Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bobricek1979 to su starosti muzi ani nevedia mne moj povie a co sa krutis..tak nech by si to skusil s bruchom vzdy plnym mechurom :D
@sungirl777 tak to nechápem mne sa to ešte nestalo odkiaľ si?
@ivka2112 taky tak
@chovanova43 Trebišov
@dadikvk1 veru tak to je môj ani okom na mihne že niekde v noci chodím akurat túto noc už videl že sa krútim na posteli od bolesti tej panvy
ahojte, mavate obcas take bolesti podbruska?.. take akoby menstruacne?... ja som to uz dlho nemala a vcera a dnes ma to pobolieva... bola som na prehliadke pred 2 tyzdnami a vsetko bolo ok... dalsiu mam az za 2 tyzdne.
@zuba1987 aj ja to mávam približne v čase svojej menštruácie, akebo ovulácie ak niesú veľké myslím že je to oki a bábo teraz intenzívne rastie
@zuba1987
@bobricek1979 ja som to tiez tak dva tyzdne dozadu citila na zaciatku mi hovoril doktor ze to sa roztahuje maternica a prisposobuje tehotenstvu teraz neviem a tiez ked som bola v poradni som sa ho zabudla opytat ale tak da sa zniest ta bolest 🙂
Takže postieľka, mantinel, hniezdočko objednane.👍🙂Joj som zvedava☺️dnes som prvý krát cítila tvrdnutie takéto. Na pravej strane brucho ako kameň. No budem si to všímať 🤨
@anitu ja už to mal dlhšie
@bobricek1979 detto
Dievčence rozmýšľali ste nad aniball?
@bobricek1979 Áno, určite. Pomáha to.
@macareb vážne? Môžem sa opýtať teda akým spôsobom a kedy to začať používať? Ďakujem
@bobricek1979 tiez chcem zakupit, najdi si na nete videa, su normalka v slovencine, pomaha ti to osvojit si metody spravneho tlacenia a dychania, budes vediet,ake to asi priblizne bude, aky sval kedy stiahnut a samozrejme to natahuje aj vstup do vaginy, ktora je potom pruznejsia a je mensie riziko, ze ta budu musiet nastrihavat, pouziva sa az od cca 35-36 tt
@olliviaa oki popozerám veľmi pekne ďakujem
@anitu dr mi povedal že teraz tie tzv. kontrakcie sú normál
@bobricek1979 hej, aj mne to vravela, ale ze nemôže to byť viackrát za hodinu.
Precitala som si co je to aniball.Ze sa ma používať od ukončeného 36.tyzdna.Neviem,jq by som si nič nedávala do pošvy. Ani nejak infekcia by mi nechýbala pred pôrodom. Však ani styk som nemala doteraz 😃Budem robiť kegelove cviky(stiahnutie a uvoľnenie posvovych svalov) a na YouTube je 15minutova joga zameraná na dýchanie.
@anitu no nemôže to byť hlavne pravidelné
@anitu však jasné ty vieš ja aspoň pomrkam co to
Beriete niekto globifer forte? Zelezo mam 99 tak od dnes berem...
@bobricek1979 určite ho skúsim. Budem mať lacnejsie od kamošky, používala s kondómom, takže sa nebojím infekcií alebo niečoho podobného...

@dadikvk1 no my máme psa takže pohyb mám no tiež musím aj odychovat pretože mi potom tvrdne bruško a večer ja som furt grgy no v noci sa zobudim a začína proces curania😁😁😁