icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
anitu
24. dec 2018

@bona69 a s čím by som mohla zatiaľ? Tie krémy sa dostanú do tej pupocnej šnúry asi, či? 😃Ja mam ešte stále prsia nezmenené. Vôbec nič sa nezmenili. Na začiatku tehu boleli, ale už vôbec nič. Hlavne je, aby som mliečko potom mala 🤷‍♀️

bona69
24. dec 2018

@anitu veď skús aj s olivovým olejom,podľa mňa sa nič nestane babulke, veď je to prírodné, inak ja tiež nemám veľmi zmenené prsia, myslím veľkostne, akurát dvorce tmavé a bradavky ako stople😁a od včera ma začali bolieť jak šľak, ja som dnes s krížami úplne hotová,chodím jak starenka, neviem sa vystrieť

silvia610
24. dec 2018

@anitu ja natieram bruško s klasickou modrou indulonou sice strian sa asi nevyhnem kedže ich mám ešte po prvom a všimla som si že sa trošku predlžuju ale hlavne aby sme boli s drobatkom zdraví

zuzuliq12
25. dec 2018

Baby, aj Vas tak brusko svrbi? Mna neskutocne. Obcas ok. Ale niekedy je to na nervy. Az take cervene ho mam.

ivka2112
25. dec 2018

@zuzuliq12 mna svrbi, ale vzdy len na jednom mieste, az sa neviem doskrabat. Ale novinka posledneho tyzdna u mna je, ze zvnutra na tom istom mieste ma niekedy strasne picha - akoby ihlicami na pletenie - neviem, ci tam na nieco maly tlaci alebo co.. ale az tak, ze sa niekedy zlaknem ze co sa deje🙄

ivka2112
25. dec 2018

@zuzuliq12 vzdy si vtedy natriem bioilom a prejde.. a potom zase, tak zase potriem a tak🤷🏼‍♀️

zuzuliq12
25. dec 2018

@ivka2112 ked ja aj potieram a nepomaha 🤦‍♀️ celkovo mam suchsiu pokozku, ze sa musim po kazdej sprche kremovat a do toho rast bruska-natahovanie koze a este aj zima robi svoje. 🙈 No uz len vydrzat 😏🙂

martaniana
Autor odpoveď zmazal
martaniana
Autor odpoveď zmazal
martaniana
26. dec 2018

@ivka2112 skús elasti q ja som si všetky tehotenstvá natierala týmto prípravkom brucho a super spokojnosť, strie žiadne nemám, svrbenie pri zväčšovaní bruška úplne v pohode. Určite odporúčam. Majú ho len v lekárňach. 2x denne natieram.

martaniana
26. dec 2018

mňa skôr trápi chrbtica, už ani neviem ako si ľahnúť, snažím sa len na pravom boku spať ale je to nereálne , tak striedam,predtým som vždy spávala na chrbte teraz pravdaže nespím, je to ťažké..no ale už len vydržať, iné nám neostáva..

bobricek1979
26. dec 2018

@martaniana ja mam to s kĺbmi alebo bokmi katastrofa

ivka2112
26. dec 2018

@bobricek1979 to aj ja presne, niekedy az stonam v noci v posteli, ked spim na pravom alebo lavom boku- strasna bolest.

bobricek1979
26. dec 2018

@ivka2112 a kŕče dostávam

zuzuliq12
26. dec 2018

@bobricek1979 presneee. Posledny tyzden, vzdy ked sa zobudim, dostanem strasne krce do noh. Pomoze mi ked vystriem nohy pätami dopredu. Ak ma chapes... 😁 Tlacim päty dopredu. Vtedy to prejde. Ale je sranda ako sa kazdy mesiac meni a prichadzaju nove priznaky, obmedzenia 😁 ale uz sa nam to krati. Uz to nejak vydrzime 😁❤️

bobricek1979
26. dec 2018

@zuzuliq12 no už musíme len nech máme zdravé bábetká

bobricek1979
26. dec 2018

Dievčatá aj vás tak tlačí na mechúr že sa v tej chvíli ak ho máte plný idete pocikať

bona69
26. dec 2018

@bobricek1979 presne, ja musím chodiť aj častejšie ako keď je už plný,lebo mne už uniká, kapacitne nestačí 😁 aj to vycikam tak pol deci,v noci pravidelne o jednej a štvrtej,a to zaspávam okolo polnoci,a o šiestej už nespím, takže paráda 😁

lagatta
26. dec 2018

Baby prosim vas o radu. Ked stojim, tak hrozne skace, ze naraza hlavickou tam dole a ja sa trosku bojim. Boli ma to. Cokolvek robim, musim si sadnut, vtedy to ustane. Pri prvom tehotenstve som cosi take nemala. Co mam s tym robit? To mam akoze iba sediet?

bobricek1979
26. dec 2018

@bona69 no presne katastrofa a pálenie pod rebrami kočky mávate?

bona69
26. dec 2018

@lagatta no mne tiež presne akoby do krčku tlačil ale je opačne,čiže nohami rovno asi do krčku a je to také boľavé,musím ho kustik posudrat, ľahnúť na ľavý bok nech sa trocha pomkne a kope vedľa, tak už asi len vydržať tie ich kúsky 😂

bona69
26. dec 2018

@bobricek1979 no toto nemám, mňa akurát zaha páli

lagatta
26. dec 2018

@bona69 ja neviem teda, ale moje asi nikdy nespi mam pocit. Cely den robi kotrmelce. Rozmyslam ako uklidnim to dieta :D

bona69
26. dec 2018

@lagatta 😂, môj ako kedy, ale máva také 3 hlavné aktívne fázy, posledna začína okolo desiatej večer a končí niekedy aj o jednej, ráno už vstáva o pod šiestej s manzelovym budikom😁

bobricek1979
26. dec 2018

@bona69 aj toto občas no mne strašne rýchlo vyšlo brucho tlačí ma do rebier ja uz som v 3mesiaci nosila tehu nohavice

bobricek1979
26. dec 2018

@lagatta no moje tak pár dní kope par dni je úplne kľudná

lagatta
26. dec 2018

Tak asi budete mat kludne deti 🙂 no, temperament sa asi dedi

mamky2277
26. dec 2018

@macareb no my sa chystame na nakupy az v januari, zatial sa nam zdalo ze mame casu :D

bobricek1979
26. dec 2018

@lagatta no asi aj keď ak by mala byť po mne tak neviem neviem, dúfam je všetko v poriadku fakt sa nejako moc nenalope ako cítim ju celý deň ale nieje to nič extra tak v pohode

bobricek1979
26. dec 2018

@lagatta už je je hlavičkou dole máš to potvrdené? V koľkom si tt?