Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

tak to plne chapem u nas niesu ziadne komplikacie ale nejak sa necitim nato aj tym ze uz mam ten pupok tak mi to pride divne :D sa divim ze mi povie ako dobre vyzeras ked ma vidi po celom dni nenamalovanu strapatu a s tym kotlikom
@bobricek1979 my detto
dievcata chcem sa opytat ci su uz zacinate zhanat vybavicku alebo ju uz nebodaj mate? mne sa to zda este skoro ale nejaky ten kocik by som sla pozriet 🙂
Ako zeny veď tie babetka stoja za to a fajt je ze sa da aj inak takže nieje problém
Však my takisto. Veľmi dlho sme sa snažili na to, aby sme niečo pokazili s jediným stykom. Bojím sa ze by som spinila potom napr. Ale dr vravela ze kľudne. Mam všetko v poriadku.No uvidíme vo štvrtok vo bude na poradni.
Inak aj ja som plánovala kupovať vecicky v januári, februári, ale už skoro všetko máme. Kocik kúpený, postieľka objednaná, oblevko pomaličky kupujem. A vaničku s preb. pultom sme dostali. Radšej sa pripraviť skôr, ako neskoro. Však babo sa môže vypýtať aj skôr. No nech ešte si kopká v brušku 🙂
@anitu presne tiez už okrem kočíka skoro všetko máme radšej takto
A ako plánujete obliecť babo na zaciatku? zimny fusak alebo overal ci len taky tensi
@dadikvk1 overal na spôsob fusaku abyu som ju mohla dať
@dadikvk1 do vajíčka
Zienky, mozem sa opytat, ze kolko ste pribrali do 26tyzdna? Ja som sa teraz pred poradnou postavila na vahu a skoro som odpadla... jasne ze nech je hlavne maly ok, ked ja sa ani neprejedam ani nic a uz som pribrala 9kg. Neviem ci to nie je nejako privela. Dnes sa na to musim opytat.
@ivka2112 no ja tiež tak zhruba
@ivka2112 akurát kľudne aj viac keby si však po pôrode kojením kilá ani nevieš ako pôjdu dole.
@ivka2112 no ja ani nechápem, ale na poslednej poradni som mala hore ešte stále jedno kilo. Tak som veľmi zvedavá co ukáže váha vo štvrtok. Som v 30.tyzdni.A to dom aj fajčiť prestala keď som našla dve čiarky na teste. Som si myslela, ze už v prvom trimestri priberiem 20 kíl. 😃A nič. Nechápem. Ale keď ma mala váhu ako treba, tak veru nevadí. Kíl mam dosť aj takto..
@ivka2112 Ja som 28tt a pribrala som 4 kg. Ale tak teraz to už asi začne nabiehať viac. Inak tu je kalkulačka: https://www.maminkam.cz/kalkulacka-vahy-v-tehot...
@macareb my tiež aj do pôrodnice už len ten kočík aj to sa ešte neviene rozhodnúť ale vajíčko máme
A budete pouzivat aj ten popôrodny stahovaci pas? ja som to do nedavna nepoznala ani som nevedela naco to je :D
@dadikvk1 ja určite áno už ho mám aj kúpený
@bobricek1979 a aku velkost si si kupovala? ja som to videla v lekarni vo vyklade najprv som nevedela naco to je
@dadikvk1 ja mám s a myslím že úplne stačí dosť je to veľké

@dadikvk1 môj takistoj ako ja chcel bábo a je to vymodlené bábo tak to plne chápe načo riskovať navyše ja som ten pokusitel občas no on sa na to trošku triezvejsie pozerá bojí sa takže vydržíme