Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bona69 taky tak 😁
@ivka2112 ôk dik ale dala som si gynoflor už sa to nedalo vydržať
Baby aj vy máte občas také pohyby, že nie len kope, udrie pár krát, ale na chvíľočku taky rýchly pohyb akoby rýchlo boxovala. Na 2-3sekundy také brutál rýchle tuk tuk tuk tuk. 😃Neviem to opísať. Normálne spozorniem vtedy.
@anitu nerozumiem
@chovanova43 lebo už mám dve sekcie z sebou a už teraz mi tvrdne bruško často a boli jazvy. Pôrod by nevydržala ta jazva
Baby, chystate sa na nejake predporodne kurzy? Ja som myslela, ze nepojdem. Ze tym nejak preplavam a potom nejak odrodim. Ale doktorka mi to velmi odporucala, ze je lepsie ked je zena ako tak pripravena, teda aspon vie do coho ide. Ze aj po psychickej stranke je to pre zenu lepsie. Tak nad tym premyslam... Co vy? Boli ste alebo sa chystate?
Ja som premýšľala uvidím pýtam sa v okolí či boli na nejaké kurzy a nie.. Tak neviem dievčence čo čakáte dievčatká ako je to z nausnicami dávate nastrelovat hbed pri pôrode?
@zuzuliq12 ja som nebola pri prvom a ani teraz nejdem ja som sa tak nastavila že to zvládnem a všetko prebehne dobre a rýchlo a aj sa tak stalo... Hlavne som verila že toto hrozné 9 mesačne obdobie skončí tak som sa na pôrod tešila že to bude vykúpenie a stalo sa tak... Podľa mňa sa netreba báť skôr počúvať čo ti rádia a bude dobre... Známa na Tom bola pri prvom a po edala že nikdy viac pretože sestričky jej radili úplne inak čo bolo vraj pre ňu v tej chvíli lepšie a že vôbec jej pôrod neprebiehal tak ako sa tam učili a pripravovali
@teja26 aha tak
@bobricek1979 my mame 3 rocnu Zojku 😊 a pribudne k nam Risko
Holky, dakujem Vam za odpoved. 😘 😘
Baby, viete uz aky budete pouzivat detsky praci prasok na malicke oblecenie? Mate nejake skusenosti/ odporucanie?
@ivka2112 ja mám tieto ale rada si nechám poradiť ale už som musela prať lebo tých detských vecí sa mi nanosilo spústu
@ivka2112 Mydlový sliz. Používam ho už asi pol roka a som spokojná. https://www.reduca.cz/blog/ekologicke-prani-s-m.... Keď som ešte používala prášok, tak dovezený z Rakúska (rozdiel v kvalite). A v aviváži by som prádlo nevyprala ani sebe, nie tak dieťaťu.
@ivka2112 ja osobne nemôžem používať ani bupi ani lovelu mne to prádlo strašné smrdelo ako savo a tento názor som od kanosiek tiež pocula... Ja používal persil... Ale z Rakúska je iný ako nás ale keď miniem tak aj ten si kúpim tu... Za mňa najlepší
@zuzuliq12 Na kurz idem. Ak nechceš/nemožeš ísť osobne, centrum, kam idem, ponúka aj online verziu: http://www.centrum-majka.cz/individualni-predpo...
Ja som včera kúpila coccolino. Silan mi nevonal. Ešte prášok musím kúpiť. Existuje vôbec, alebo len tekutý? 🤷♀️
@anitu ale aviváž by si nemala používať zo začiatku... Ja som začala pre malého až teraz používať aviváž a to ma 14 mesiacov
@majusska202 áno presne tak avivaz estw nepoužívať a prasku velmi malo
Skúsim ti vaše ďakujem dievčence
@bobricek1979
@majusska202 tak ale kúpila som avivaz sensitivbpre bábätká. Vyskúšam a uvidím.
@anitu tak ja aj pre dospelých používam sensitiv... Ale bábätku by som ani takú nedala
Žienky chcem sa opýtať ako ste na tom v tomto štádiu tehotenstva s plneným " manželských/partnerských povinnosti"?
@dadikvk1 u mňa je to od začiatku vyriešené skrz rizika sme to obmedzili na stav číslo nula
@anitu
@bobricek1979 a manzelia alebo partneri co nato?

@anitu presne