Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bobricek1979 skikutka je také pravidelne jemne kopnutie ako keby
@chovanova43 alebo také pravidelné vibrovanie?
Zienky poradte. Dcerka sa ma narodit 8. marca. Ale treba ratat, ze to moze prist aj skor (prva dcerka isla o 3 tyzdne skor). Tak mam trochu dilemu s oblecenim pre babatko. Potrebujem este zimny fusak, zimnu ciapku, zimny overal, vsadku do zimnej bundy na nosenie...? Neviem sa nejako rozhodnut, nechcem zas zbytocne vela veci kupovat. Dakujem za rady 🙂
@dadikvk1 no to nie. To je pravda. Ale myslim, ze ta 50-56 by mala byt pre mesacne babo ok. Co som pocula, tak este aj to im bolo velke. Tak snad nebudeme mat obrov 😁 sama neviem este co treba. Prve babo a obcas ma chyti panika, ze nemam to a to. A le nejak to zvladneme. Ked tak, sa dokupi😀 termin mam 13.3.,tak to este bude urcite zima. Kedy mas termin a co to bude? U mna chlapec 😉
Hlavne dievčence netuším aké veľkosti kúpiť maličkej plienky tiee najmenšie, že no oblečenie aké číslo? Vôbec sú nejaké čísla na tak malé deťúrence?
@bobricek1979 suu. A dokonca su uplne mini aj 44,46. A byvaju pekne oznacene aj podla mesiacov. Ja z kazdeho rozku trosku som kupila. 50 na prve tyzdne. Mam aj jedno body 46, to zoberiem do porodnice. A potom 56 a 62.
@zuzuliq12 ďakujem hádam správne pokupim a čo do pôrodnice aké oblecko
@dadikvk1 jeej, super. Tak vsetko dobre prajem. Tak mame podobny termin 😉 ja napriklad mam garderobu nakupenu 😀, ale este nemam postielku a tie veci okolo drogerie, dudliky a take. To este vobec. Ale super, ze je dm e-shop. Premyslam, ze vsetko co treba nakupim tam cez net. 😀 Presne, snazim sa mat na to triezvy pohlad, ze co treba. Hlavne, nech je vsetko ok 🙏
@bobricek1979 nie je zac. 😉ja tiez neviem poriadne😀 to si musim este pozriet dakde, co mi vsetko treba do porodnice 😀😁 minule som sa zacala panikarit, ze ako vlastne mam drobca obliekat-vrstvit? V rodine sme take male bejby nemali, tak som nemala kde obkukat 😀 ale pozrela som si par videi na youtube a ukludnila sa. 😁😁 Ale zvladneme to. Zvladli to ine, vsetko zvladneme aj my 😍😘😘
@zuzuliq12 veď určite a ten pocit hnuezdenia máš ja už by som všetko mala hotové
😁😁😁
zieenky ja tiez neviem ako obliect kolko vrstiev a ake oblecko pozerat ci dupacky ci overaly ci osobitne vrch a spodok :D to su starosti a to ako drogeriu to ma brzdi manzel ze plienky mame cas a cumliky..izbu mame zariadenu uz ale zatial je to skor sklad ako detska izba 🙂 a oblecko pokukujem ale najmensie som zatial kupovala 56 mensie som nepozerala aj ked viem ze v KIK to mavaju ine obchody som nepozerala.
@dadikvk1 ja pri prvom som mala najmenšiu 62 kúpenú išiel z pôrodnice ako vo vreci 😂 až potom som si kúpila 56... Mne to tak radila švagriná má 4 deti aj moja mama... Sestra mala 56 CM keď sa narodila tak rovnom nosila 62... A kozmetiku mám skoro 14 mesačného syna a napouzivam skoro žiadnu... Kupem ho čistou vodou to radili aj v pôrodnici... Mydlo som začala používať až počas leta keď sa začal pohybovať no teraz mu len ruky umývam keď prídeme z vonku.... Natieram ho obyčajným avirilom mne sa osvedcil jediné ten.... A teraz keď začala zima začala som mu kremovat tvár keď ideme von to je všetko...
@majusska202 no ved prave toto ze clovek ani nevie ake kupit ale tak aspon priblizne doktor povie dlzku a velkost 🙂 a drogeriu som tiez myslela len nejaky kremik na telo moja svagrina pouziva kokosovy olej a plienky a utierky pouzivas ake? mne odporucali lidlove ze tie su lepsie ako pampers
@dadikvk1 no ja látkové používam ale tak napr keď ideme na dlhšiu cestu alebo celý deň niekde tak tiež z Lidla alebo Pampers... Doma utierky nepoužívam vždy mi riťku umyjem... A ja od pol roka dávam malého na nočník takže ráno sa vykaka a 0odstate máme pokoj celý deň ... Aj cikame tam tak u nás plienok máličko minieme....
@majusska202 taak ty to mas vymyslene a podchytene 🙂 super chvalim
@dadikvk1 ale to vďaka malému na skoro 14 mesačného je hrozné vnímavý sám príde keď sa počula na koberec a povie be a to už viem že sa niekde stala nehoda... Takže si uvedomuje to cikanie len nie prísť NATO aby prišiel povedať predtým to be 😂
@bobricek1979 noo, ten pocit aj mam. Len sa teraz stahujeme, tak detska izbicka sa bude chystat az posledna. Tiez by som uz najradsej mala vsetko ready. Ale tak, stihne sa 😀
@zuzuliq12 určite
Dievcata ja sa chcem opytat ako ste poriesili bundy a vetrovky v tomto pocasi. Kupovali ste tehotenske? Ak ano kde? Kedze sa už pomalicky nezmestim do povodnej zacinam to riesit a neviem sa rozhodnut.
@sungirl777 skôr skôr pánsku ťa má iný strih podľa mňa lepšie ako tehotenská ja som pri robím nosila manželovu
@sungirl777 ja už chodím v muzovych veciach pomaly neoplatí sa ešte kupovať nové keď muzove sa dajú tiez😁😁😁
@majusska202 samozrejme myslím okolo domu
@majusska202 ked vezmem manzelove veci som ako vo vreci. Som dosť rozlietana takze potrebujem nieco normalne ale zas co som pozerala na internete neskutocne palky chcu za tehotenske vetrovky.😞

@anitu stikutku som asi zaregistrovala raz no nuesom si istá