Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@teja26 mne sa teraz zvýšili pečeňové testy. Ja už roky beriem tabletky. Na začiatku tehu boli poriadne vysoké. Ja som umyla podlahu, potom brutálna ms bolesť s tvrdnutie brucha na par sekúnd. Po 5.minutach opäť, a toto ešte 4x.To boli kontrakcie? V piatok to dr spomeniem. To 4D sono teraz prečo ti budu robiť? Napíš potom čo bolo 🤞
Baby a beriete aj magnezko ešte na tie kontrakcie? A z čoho sa zvyšujú tie pecenovky?
@anitu ideš na 4D kôli čomu?
@bobricek1979 tak ja zatiaľ neviem ci kvôli tehu teraz. Zevraj niečo to ma spoločne s placentou, ani lekári nevedia. To písala Teja že ide na 4D.🙂Ja sa len tiež pýtam kvôli čomu. Beriem magnezko 2x1.Neviem co bude keď už bude treba vysadit
@anitu ja beriem 3krat 2asi veľa, že? Kedy ideš do nemocnice na to ctg ja 31 až idem na poradňu, keď sa samozrejme nič neschumeli čo dúfam, lebo mi dr povedal že mám na hranici plodovku. No keď pôjdem toho 31.1tak už ma pošle aj do nemocky na ctg
@anitu ah prepáč som sa zmylila
@bobricek1979 ja ešte neviem o ničom. V piatok mam poradňu. To budem 34+0.vtedy dostanem aj papiere na materskú. Do nemocnice ma este neposiela.
@anitu jasné tak to už je celkom fajn 34tt ešte také tri týždne a môžeš rodiť a myslím že ťa už asi aj pošle na ctg a síce chodí sa vraj od 36tt no možno keď spomenieš tie kontrakcie plus svrbenie
@bobricek1979 ja beriem 4x2, dievcata, uz od 20tt asi. Aj to je vela, ale kazal mi brat dalej.
@ivka2112 myslím ze v 36tt alebo 38 sa magnézium vysadzuje, či? Keďže je aj proti skracovaniu-otváraní, tak vtedy to už nie je vhodné brat. Sa bojím aké tvrdnutie budem mat, či aký budem mat potom tlak 🙆♀️Ja beriem 2x1 asi od 17-18tt a to mi dala len tak.. Nebol problém. Hoci potom vravela aj internista že mám brať.
Od toho 36tt dievčatá už sa nemá brať to znamená, že už aj teraz by sa malo postupnevysadzovat pretože si aj telo aj banetko na to zvyklo brak aj takto vzniká závislosť takže ja už beruem po jednu a postupne budem obmedzovať ale tal tiež si to neviem predstaviť
@anitu ja som pri prvom bral dokonca a normálne som porodila ja beriem 6 za deň a niekedy ani nepomáha
@bobricek1979 no ani mne nezaberu vždy
Ahojte dievčatá. Sme 30+6tt a mala je priečne. Chcem sa spytat, to aj vám ustedruju tie malé gomboce také kopance ? Ci to len tá moja je taká akčná?😀 do rebier také buchnaty dostávam a keď si robí v brušku diskotéku trvá to aj hodinu... Vrtí sa krúti sa čisté himalaje mám na bruchu 😀
@pipinulkaa ako mija je celkovo kludas ale keď občas kopne tak to stojí za to
@pipinulkaa ja mam tiez niekedy pocit, ze musi byt priecne, musim sa najblizsie opytat na polohu. A co tam stvara, to je sranda. Hotove kotrmelce, az aukam 😀
@bobricek1979 tiez sa bude vasa volat mia ? Aj nasa ale este nevieme 100% Mia alebo Zoe uvidime..
Baby Ste tu taka co nebrala vobec magnezium??
@12jarka13 ja som nebrala vôbec, až teraz od 30tt som si kupila taký komplex Mg+Ca lebo som dostala kŕč do lýtka s boleli má kĺby v rukách. Prečo?
@bobricek1979 ja beriem magnézium aj 8 denne
Malý sme mať klasické sono v 30 TT ale objednali sme sa na také lepšie a tam sa čaká. Tak dnes 31+4tt.Maly ešte týždeň dozadu nebol Oto eny dole hlavičkou no dnes už je dole. Všetko že máme presne na termín a vyšetrenie že super, ako má byť. Mozocek, bruško miery... Váha 1869 plus mínus 264dkg..Boka som na pasoch keďže od 16tt beriem magnézium a museli dávky zvýšiť a kvôli bolesti jazvy po dvoch sekciách. Prvé pásy zle natočil tak po hodine zase, ale ten krásny zvuk💞. Pohyby mam od 16tt a od 20tt 22tt tornádo v brušku. Ze málokedy babo zachytia na sone keď otvorí ocka a nám dnes budili na sone a krásne zyval a kukal. Niečo nádherné. Ešte si dal rúčku na pusinku inteligent 🤣plánovaná sekcia 38tt,ale Dr bude rad ak vydržíme aspoň do 36tt.
@12jarka13 nie naša bude buď Barborka alebo Olívia
Dievčence dnes poobede mi prišlo zle resp. Oblial ma pot a bolo mi tak divne až na odpadnutie je pravda že som toho veľa nezjwdla a mala nizky tlak no asi dva dni som nebrala lieky na železo len náhradu mohlo to aj z toho z anemie mali stwxto niektorá nechcela by som ohroziť babot
Idem sa aj ja pochválit dnešná poradňa dopadla fajn všetko ok drobec už je dolu hlavičkou má 2110g len s nám nechce ukázat takže budeme mat prekvapko dnes 34tt
@bobricek1979 mne je takto slabo dosť často až sa bojím že pri malom odpadnem keď som sama

Tak ja mávam také kontrakcie, akoby mi išlo všetko zospodu vypadnúť... Ale to ze mam dve sekcie už za sebou jazva bolieva aj bez kontrakcie a strašne niečo. Zajtra ráno 4d sono a hneď za Dr do nemocnice, čo bude robiť sekciu. A ze idem na pásy. 31+4tt budeme zajtra a podla sona sa uvidí, koľko vydržíme a ako jazva bude držať. 3 tt dozadu ma cele telo svrbelo pár dni. Potom prestalo, ale brucho svrbí páli stále a mam ako po zihlave, tak asi aj krv zoberú ráno, či nebudú zle výsledky pečeň alebo zlcnik🙏🙏🙏🙏