna. Dúfam že som si tam neurobila niečo zlé. Aj vám sa niekedy stane takate vec, alebo rozmýšľate že ups, toto som radšej nemala? 🙄

bobricek1979
24. nov 2018

@anitu áno pretocila som sa cez brucho nechtisc som si neuvedomila chudinka tiež dúfam že som jej neublížila moja včera kopala dnes je kľudná nejako ma také svoje dni

bobricek1979
24. nov 2018

@maruska.s pod prsiami aj mňa snažím sa mebej jesť býva to tam dosť utlacene a podprsenku doma vôbec nenosím

bobricek1979
24. nov 2018

@anitu pri lonovej kosti nerozumiem tam ako môže zospodu tvrdnut brucho? Mne sa deje tvrdnutie na niektirej strane občas ale nie celé brucjo ako keby jedna strana a ako keby to bola malinká

bobricek1979
24. nov 2018

@ivka2112 pichsnie v podbrusku zospodu panva to ma bolí hadam od zaciatku v noci hlavne panva po bokoch

bobricek1979
24. nov 2018

@anitu pri chôdzi ma boli občas ale zospodu

teja26
24. nov 2018

@qirfa Ja mm podľa menzesu 15. 3.2019.podla sona 10.3.2019...ale, keďže na čaká 3 sekcia, takže rodine koncom februára, tak verím, že vydržíme.

bobricek1979
24. nov 2018

@teja26 fiha a môže byť tretia a ak sa smiem opýtať prečo inak držím silno prsty

zuba1987
24. nov 2018

@ivka2112 ahoj, keď sa môžem opýtať... Koľko mg a aké berieš? ja beriem od galvexu, kde je iba 50mg magnézia a dnes mi riadne tvrdlo bruško... Dr. mi kázala dať si dnes až 4tbl a ďalej pokračovať iba v 1denne. Ak by tvrdlo často, mám dobehnúť. Že je to normálne občas. Aj tak je to nepríjemné a trošku ma to vystrašilo. Stalo sa mi to prvý krát.
Ďakujem 😊