icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
zuzuliq12
11. jan 2019

@majkaaaaaaa
dadikvk1 no super, dik za info. Tak je to vyriesene. Beriem kufor 😁 neviem, asi dam vsetko do jedneho kufru a budem sa v tom hrabat😁. Ked ja ani neviem co potrebujem pred a po.. Som prvorodicka.🙄

majkaaaaaaa
11. jan 2019

@zuzuliq12 no v mojom prípade som zbalena zatiaľ iba ja, keďže som riziková , pre babo mi potom veci prinesie manzel , už to má nachystané v druhej taške . Pre malé až tak veľa veci netreba , keďže v nemicnici ho oblečú , okupu. Akurát mastičku na zadoček a plienky budú potrebné 😉

bobricek1979
11. jan 2019

@majkaaaaaaa ak sa môžem opýtať prečo riziková, krčok?

majkaaaaaaa
11. jan 2019

@bobricek1979 áno v 24tt má zošili , vraj by bolo dobre aby som aspoň do 34tt vydržala , no už som bola na kontrole , krčok aj steh držia , tak dúfam že vydržíme 2v1co najdlhšie ...

bobricek1979
11. jan 2019

@majkaaaaaaa už to bude oki aby si ešte neprenasala

zuba1987
11. jan 2019

fiha baby vy uz mate nakupene vsetko?... my mame objednanu postielku a kocik a inak este skoro nic.... no vidim to zajtra na veeeeelky nakup 😊

dadikvk1
11. jan 2019

@zuba1987 my mame kocik a postielku uz zo tri mesiace :D ale oblecenie minimum a pre seba do porodnice skoro nic ..a kam sa chystas na nakup? ak by si dala tip

zuba1987
11. jan 2019

@pipinulkaa ahoj... ja to obcas mavam... nemenila si sprchac, avivaz...?...prip. ja to obcas mam po vysetreni... asi to trochu podrazdi tak sa telo cisti... uz som sa na to viac krat pytala a ze je to ok..mna skor trapi ze ma bolieva lonova kost ci spona ci ako sa to vola... proste tak kost dole vpredu... najma v noci... sa nemozem prevratit z boku na bok ... cez den je to ok

zuba1987
11. jan 2019

@dadikvk1 ja som z Trnavy tak vo 4mama... tam maju fajin ceny... ale aj aladdin v hlohovci je super, prip. predeti.sk este mame v trnave v arcadii... plus oblecko pre mrnusa mam nejake z hm, ale kamosky kupovali aj v tescu a chvalili... a tie vsetky vlozky, sietkovane spodare, vlozky do podprsenky, gazove sterilne stvorceky na pupcok a tieto srandy asi v zdravot.potrebach... ja nemam ani poprsenky na dojcenie ani nocne kosele rozopinacie vpredu tak to este netusim kde... musim pohladat....termin mam 13.3. a dufam ze stuplik vydrzi co najdlhsie a aby bol zdravuckyyy... my este len malujeme izbicku

dadikvk1
11. jan 2019

@zuba1987 tesco obecenie je velmi kvalitne my ked sme nejakemu drobcovi v rodine kupovali tak vadsinou tam aj cena aj kvalita je super 🙂 a u nas je termin 19 marec a tiez kosele ziadne nemam podprsenky len klasicke ani neviem ci chcem tie dojcenske :D a u nas co sa izby tyka to uz mame poriesene som to nechcela riesit ked budem mat velke brucho aby som to vedela pouprarocvat este ..ale musim poklopat ze este sa dokazem pohybovat bez probemov a bolesti :D nepuchnu mi nohy nebolia ma krize ani nejak netrpim dufam takto vydrzim do konca 🙂 a ked nie do konca ale co najdlksie :D

zuba1987
11. jan 2019

@dadikvk1 viem ze ak nemas nocnu koselu v TT porodnici, dostanes erarnu... to radsej vlastnu, o podprdach neviem ci... ale mam od lekara zoznam a tam su pisane... tak kupim co pisu nech mi to potom nemusi zhanat manzel, lebo si neviem predstavit co by mi doniesol 😂😂😂

dadikvk1
11. jan 2019

@zuba1987 muzi urcite vedia co treba :D moj povedal ze co mu odfotim a poslem to mi pojde kupit :D

anitu
11. jan 2019

Baby ja som si košieľka na kojenie objednávala z bonprix. Mam už také niečo doma a veľmi ich mam rada. A tieto na kojenie sú 9.99eur takže dobrá cena. Kuknite. Inak ani ja sa nezmestim do tašky. Tak beriem asi dvoje. Nechcem brat ani ja kufor s kolieskami 🙂

zuba1987
11. jan 2019

@dadikvk1 ano, aj moj zvlada podla obrazku... inak ho musim pochvalit, lebo on vie kupit hocico v obchode, nema problem... len raz mi uz doniesol maxi nocne vlozky namiesto obycajnych... odvtedy si foti do mobilu co chcem 😂..
@anitu bonprix ma nenapadol.. musim popozerat, dakujem 🌼

bobricek1979
12. jan 2019

@zuba1987 bon prix fajn vec.. No co sa tyka manzela tiez pri nákupe radsej vsetko fotí 😀😀😀

bobricek1979
12. jan 2019

@anitu ja v pohode menší kufor úplne pohodlné pred časom som bola v nmocke a tuez som mala kufor a v pohode

zuzuliq12
12. jan 2019

@majkaaaaaaa uf, drzte sa. Verim, ze malinke vydrzi co najdlhsie 🙏❤️

zuzuliq12
12. jan 2019

@zuba1987 jeej, aj ja mam termin 13.3. 😁 A inak, musim odporucit aladdin. Objednavala som tam postielku, matrac a ine veci a fajn pristup. Aj vsetko ok prislo. Nad 40 eur je doprava zadarmo. Prave teraz mi maji dorucit druhu objednavku-vanicku a take..tak som zvedava, snad druhy krat nesklamu 🙂 a tiez esze nemam nocne kosele a veci pre mna do porodnice. Ja len neviem, ci to v tej nocnej koseli zvladnem. Som zimomrava,ze ci mi nebudem od noh zima. Pre istotu asi beriem aj tehotenske pyzamo s nohavicami😁

zuba1987
12. jan 2019

@zuzuliq12 jeee to je super, som zvedava ci nam to aj vyjde na termin 😊.... ja si myslim ze na sestonedeli je vykurene kvoli babatkam... ale tiez si beriem aj nohavice... a skusim to napchat vsetko do sportovej tasky co mam, snad sa to vojde 😂

martaniana
12. jan 2019

Ja môžem zas odporučiť stránku perinbaba, výborné ceny pekné vecičky, tiež som objednávala vaničku, odsávačku soplíkov, cumlíky, podložku do vaničky, plienky, posteľnú súpravu s mantinelom a kolotoč a veľká spokojnosť 😉

anitu
12. jan 2019

Fu baby teraz som mala 3x za sebou bolestivé tvrdnutie. Bolelo pri tom podbruško ako na menzes a silno. No nič príjemné. Asi ten pôrod je fakt bolestivý no 🙄

bobricek1979
12. jan 2019

@anitu np dnes sme mali oslavu dosť som sa namakala a tiež ma raz tak zabolelo ze fu ja si myslím že je to ohromná bolesť normál ma premkol strach, nerozmýšľala si nad epi?

anitu
12. jan 2019

@bobricek1979 klamem. Bolo to aj 5-6x za sebou a medzi bolesťami max 5minut.Aj ja som sa zľakla. Ani nie. Nerozmýšľala, ale môže to byť pekná bolesť.

bobricek1979
12. jan 2019

@anitu myslíš že to už bola nejaká predzvesť koľký tt si?

anitu
12. jan 2019

@bobricek1979 no neviem.pri takých kontrakciach sa začína krčok otvárať. Uvidím co povie dr v piatok. Každopádne nebolo to príjemné a dúfam zopakuje sa mi to už len okolo 38tt 😁 Zajtra som 33+2

bobricek1979
12. jan 2019

@anitu no neboj už to nejako dobojujeme dúfam

12jarka13
13. jan 2019

@zuba1987 nic si z toho nerob, mi takisto nic akurad postielka kupena a kocik...este sa chystame malovat izbu kupit velku skrinu lebo tu co mame je mala..do nemocnice nemam nic ani nakupene..pre malu nieco mame ale bojim sa ze malo alebo nie chyba..som 31 tt 🤔

chovanova43
14. jan 2019

Baby aj vy máte občas tvrdnutie brucha a bolesti nie také ako pri menzese ale také divne v bruchu

bobricek1979
14. jan 2019

@chovanova43 ja mám také tlaky občas až dole akoby do zadnice

anitu
14. jan 2019

Aj mne teraz častejšie tvrdne brucho. Predvčerom každé 4minuty s veľkou MS bolesťou. Teraz len občas zabolí brucho. Ale panvice kosti bolia, zo spodu tiež,teraz som taká ubolena celá dole.