Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@chovanova43 neboj to budú pekne korigovať
@biela_sova ja si práve té myslím, že bude drobček ako 3 bratia pre ním 💞
@chovanova43 ja mám tehotenskú cukrovku. Diéta nepomohla, lebo mám problém iba s cukrom nalačno a ten sa diétou nedal ovplyvniť. Som na inzulíne už asi 10 týždňov.
Baby, keďže v 3.trimestri nie je dobre už spať na chrbte(určite ste už o tom počuli), je bezpečné ležať na chrbte s podložený zadkom?? Však to mi bruško normálne splasne. Je tak dobre pre babo? Vyskúšajte to, normálne z toho nemám dobrý pocit. Berie tu niekto utrogestan? Môžem mať z toho občas ms bolesti? Ne mávala som, len odkedy dr povedala ze sa skrátil krčok. Bud sa skracuje ďalej, alebo otvára, alebo je to psychika ja už neviem 🤷♀️
Dievcata? Boli vas semtam chrbat ako pri ms? Mna tak vcera ked som zaspavala, dnes nic, ale bolo to cudne. Nemavam bolesti ako pri ms.
@anitu to ti kto povedal že nie je dobré ja normálne ležím aj spím na chrbte aj bruchu a vôbec mi to nevadí...aj v nemocnici som normálne ležala na chrbte či bruchu a nikto mi nič nepovedal a to boli y mňa dosť často aj doktor aj sestra
@majusska202 niektoré sa rak necítia dobre. Komu nič nie je, môže späť na chrbte. Daj si do Google spánok na chrbte v tehotenstve.
@anitu ja také blbosti nečítam to máš to isté ako s jednom polka žien rieši čo môže jesť no ja jem všetko načo mám chuť
@majusska202 na bruchu ležíš? No myslím si ze tak teocha tlcis babetko podľa mňa je to nebezpečné už v takom mesiaci
@danicabbb tak ale ja nemám brucho a keby ho tlačím tak dá o sebe vedieť aj pri robím som tak spávala
@majusska202 jáj a v ktorom si ak sa smiem opýtať lebo v tom 7,8mesiaci je už určite bruško aspoň nejaké, ale samozrejme ty vieš. A keď už to poznáš.
@danicabbb 30 tt toto je fotene minulý tt... A toto je už veľké pre mňa pri prvom som takéto nemala ani v 9 mesiaci
@majusska202 takéto som mala v 6 tt 🙂 jemin to je úžasné také mini bruško, ja si už pripadám ako pred pôrodom..
@martaniana mne už totiž pripadá veľké... Ja obdivujem ženy čo fakt nosia brucho... Ja s týmto mini mam dosť problémov nie to ho mať ešte väčšie
@majusska202 to je sila ale do pôrodu ti normálne narastie nie? lebo neviem kde to dieťatko máš.. 🙄
@martaniana neviem asi nie teda pri prvom sa to nestálo tak uvidíme teraz či sa stane zázrak 🤨 ja ani na tehotenské fotky nemôžem ísť lebo by som si musela brucho asi vypchat 🤣
@majusska202 to kde máš dieťa ty kokos niekde ti musí ležať na obličkách v krížoch
Ahojte, v poslednom case mi akosi casto tvrdne brusko a aj boli, ked viac chodim, co som este v decembri zvladala uplne v pohode. Kazdy den som sa tolko nachodila a teraz mi staci mensia prechadzka a uz vsetko boli... Aj Vy ste tak na tom? Pripadam si uz akasi nepohybliva 😀
@majusska202 co ja som také mala v treťom mesiaci

@majky1988 tak to máš super a akú máš hodnotu?