Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@anitu veď skús aj s olivovým olejom,podľa mňa sa nič nestane babulke, veď je to prírodné, inak ja tiež nemám veľmi zmenené prsia, myslím veľkostne, akurát dvorce tmavé a bradavky ako stople😁a od včera ma začali bolieť jak šľak, ja som dnes s krížami úplne hotová,chodím jak starenka, neviem sa vystrieť
Baby, aj Vas tak brusko svrbi? Mna neskutocne. Obcas ok. Ale niekedy je to na nervy. Az take cervene ho mam.
@zuzuliq12 mna svrbi, ale vzdy len na jednom mieste, az sa neviem doskrabat. Ale novinka posledneho tyzdna u mna je, ze zvnutra na tom istom mieste ma niekedy strasne picha - akoby ihlicami na pletenie - neviem, ci tam na nieco maly tlaci alebo co.. ale az tak, ze sa niekedy zlaknem ze co sa deje🙄
@ivka2112 skús elasti q ja som si všetky tehotenstvá natierala týmto prípravkom brucho a super spokojnosť, strie žiadne nemám, svrbenie pri zväčšovaní bruška úplne v pohode. Určite odporúčam. Majú ho len v lekárňach. 2x denne natieram.
mňa skôr trápi chrbtica, už ani neviem ako si ľahnúť, snažím sa len na pravom boku spať ale je to nereálne , tak striedam,predtým som vždy spávala na chrbte teraz pravdaže nespím, je to ťažké..no ale už len vydržať, iné nám neostáva..
@martaniana ja mam to s kĺbmi alebo bokmi katastrofa
@bobricek1979 to aj ja presne, niekedy az stonam v noci v posteli, ked spim na pravom alebo lavom boku- strasna bolest.
@ivka2112 a kŕče dostávam
@bobricek1979 presneee. Posledny tyzden, vzdy ked sa zobudim, dostanem strasne krce do noh. Pomoze mi ked vystriem nohy pätami dopredu. Ak ma chapes... 😁 Tlacim päty dopredu. Vtedy to prejde. Ale je sranda ako sa kazdy mesiac meni a prichadzaju nove priznaky, obmedzenia 😁 ale uz sa nam to krati. Uz to nejak vydrzime 😁❤️
@zuzuliq12 no už musíme len nech máme zdravé bábetká
Dievčatá aj vás tak tlačí na mechúr že sa v tej chvíli ak ho máte plný idete pocikať
@bobricek1979 presne, ja musím chodiť aj častejšie ako keď je už plný,lebo mne už uniká, kapacitne nestačí 😁 aj to vycikam tak pol deci,v noci pravidelne o jednej a štvrtej,a to zaspávam okolo polnoci,a o šiestej už nespím, takže paráda 😁
Baby prosim vas o radu. Ked stojim, tak hrozne skace, ze naraza hlavickou tam dole a ja sa trosku bojim. Boli ma to. Cokolvek robim, musim si sadnut, vtedy to ustane. Pri prvom tehotenstve som cosi take nemala. Co mam s tym robit? To mam akoze iba sediet?
@bona69 no presne katastrofa a pálenie pod rebrami kočky mávate?
@bobricek1979 no toto nemám, mňa akurát zaha páli
@bona69 aj toto občas no mne strašne rýchlo vyšlo brucho tlačí ma do rebier ja uz som v 3mesiaci nosila tehu nohavice
@lagatta no moje tak pár dní kope par dni je úplne kľudná
Tak asi budete mat kludne deti 🙂 no, temperament sa asi dedi
@lagatta no asi aj keď ak by mala byť po mne tak neviem neviem, dúfam je všetko v poriadku fakt sa nejako moc nenalope ako cítim ju celý deň ale nieje to nič extra tak v pohode
@lagatta už je je hlavičkou dole máš to potvrdené? V koľkom si tt?

@bona69 a s čím by som mohla zatiaľ? Tie krémy sa dostanú do tej pupocnej šnúry asi, či? 😃Ja mam ešte stále prsia nezmenené. Vôbec nič sa nezmenili. Na začiatku tehu boleli, ale už vôbec nič. Hlavne je, aby som mliečko potom mala 🤷♀️