Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@chovanova43 sipkovy sa 100%, ja pijem len ten (ale urcite sa mozu aj ine mnohe). Ma vela vitaminu C🙂
@chovanova43 a aj citron a zazvor mozes
@chovanova43 ja som na hrdlo pila harmancekovy
Žienky nemávate teraz migrény,alebo len bolesť hlavy? mňa to zase chytá ako na začiatku tehotenstva a tak tiež ma aj žalúdok boli čo som za cele tehotenstvo zvracala možno 4x za posledne dva týždne to bolo tri krát :/
@dadikvk1 mňa včera prehnalo dnes ma bolí podbrusko a celkom ak tvrdne
@bobricek1979 Začať sa može od ukončeného 36. týždňa tehotenstva. Návod je tu: https://www.aniball.cz/wp-content/uploads/2018/.... Tu sa riešila táto téma:https://https://www.modrykonik.sk/forum/porod/epino-a-aniball-skusenosti/
@macareb ďakujem veľmi pekne
@bobricek1979 uz je lepsie?
@ivka2112 no trošku áno mám dni fajn a dni také nepríjemné
Baby, maju aj vasi drobci niektore dni v brusku utlm? Moj jeden den kope cely den, ze mam pocit ze ani nespinka a iny den (ako dnes) skoro nic, len trosku doobeda..?
@ivka2112 áno , môj presne ako píšeš raz aktívny celý deň ad druhý deň asi dospáva 😀
@martaniana taky tak moja prespi dva dni ďalšie pokope a bruško tvrdneee
@ivka2112 jasné moje niekedy aj dva dni má úplne útlm
Ja mam zas pocit ze cim je "starsi" tym menej spi :D viac je hore ...niekedy uz mam nervy rano o druhej ked este nespi :D hadam to tak nebude ked sa narodi :D
Ahojte dievčence dnes 28tt bolesti krížov podbruška tvrdnutie no neviem už som z toho na nervy furt len ležím máte to občas aj vy
@bobricek1979 ja skoro furt, ešte aj zaha ma začala páliť,fuj, včera o pol noci mi musel mm doniesť pohár mlieka
@bona69 máš aj také bokesti ako ma ms?
@bobricek1979 raz za čas sa to objaví na pár minút,potom to prestane
@bobricek1979 skôr mám obavy z toho tvrdnutia bruška,je to moje prvé tehu, tak to nemám s čím porovnať či sa mi zdá že je tvrdé alebo je isto tvrdé, niekedy sa mi na pravej strane vyduje až taká tvrdá hruda, potom to prejde,už mi šibe z toho ja si ho furt chytám 😌
@bona69 to tvrdnutie? Ci bolesť no presbe tak to mám aj ja ale nemám ho ako skala a tiež to nemám s čím porovnávať je to moje prvé no dnes ma bolia aj kríže
@bobricek1979 verím že bude dobre 🤗 že to dáme ❤️ na týždeň idem na cukor,tak dúfam že dopadne dobre. Ja inak ani veľa neprejdem lebo hneď cítim taký tlak v bruchu akoby sa sťahovali, tvrdlo,och, som hrozná 😁
@bona69 ale máš aj bolesti? Neboj bude oki koľký si?
@bobricek1979 bolesti nemám,len sem tam, poobede v podbrušku len keď sa postavím akoby sa mi naťahovali svaly alebo čo, potom to prejde,ale nie je až také strašné,dnes som 25+3
@bobricek1979 ale snažím sa stále myslieť pozitívne a nepripúšťam si nejaké komplikácie, zvládneme to❤️
@bona69 tak presne
Baby mňa občas lonova kosť boli ci ktorá, zase akoby ma niekto kopol zo spodu aj medzi nohami stehno ma boli. Kríze keď veľa chodím. A neviem ako vy, ale ja neznášam teplo. Keď si v obchode napr. nevyzleciem kabát, idem dopadnúť. O leje ma pot, dnes sa aj hlava krútila. Kebyže nejdem von na vzduch....
Zase idem jesť surovú cibuľu. Ja som jej toľko zjedla už za tie týždne 😃
@anitu ano zeplo oblieva aj mňa ale to podbrusko a kríze ako na krámy ma znervoznuje
@bobricek1979 ta menštruačné bolesť neboli kosť? Ako sa roztahuje? Veľmi zriedka to cítim aj ja ako ma bolesť. Ja už fakt neviem co cítim. Man aj to boli keď sedím na tvrdom. Všetko dole, ale tak normálne. Žiadne veľké bolesti. A keď napr varím v nedeľu (to varím viac ako cez týždeň) to ma kríze tiež poriadne bolia.
@anitu mna tiez tam zdola bolieva, ale ani nie ako kopnutie, skor take bodanie a pichanie. Niekedy za den aj viackrat a niekedy mam aj den ked vobec. Ale to je asi normalne. Ja v noci ked zaspim na boku sa zase zobudzam na strasnu bolest bedier, ze potom uz niekedy ani nemozem zaspat. A krize, kedze teraz na pn vela lezim, ma bolia menej, ale ked viac chodim, alebo aj sedim, tak ma neznesitelne boli, az ma medzi rebrami zacne pichat.

Baby neviete aký bylinkovy čaj sa v tehu môže? Dnes som skončila na pohotovosti mam zapálené mandle beriem zinnat ale zabudla som sa opýtať na čaj megafón ma hrdlo boli