Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Žienky co sa vám páči viac meno Michal alebo Michael? S mužom sa nevieme dohodnúť
@dadikvk1 poznám prípady keď vraveli ze chlapec a bolo dievča a naopak ale pri 4D sa to asi nemôže stať
@teja26 och držte sa a vydržte čo najdlhšie
@chovanova43 Michael za mňa, ale však aj tak bude Miško či
@chovanova43 mne Michal🙂
@chovanova43 Michael
@chovanova43 za mňa Michal mám kamaráta ktorého len tak volám... Môj muž zas chce Michaelu len ja nie tak sa nevieme dohodnúť 🙄
@majusska202 jej Miška ma nenaoadla krásne meno
@chovanova43 ja som na tie 3-4D sona pocula rozne ohlasy ze vraj sposobuju predcastny porod,takze moja mama o tom nechcela ani pocut :D a moj doktor to nerobi nema nato vybavenie a k inemu som nesla a nejak som sa tomu ani nevenovala..no co tak bude prekvapko ked porodim 🙂
@chovanova43 ja mam brata Michal sa vola. Krásne meno. Keby sa tak nevolal, tak jeden z našich 3.. Čochvíľa 4 synov by sa tak isto volal...Michal taka klasika Michael.. Trosku iné.. Ale sále to bude Miško
@bobricek1979 ďakujeme
@bobricek1979 no ved jasne bude Miško aj mne sa Michael viac páči dikk
@teja26 waw ty čakáš 4 chalana? Palec hore👍👍
@dadikvk1 to fakt? No pekne a ja tam chodím každu poradňu ešte som si za to zaplatila vraj nadštandard
Baby ste tu niektorá s tehotenstva. Cukrovkou? Mne to dnes zistili mam zvyseny cukor takže dieta 😞😞
@chovanova43 ako si bola až teraz na tie testy?
@chovanova43 nehovorim ze je to tak ale ked saa to niekde povie tak si to clovek dava do suvisu,moze byt ze porod vyvolalo nieco ine a jedno z druhym ..neboj nic babo pojde von ked ma 🙂
@chovanova43 ja som bola len dnes, buduci stvrtok budu vysledky, tak uvidime....
Dievcata, ziadne sono nespôsobuje predčasný pôrod, tak ako sa deti prenasaju rodia sa aj skor, 20 rokov dozadu sa nerobili sona a deti aj tak skor rodilo.... predčasný porod sposobuju ine faktory....
@bobricek1979 Nevadi, ja som mala minibrusko, v den porodu som cakala na pasy, sestricka sa ma pytala, ze ci som na rizikovom, odhadovala tak siesty mesiac, a maly sa narodil 3kg, 49 cm, a ked mal 2,5mesiaca, tak vyrastol na 63cm a 6500g :D Moj dr skonstatoval, ze priroda pristopobi velkost plodu mamicke. Ja som dost drobna, aj to brusko mi bolo dost na krize...
@chovanova43 áno 4 chlapček. Dvojičky mali v decembri 11..najmensi v marci bude mať 7 a teraz ďalšie princatko💞
@biela_sova ja mam. 165 cm a teda príroda sa som o nemazna 🤣So svagrinou mame rozdiel dní v termíne ale ona bola v 25 tt ako ja v 16🙏ja vypadam. Už 4 tt akoby som isla rodiť a podla termínu mame ešte 10 TT pred sebou.. Ale keďže bude sekcia, tak ideme skôr... Aj keď budem ďakovať Bohu ak vydržíme aspoň 5tt.Ja už ledva chodim
@biela_sova fú fajný bol macko to je super
@teja26
@bobricek1979 Nebojte sa baby, dobre dopadnete! A potesim vas, aj ked popriberaju viac, aj nas isiel von planovanou sekciou dva tyzdne vopred, nezvyknu byt tucni. Aj nas je dlhy a stihly, svalnaty. Ale je to vtipne, ked ho drzim, kazdy si mysli, ze ma aj pol roka uz 🙂
Ahojte baby, este raz pisem, kedze ste uz bruskate teraz, ze posuvam novu vsadku do tehu bundy za 28eur, nechavam si nosicsku cast. Krasna, znacky I LOVE MUM, povodna cena kompletu 120eur. Keby ste mali zaujem, je tu: https://www.modrykonik.sk/market/tehotenske-obl...
@chovanova43 ano aj ja som mala zvyseny cukor po glukozovom teste.zatial si kontrolne meriam cukor a nemam ziadnu dietu iba nemam.jest nic sladke.zatial
Maminy máte skúsenosť z menším obsahom plodivej vody malinká už je otočená vsetko oki len voda je tak hraničná mávam pocit mokra ale zase neviem posúdiť je to biele väčšinou mazlave ako výtok ake aj po cikani mám obcas pocit mokra ked sa utriem. No maka dosť tlačí na mechúr stále chodím cikat
@bobricek1979 nie to už bolo moje tretie vyšetrenie tie boli negatívne ale doktorovi sa to nezdalo lebo babo je väčšie tak ma poslal ešte raz, že niektorim sa to môže aj neskor ukázať a mne vyskočil až teraz v 30tt

@bobricek1979 ja som mala antibiotika chorá som bola... A ja som mala často kontrakcie a magnézium.. A keď som išla na pásy každé dve min... Tak na pôrodnicu.. Ale tam 4 hod kontrakcie šialene a neotvarala som sa... Ale pôrod akoby sa rozbiehal.. No ja som mala predtým 4 roky dozadu sekciu a bolela pri kontrakciach jazva.. Tak hrozila rubtura... A teraz som po dvoch sekciách prvá 11 rokov dozadu druhá 6,5 roka.. Od 16 tt magnézium beriem pre tvrdnutie... A posledne 2tt aj pri kontrakciach aj mimo keď ma. Začne bolieť ťahať páliť jazva idem zblázniť. Tak uvidíme koľko vydržíme hlavne jazva