Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Mňa skôr zaujíma kočky, ako ste na tom so sexom. Som zvedavá či nás s nástupom druhého trimestra ozaj čakajú toľko ospevované momenty extázy 😂
@ivka2112 aj mna 😁😁😁 manzel sa ma teraz bojí čo i len dotknúť aby mám neublížil 🤰
@majkaaaaaaa to bol dovod preco nebol sex do hematomu 😄👍🏻
Ahojte pridavam sa ku vam termin mam 23.3 zatial konecne sa zadarilo po 13mesiacoch snazenia a jednom potrate snad teraz uz bude vsetko v poriadku dnes som 8tt plus 6dni babatko rastie srdiecko bije 🤗
@ivka2112 😁😁😁😁
Kočky, počujte. Mate aj vy vacsie bruska??? Mne ho normalne vidno aj v satach, aj v tricku. Mozno to je len nafuknute - ale 24 hodin denne? Inak sa mi to velmi paci, nech nam len rastu 🍀😊😊😊
Dievčatá tak ja som si dnes objednala tehu nohavice,lebo do svojich sa už len horko-ťažko zapnem,som v nich stiahnutá a nerobí mi to dobre. Tak som zvedavá ako mi padnú 🤗
Ahojte budúce mamičky ☺️ Čakáme tiež naše prvé bábätko TP: 21.3 (zatiaľ). V marci som bohužiaľ potratila cca 5 tyzden po IVF. Po 2 rokoch snaženia sa nám podarilo prirodzene 🤗 picham preventívne Clexan. Teraz som 9 tyzden 8tt+3. V piatok som bola na UTZ srdiečko bije a už to je celkom veľká fazulka 2,2cm 👶Veľmi sa bojim, potom zlom zážitku a niekedy sa až moc bohužiaľ sledujem. Momentálne má bolia prsia, pobolievanie v podbrušku, čoho sa najviac bojim, ale hovorím si že je to normálne rastie vo mne babo a rozťahuje sa mi maternica. Pociťujem nevoľnosť a nechutenstvo, ale nie je to nič hrozné ☺️ Nepribrala som nič. ešte, neviem ako vy, ale mávam výtok taký zltkasty bez zápachu. 4.9 si idem po knižku a tam mi upresni aj TP. Veľmi Vám všetkým držím palčeky a dúfam, že nám to obdobie bez problémov ubehne a budeme držať v náručí naše uzlíky lásky 😘❤️
@vivinka105 ahooj, gratulujem😊😊 vsetko co prezivas a pocitujes je uplne normalne😊 ja sa tiez strasne sledujem - co kde pichne, zaboli, potaha, vsetko.. ale neboj, asi to tak mame vsetky. Drzim palceky, nech ide vsetko ako ma🙂
@ivka2112 jeej ty si rovnako tehotná ako ja? ☺️ Ako sa citis? Už si asi bola aj na UTZ kedy si ides pre knižku?
@vivinka105 ano - ja som dnes zacala deviaty tyzden ☺️👏🏻 Termin predbezny 31.3.2019 ☺️ Vies co, citim sa tak - ako kedy. Niekedy mam uplne vyborny den, a niekedy mam pocit, ze ma cely den picha, taha a tlaci v celom brusku. Ja sa tiez strasne sledujem, takze hocico zacitim, hned googlim, ci je to normalne a na internete najhorsie scenare vies🙄 ale snazim sa uz mysliem pozitivne, ked nieco zaboli, tak pokecam s bruskom, aby rastlo ako ma a snazim sa tiez nezaoberat sa kazdym jednym zabolenim🙂 z priznakov mam asi take ako ty a vacsina - semtam tahanie a pichanie v podbrusku, bolestive prsia (a to skor v noci a skoro rano, cez den ani nie), a sem tan nevolnosti, ale nevraciam. Ale mam uz take trosku vypuknute brusko, mozno je nafuknute, ale v kazdom pripade viditelne, tak sa citim zle v obleceni v pase, ale som za to strsne rada, nech len nakupujeme tehotenske😊😊😊Ja som mala hematom, zisteny pred dvoma tyzdnami, tak ma doktor dal na pn na mesiac. Bola som teraz v piatok na kontrole, a oddych sa vyplatil - hematom je fuc😊😊😊ale na pn ma doktor nechal, ze nech prvy trimester dooddychujem doma. Tehotensku knizku som dostala teraz v piatok, aj prve video nasho drobceka☺️ Fiiiiiiha, vy ste riadne velki uz. Nas drobec mal v piatok (to bolo 7tt+5) presne 1cm, ale doktor povedal ze je to vyborna velkost tiez😊 a ty ako? Ja mam 5.9. Tiez prvu poradnu😊

@ivka2112 ale niee, treba myslieť pozitívne 😉