icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
chovanova43
5. jan 2019

@majky1988 tak to máš super a akú máš hodnotu?

danicabbb
5. jan 2019

@chovanova43 neboj to budú pekne korigovať

teja26
5. jan 2019

@biela_sova ja si práve té myslím, že bude drobček ako 3 bratia pre ním 💞

macareb
5. jan 2019

@chovanova43 ja mám tehotenskú cukrovku. Diéta nepomohla, lebo mám problém iba s cukrom nalačno a ten sa diétou nedal ovplyvniť. Som na inzulíne už asi 10 týždňov.

dadikvk1
5. jan 2019

@danicabbb to mam aj ja ale vytok mavam od zaciatku tak som to brala ako samozrejmost..ale teraz som bola na sone v stredu a doktor mi hovoril ze by som mala viac pit pretoze sa mu zle sonuje lebo mam nedostatok tekutin neviem ci teda aj plodovej vody.

danicabbb
5. jan 2019

@dadikvk1 no asi tak ako u mňa pred vyšetrením som vôbec vodu nepila a teda len kávu tak neviem či som to aj ja nespôsobila

dadikvk1
6. jan 2019

@danicabbb ja som pred vysetrenim pila lebo mi robili odber krvi a po poslednej skusenosti ked som skoro odpadla som sa nalievala vodou ale ze mam pit kazdy den je pravda ze tym ze chodim cikat 420x za den nemam ani nutkanie sa napit :D

anitu
6. jan 2019

Baby, keďže v 3.trimestri nie je dobre už spať na chrbte(určite ste už o tom počuli), je bezpečné ležať na chrbte s podložený zadkom?? Však to mi bruško normálne splasne. Je tak dobre pre babo? Vyskúšajte to, normálne z toho nemám dobrý pocit. Berie tu niekto utrogestan? Môžem mať z toho občas ms bolesti? Ne mávala som, len odkedy dr povedala ze sa skrátil krčok. Bud sa skracuje ďalej, alebo otvára, alebo je to psychika ja už neviem 🤷‍♀️

danicabbb
6. jan 2019

@dadikvk1 ja strašne málo pijem ale už sa polepším moja strašne stikuta a často takže asi dosť aj tej vody pije

ivka2112
6. jan 2019

Dievcata? Boli vas semtam chrbat ako pri ms? Mna tak vcera ked som zaspavala, dnes nic, ale bolo to cudne. Nemavam bolesti ako pri ms.

dadikvk1
6. jan 2019

@danicabbb ja tiez..rano mam pravidelne 0,5 litra mlieka alebo kakaa :D potom caj a ak vypijem pol liter vody vobec nemam potrebu..a ako vies ze je to stikutka? ako to citis?

danicabbb
6. jan 2019

@dadikvk1 je to také pravidelné kopkanie vieš to rozoznať od kopancov v pohode a keď máš angels sounds tam to popri srdiecku intenzívne počuješ

danicabbb
6. jan 2019

@ivka2112 mňa tiež včera aj občas pobolieva aj bruško

danicabbb
6. jan 2019

@anitu ka mám tiež bolesti občas

anitu
6. jan 2019

@danicabbb aj sa ti skrátil krčok? Malú mam nízko. Nalieha hlavičkou dolu. A keď veľa stojím vtedy ma brucho začne bolieť.

danicabbb
6. jan 2019

@anitu nie krčok zatiaľ drží mám 4,2cm ale občas bolesti mám o krížoch ani nevravím ale plodovej vody mám na hranici tak dúfam že to bude ok nebo jsa len odychuj veľa panvou hore a na ľavej strane aj keď ja na bokoch trpím

majusska202
6. jan 2019

@anitu to ti kto povedal že nie je dobré ja normálne ležím aj spím na chrbte aj bruchu a vôbec mi to nevadí...aj v nemocnici som normálne ležala na chrbte či bruchu a nikto mi nič nepovedal a to boli y mňa dosť často aj doktor aj sestra

anitu
6. jan 2019

@majusska202 niektoré sa rak necítia dobre. Komu nič nie je, môže späť na chrbte. Daj si do Google spánok na chrbte v tehotenstve.

majusska202
6. jan 2019

@anitu ja také blbosti nečítam to máš to isté ako s jednom polka žien rieši čo môže jesť no ja jem všetko načo mám chuť

danicabbb
7. jan 2019

@majusska202 na bruchu ležíš? No myslím si ze tak teocha tlcis babetko podľa mňa je to nebezpečné už v takom mesiaci

majusska202
7. jan 2019

@danicabbb tak ale ja nemám brucho a keby ho tlačím tak dá o sebe vedieť aj pri robím som tak spávala

danicabbb
7. jan 2019

@majusska202 jáj a v ktorom si ak sa smiem opýtať lebo v tom 7,8mesiaci je už určite bruško aspoň nejaké, ale samozrejme ty vieš. A keď už to poznáš.

majusska202
7. jan 2019

@danicabbb 30 tt toto je fotene minulý tt... A toto je už veľké pre mňa pri prvom som takéto nemala ani v 9 mesiaci

martaniana
7. jan 2019

@majusska202 takéto som mala v 6 tt 🙂 jemin to je úžasné také mini bruško, ja si už pripadám ako pred pôrodom..

majusska202
7. jan 2019

@martaniana mne už totiž pripadá veľké... Ja obdivujem ženy čo fakt nosia brucho... Ja s týmto mini mam dosť problémov nie to ho mať ešte väčšie

martaniana
7. jan 2019

@majusska202 to je sila ale do pôrodu ti normálne narastie nie? lebo neviem kde to dieťatko máš.. 🙄

majusska202
7. jan 2019

@martaniana neviem asi nie teda pri prvom sa to nestálo tak uvidíme teraz či sa stane zázrak 🤨 ja ani na tehotenské fotky nemôžem ísť lebo by som si musela brucho asi vypchat 🤣

danicabbb
7. jan 2019

@majusska202 to kde máš dieťa ty kokos niekde ti musí ležať na obličkách v krížoch

maruska.s
7. jan 2019

Ahojte, v poslednom case mi akosi casto tvrdne brusko a aj boli, ked viac chodim, co som este v decembri zvladala uplne v pohode. Kazdy den som sa tolko nachodila a teraz mi staci mensia prechadzka a uz vsetko boli... Aj Vy ste tak na tom? Pripadam si uz akasi nepohybliva 😀

chovanova43
7. jan 2019

@majusska202 co ja som také mala v treťom mesiaci