icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
bobricek1979
30. nov 2018

@anitu stikutku som asi zaregistrovala raz no nuesom si istá

zuzuliq12
1. dec 2018

@dadikvk1 ahoj. Dlhsie som tu nebola. Velkost je 50/56. Pre uplne prvy mesiac-dva. Uvidime, ake pocasie bude😀

chovanova43
1. dec 2018

@bobricek1979 skikutka je také pravidelne jemne kopnutie ako keby

dadikvk1
1. dec 2018

@zuzuliq12 to je v poriadku..ja som tiez rozmysala ale bojim sa take este kupovat :D ked neviem aky bude potomok velky

bobricek1979
1. dec 2018

@chovanova43 alebo také pravidelné vibrovanie?

zuzuliq12
1. dec 2018

@dadikvk1 noo, to je pravda.ale tak, snad sa vojde 😀 su aj take fusaky ako spacaky. Taky priamo do kociara. Skus kuk aj take. 😉

dadikvk1
2. dec 2018

@zuzuliq12 len taky nedame do autosedacky nie? tam potrebujem aj ruky aj nohy osobitne

luba_buba
2. dec 2018

Zienky poradte. Dcerka sa ma narodit 8. marca. Ale treba ratat, ze to moze prist aj skor (prva dcerka isla o 3 tyzdne skor). Tak mam trochu dilemu s oblecenim pre babatko. Potrebujem este zimny fusak, zimnu ciapku, zimny overal, vsadku do zimnej bundy na nosenie...? Neviem sa nejako rozhodnut, nechcem zas zbytocne vela veci kupovat. Dakujem za rady 🙂

zuzuliq12
2. dec 2018

@dadikvk1 no to nie. To je pravda. Ale myslim, ze ta 50-56 by mala byt pre mesacne babo ok. Co som pocula, tak este aj to im bolo velke. Tak snad nebudeme mat obrov 😁 sama neviem este co treba. Prve babo a obcas ma chyti panika, ze nemam to a to. A le nejak to zvladneme. Ked tak, sa dokupi😀 termin mam 13.3.,tak to este bude urcite zima. Kedy mas termin a co to bude? U mna chlapec 😉

ivka2112
2. dec 2018

@luba_buba podla mna teraz je to uz take, ze kedy sa vam narodila skor a bola by zima, tak manzel skoci do obchodu, kym budete v nemocnici a dokupi co treba - najdes na internete a vysles ho 🙂

bobricek1979
2. dec 2018

Hlavne dievčence netuším aké veľkosti kúpiť maličkej plienky tiee najmenšie, že no oblečenie aké číslo? Vôbec sú nejaké čísla na tak malé deťúrence?

dadikvk1
2. dec 2018

@zuzuliq12 noo presne to prezivam aj ja prve babo a myslim ze potrebujem milion veci my mame termin 19.3. tak velky rozdiel nieje ..a u nas zatial dievčatko uvidim zajtra co povie mam poradnu ci sa nieco zmenilo

zuzuliq12
2. dec 2018

@bobricek1979 suu. A dokonca su uplne mini aj 44,46. A byvaju pekne oznacene aj podla mesiacov. Ja z kazdeho rozku trosku som kupila. 50 na prve tyzdne. Mam aj jedno body 46, to zoberiem do porodnice. A potom 56 a 62.

bobricek1979
2. dec 2018

@zuzuliq12 ďakujem hádam správne pokupim a čo do pôrodnice aké oblecko

zuzuliq12
2. dec 2018

@dadikvk1 jeej, super. Tak vsetko dobre prajem. Tak mame podobny termin 😉 ja napriklad mam garderobu nakupenu 😀, ale este nemam postielku a tie veci okolo drogerie, dudliky a take. To este vobec. Ale super, ze je dm e-shop. Premyslam, ze vsetko co treba nakupim tam cez net. 😀 Presne, snazim sa mat na to triezvy pohlad, ze co treba. Hlavne, nech je vsetko ok 🙏

zuzuliq12
2. dec 2018

@bobricek1979 nie je zac. 😉ja tiez neviem poriadne😀 to si musim este pozriet dakde, co mi vsetko treba do porodnice 😀😁 minule som sa zacala panikarit, ze ako vlastne mam drobca obliekat-vrstvit? V rodine sme take male bejby nemali, tak som nemala kde obkukat 😀 ale pozrela som si par videi na youtube a ukludnila sa. 😁😁 Ale zvladneme to. Zvladli to ine, vsetko zvladneme aj my 😍😘😘

bobricek1979
2. dec 2018

@zuzuliq12 veď určite a ten pocit hnuezdenia máš ja už by som všetko mala hotové
😁😁😁

dadikvk1
2. dec 2018

zieenky ja tiez neviem ako obliect kolko vrstiev a ake oblecko pozerat ci dupacky ci overaly ci osobitne vrch a spodok :D to su starosti a to ako drogeriu to ma brzdi manzel ze plienky mame cas a cumliky..izbu mame zariadenu uz ale zatial je to skor sklad ako detska izba 🙂 a oblecko pokukujem ale najmensie som zatial kupovala 56 mensie som nepozerala aj ked viem ze v KIK to mavaju ine obchody som nepozerala.

majusska202
2. dec 2018

@dadikvk1 ja pri prvom som mala najmenšiu 62 kúpenú išiel z pôrodnice ako vo vreci 😂 až potom som si kúpila 56... Mne to tak radila švagriná má 4 deti aj moja mama... Sestra mala 56 CM keď sa narodila tak rovnom nosila 62... A kozmetiku mám skoro 14 mesačného syna a napouzivam skoro žiadnu... Kupem ho čistou vodou to radili aj v pôrodnici... Mydlo som začala používať až počas leta keď sa začal pohybovať no teraz mu len ruky umývam keď prídeme z vonku.... Natieram ho obyčajným avirilom mne sa osvedcil jediné ten.... A teraz keď začala zima začala som mu kremovat tvár keď ideme von to je všetko...

dadikvk1
2. dec 2018

@majusska202 no ved prave toto ze clovek ani nevie ake kupit ale tak aspon priblizne doktor povie dlzku a velkost 🙂 a drogeriu som tiez myslela len nejaky kremik na telo moja svagrina pouziva kokosovy olej a plienky a utierky pouzivas ake? mne odporucali lidlove ze tie su lepsie ako pampers

majusska202
2. dec 2018

@dadikvk1 no ja látkové používam ale tak napr keď ideme na dlhšiu cestu alebo celý deň niekde tak tiež z Lidla alebo Pampers... Doma utierky nepoužívam vždy mi riťku umyjem... A ja od pol roka dávam malého na nočník takže ráno sa vykaka a 0odstate máme pokoj celý deň ... Aj cikame tam tak u nás plienok máličko minieme....

dadikvk1
2. dec 2018

@majusska202 taak ty to mas vymyslene a podchytene 🙂 super chvalim

majusska202
2. dec 2018

@dadikvk1 ale to vďaka malému na skoro 14 mesačného je hrozné vnímavý sám príde keď sa počula na koberec a povie be a to už viem že sa niekde stala nehoda... Takže si uvedomuje to cikanie len nie prísť NATO aby prišiel povedať predtým to be 😂

zuzuliq12
2. dec 2018

@bobricek1979 noo, ten pocit aj mam. Len sa teraz stahujeme, tak detska izbicka sa bude chystat az posledna. Tiez by som uz najradsej mala vsetko ready. Ale tak, stihne sa 😀

bobricek1979
3. dec 2018

@zuzuliq12 určite

sungirl777
3. dec 2018

Dievcata ja sa chcem opytat ako ste poriesili bundy a vetrovky v tomto pocasi. Kupovali ste tehotenske? Ak ano kde? Kedze sa už pomalicky nezmestim do povodnej zacinam to riesit a neviem sa rozhodnut.

majusska202
3. dec 2018

@sungirl777 skôr skôr pánsku ťa má iný strih podľa mňa lepšie ako tehotenská ja som pri robím nosila manželovu

bobricek1979
3. dec 2018

@sungirl777 ja už chodím v muzovych veciach pomaly neoplatí sa ešte kupovať nové keď muzove sa dajú tiez😁😁😁

bobricek1979
3. dec 2018

@majusska202 samozrejme myslím okolo domu

sungirl777
3. dec 2018

@majusska202 ked vezmem manzelove veci som ako vo vreci. Som dosť rozlietana takze potrebujem nieco normalne ale zas co som pozerala na internete neskutocne palky chcu za tehotenske vetrovky.😞