Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Dievcata, dnes som po poradni - nas maly sa uvelebil v priecnej polohe, uz je tak mesiac, vraj mu mam svietit baterkou 😄 a magnezko znizene zo 4x2 na 2x2
@ivka2112 neboj este sa môže otočiť naša tiez bola esze v 30tt niečo koncom panvovym
@zuba1987 Ahoj, k tej Fatre. Asi to s ňou netreba moc siliť, je to vraj najslanšia minerálna voda, mne Dr poradil skôr sódu bikarbónu na záhu 😉
@bellatrix27 Ahoj, pozerám, že si z Trnavy 🙂 prvé bábo? 😉
Jooj, tomu môjmu sa práve štikúta. Taak to nemám rada. Aj vás tak šimre na krčku? 🙂 keď tak fajne ručičkami zamrví to nutkanie na cikanie
Ahojte, tak dnešná poradňa dopadla super, do nemocnice ma neposlal, tak ďalej ležíme doma, no už mi z toho trochu hrabká, neviem už ako ležať, ako sedieť, neustále ma páli záha, bolí chrbát a kočky v brušku kopú, vydúvajú riťule z každej strany, no poviem vám, že už niekedy mám dosť, nevládzem. Dievčatá sú pekne dole hlavou, prietoky super a váhy majú 1572 a 1522 . Dnes som 30+4, najbližšia poradňa 14.2. vtedy ma už vypíše na materskú, no len vydržať pokope ešte aspoň mesiac.
@qirfa áno presne aj mne a tiež nám malá furt stikutka
Ahojte. Tak mojej spolubývajúcej v noci pomaly odtiekla voda. Už ma chlapčeka. Bola 37 a niečo. Kebyže som o 2-3tyzdne ďalej, už by som išla do toho aj ja. Dovtedy tu aj budem podľa mňa 🙄
@qirfa ahoj, áno, nadšená a trochu už aj vystrašená prvorodicka 😂
Ahojte dievčence chcete si rezervovať aj dr k pôrodu?
@bellatrix27 mne radili fatru, maces a pukancovy chlebik... ale pomaha len fatra... sodu mi povedali ze len obcas, vynimocne... na nete som nasla ze pravidelnym uzivanim sody bicarbony menis ph v organizme, co v tehu nie je dobre... ale neviem co je na tom pravdy..
@bobricek1979 ja ano, celkom sa bojim a chcem tam znamu tvar
@bobricek1979 ja tiez ano, uz som sa s nim ak stretla na uvodnu konzultaciu. Ja som taka, ze mi dobre padne a upokoji ma, ked tam budem mat pocit, ze ten doktor vie, kto som a co som🙂
@ivka2112 ja si tiež myslím budúci týždeň idem aj ja na konzultáciu mám takú lepšiu istotu
@zuba1987 ja som kdesi počula že fatru nie, ale tak hovorí sa toľko že až no fatra je slaná moc čiže pozor na obličky
@anitu no keď si ju zaplatíš príde či skús sa s ňou dohodnúť ja mám sesterku dokonca dr pôrodníčku no je tehotná takže v tom čase už je na materskej
@bobricek1979 áno chcem tam svojho. Je zástupca primára, bežne si ho zajednavaju, mám v ňom dôveru, je dobrý pôrodník.
@vikuss07 taky tak
Maminky mali ste už aj také neprijemnejsie bolesti bruska a krizov ja to teraz mám
@bobricek1979 no keď ja som mala, dr vravela aby som na budúce išla na pohotovosť. Ale to boli také kontrakcie. Takže ja tu zatiaľ budem do 38.tyzdna.Zatial...
@anitu ako veľmi
@bobricek1979 no dosť som cítila podbruško aj stvrdlo pri tom párkrát za sebou takto
@anitu no podbrusko boli a aj kríže uvidíme ale nehako netvrdne

@12jarka13 Papiere?.. ved len matersku som dala do prace. Plus mam dohodnutu periatricku, ale ze to sa riesi a z po narodeni mrnusa. Inak som nic nevybavovala. Papier na matriku o mene mam doma, ale nevypisany este. Co mi treba este vybavit?