Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Ja som zajtra 26+5..cize začínam 7.mesiac 😍aaaaa zajtra mam 30👍rokov. Najkrajší darček mam v brušku. ❤️Po 6.rokoch sa bavím s gyn o tom, ako chcem rodiť, a konečne nie o folikulometrii 😃
@anitu krása blahoželám srdečne
@bobricek1979 ďakujem 🙂
@bona69 ďakujem.. Fakt? A koľko budeš mat?
@bona69 ešte potom jedno do páru, ale to už bzde iná rozprávka 💕😁
@bobricek1979 však už ho na to začínam pomaly pripravovať,no nechce ani počuť, že jedno stačí, cíti sa byť už starý, toho roku mal 44, možno si to ešte rozmyslí 🤗
@bona69 vek je len číslo ak sa môžem spýtať ty máš koľko?
@bona69 už viem 35tak to si ešte mladšia odomňa o pár rokov ešte krásne aj druhé s mužíčkom môžte mať ano 44nieje veľa vôbec
@bobricek1979 veď ja mu to to tiež vravím, no vieš už na toto sme šetrili, dom rozostavaný, hypo, ja teraz bez roboty, ale povedali sme si že ja už nemôžem dlhšie čakať tak aspoň jedno nech bude🙏
@bona69 tak to máme podobne kúpili sme dom hypo prácu síce mám no už som pre istotu pn a na babetko podotýkam prvé sme čakali veeeelmi dlho o no chcelo by to aj súrodenca ak by teda všetko bolo v poriadku a to som fakt staršia
@bobricek1979 ja by som veľmi chcela, veď ja som v máji nastúpila do novej roboty a v júni skoro po roku a pol bum🤗 konečne // Zmluvu som mala do októbra takže aj ja som od októbra PN 😀 Sľúbili mi tam že po materskej sa môžem vrátiť,že boli do mnou spokojní,tak uvidíme čo bude o 3 roky.
@bona69 no jasné zatiaľ ale nad tým vôbec nemusíš premýšľať hlavne ak teda ešte môže byť aj druhé no v prvomrade necj pekne porodime to prve v zdraví a zdravé 😍👍
@bobricek1979 presne tak 🤗❤️
@bobricek1979 ahoj... no mne akoby stiahlo cele brucho... neviem preco, ... isla som na pohotovost, kazali mi brat magnezium... ale ze je to ok
@zuba1987 no mne tiež občas celé bruško ale viac po častiach jednu alebo druhú stranu
Baby tie co ste PN, aj vy máte také dni keď sa brutálne nudite? Niekedy sa flákam dosť, potom trocha aj oddychujem. Ale napr dnes, nudaa. Z tej nudy už postavím stromček 😃
@anitu ja som PN od augusta :D ale u mna je to praveze naopak cas mi ide rano som o pol osmej naranajkovana potom kym poupratujem pozriem telku na nete nieco uz je obed idem sa prejst uz je cas ked pride muz domov a je tma :D.. ale vyzdobu by som uz asi aj ja zacala aby som to nemala monotone :D
@bobricek1979 mne tak isto.
@anitu 😃😃ja sa mam tak isto. Niekedy aj nieco porobim, idem na kratku prechadzku (kvoli tvrdnutiu bruska nemozem na dlhe), niekedy som unavena, tak spim, ale niekedy (ako dnes) NUDA. A potom pride manzel z roboty vecer a ja plna energiw, ze by som najradsej isla skakat na trampolinu😃 a inak - aj ja idem uz buduci tyzden stavat strom😃 byt som uz z dlhej chcile vyzdobila, tak sa mam cez den aspon na co pekne pozerat🙂
@ivka2112 tiež sa radšej už pn nieje zo sranda s tým tvrdnutim tak radšej
@bobricek1979 ty si pn kvoli tvrdnutiu?
Včera som dostala na nároky komodu, by som ju už dávno poskladala, rada také robím, ale sama radšej nie. Neviem aké sú tie časti ťažké. No zajtra pekne vypadnem. Troska na nákupy. Dnes som si odpocinula. Ale aspoň kríze nebolia 👍bruško ma trošičku bolelo ako na MS 🤷♀️
Ja som tiež PN a mám to presne tak ako vy... dnes bol mega brutálne nudný deň a tiež mi šibe už ale tak čo narobím.
Všetci v práci a ja doma... tento týždeň aj auto v oprave takze celé zle.
@ivka2112 áno bola som aj v nemocke no zatiaľ krčok drží tak dúfam bude aj naďalej
@bobricek1979 drzim palce. Treba oddychovat, neviem aku mas normalne pracu, ale ja dost stresujucu a mne doktor povedal, ze to aj zo stresu. A na pohotovosti mi dokonca doktorka zakazala pozerat aj napinave filmy🙈 ja beriem 8tabliet magnezka, ale aj tak mi obcas tvrdne, ale menej ako predtym. Tiez bol pred tyzdnom krcok ok, kontrolu mam v utorok.
@ivka2112 no som učiteľka a aj dochádzam do práce tak radšej doma a mne tiež tvrdne po častiach tiež beriem magnezko tak sa len modliem nech to krčok vydrží a ďakujem

@katka8817 ja som dnes presne ako ty 😀 tiež som 22 +3