Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bobricek1979 minulý týždeň na poradni v 29t+6 mala 1780gramov.Ja mam termín 1.3 a ďalší neviem.
@silvia610 a ešte neviete čo to bude? Mne to povedala dr v 17.tt že to vyzerá na dievčatko a potom na morfologickom keď sme boli v DS tam už povedal isto. A minulý týždeň na veľkom usg sme aj videli to kávové zrniecko 😄ja teraz idem opäť po dvoch týždňoch. Čiže 3.1. k dr. Držím palce aby babo bolo otočené tak, aby sa už ukazal/a 🙂
@anitu podľa mňa tiež môže to byť skôr malinkú máš veľkú
@anitu áno, mne sa to tiež zdá, žeby to tak malo byť, okrem salašov a takýchto viem, že by mala byť všade pasterizovaná a ak nie je, malo by to byť uvedené. Tak dobrú chuť, ja halušky teraz v tehotenstve strašne zbožňujem 🙂)))
@anitu aj ja idem po 2tt uz 3.1tak som zvedavá či sa dovtedy pretoci
Žienky aké plienky máte v pláne kupovat? myslim znacku a aj velkost tu najmensiu?
Mám pampers no tiez vymením za tie z dm
Tak ja nie som určite z tých čo si potrpia na značku, boli v akcii tak som kúpila,Lidl u nás nie je a ani DM, tak som objednala cez net a uvidím ake budú, mám aj nejaké z Tesca
@dadikvk1 tak ja napr. s plienkami nemám žiadne skúsenosti,nakolko je to prvé, tak mám 3druhy doma a uvidím pri ktorých ostaneme, a áno ako hovoríš kupujem čo je v akcii a ponuke, i keď samozrejme nie za každú cenu, tak to bolo aj u nás v robote, príklad: v Tescu bol v akcii karfiol, otázka na prestávke: ženy čo ste varili?, Odpoveď na 80%: karfiol😁
@bobricek1979 áno preto vraj pri cukrovke sú veľké deti
@bona69 ja zas neviem akú veľkosť mam kúpiť hm?
@bona69 presne takisto mám aj tie najmenšie aj tie väčšie
@chovanova43 ja mám new born 1 cca30ks tie sú od 2-5, a teraz som objednala new born 2 80ks tie sú 3-6kg, na začiatok stačí,
Kočky, kolko vazia vasi drobci? My sme koniec 27tyzdna a mame 1048g.
Maminky 29tt a od včera bolesti ako na menzes...krize nebolia... Lebo ten pocit ako na menzes. Od 16tt mam magnézium.. Ze tvrdne je ok to už poznám.. Ale teraz tvrdne minimum len od včera bolesti..
@dadikvk1 ved toto. Nie vsetko co je drahe je aj dobre. A bol aj dakde nejaky vyskum ohladom plienok a pampers dopadli najhorsie. Ale je to naozaj indivindi co komu bude vyhovovat. Ale lidl a dm maju dobre ceny a dobru kvalitu. Tesco neviem-o nich som nepocula. Ani neviem kolko priblizne kusov mi treba na zaciatok.🤔
@teja26 ty si rodila v 35tt?a bolo všetko ôk?

Všetky máte nejaké väčšie bruška ako ja