Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Zajtra ma čaká zubárka,tak už nech to mám za sebou, viac sa bojím toho tvrdnutia bruska,lebo trocha pochodim a uz je jak skala a o krížoch ani nehovorím, pre istotu zoberiem aj zo sebou magnezko, beriem magnerot 4denne, myslíte že keď bude tvrdé môžem aj jednu navyše,pre istotu?
@bona69 môžeš ja beriem trikrát denne 6
@bona69 pardob po dve trikrát😁😁😁
@bobricek1979 super, mne tiež niekedy jedna strana úplne stvrdne, cítim akoby sa stiahla ako do vákua, tak len väčšinou polehujem celé dni a priberám 😁
@bona69 detto😁 ale no a co, nech priberam - radsej tak, ako nieco podcenovat a ohrozovat malicke. Ja som z toho krcka tiez vystrasena, lebo mna aj dost picha tam dole, a sa bojim, aby to nebolo nieco zle.. je pravda, ze ma to priebezne picha od zaciatku tehotenstva, ale teraz si vsetky boliesti a pichania spajam v hlave s tym tvrdnutim. A stale sa sledujem a chytam brucho ci je makke alebo tvrde (co sa vraj pri tvrdnuti chytat nema), takze taka som ja.
@ivka2112 šak z toho priberania si ani ja až takú veľkú hlavu nerobím, sa potom schudneme😀 ja ale čo sa týka krčka neviem na čom som,lebo mne odkedy som tehu krcok nepozerala,teda nevysetrovala má zo spodu,len sono brucha,a tým neviem či aj krcok vidí, na týždeň mám poradňu tak sa budem pýtať
@ivka2112 presne to iste
@bona69 taky tak 😁😁😁
Baby neviete recept na nespavosť.? V poslednej dobe nemôžem zaspať a pritom som unavená
@bona69 pokiaľ nemáš nejaký problém krvácanie špinenie alebo výtok a keď sa na nič nestazujes tak tam dole nemá dôvod ťa pozerať, to robia až tesne pred pôrodom
@ivka2112 filip je teraz in aj mi sme chceli Filipa ale asi bude tomáš
@chovanova43 tak ja mám brata Tomáša,tak som mu nechcela zobrať právo na meno ak by chcel dať raz svojmu synovi😁
No ja sa idem pokúsiť zaspať lebo o piatej vstávam k tej zubarke, krásne sny❤️
Mňa aj teraz skontrolovala palpacne, aj pred dvoma týždňami. Poradňu mam 20.12.aj ultrazvuk robí stále aj zospodu. Ale palpacne mu vyšetreniu tak často sa neteším. Moja mala naposledy 780g.zvedava som aj ja koľko bude vážiť. Inak mňa vždy rukami boxuje. Včera kopla nožičkami konečne. Ale väčšinou tie ruky... Zase ma troska boli podbruško. Ci kosť alebo ja už ani neviem co. Vždy na par sekúnd..
@anitu ako si zistila ze rucickami ja nic neviem rozoznať ale je to na rozne strany tak vzdy si len predpokladam ze aj aj
@bobricek1979 viem ze ležala vodorovné. Tam kde som si myslela ze sú kopance, ma ručičky. Ja zase stikutku neviem spoznať.