icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
bona69
20. aug 2018

@ivka2112 som v desiatom,dnes 9tt+1,ale bruško už vykukuje😁 objednala som z Bonprixu,celkom dobré ceny, uvidím,a aj v na H&M e-shope majú v zľave pekné vecičky, ďalšia na rade bude asi podprda😁

vivinka105
20. aug 2018

@ivka2112 ja mám presne tie iste pocity v podbrušku. Nie je to bolesť, skôr take tlaky, ťahanie, proste tam niečo cítim, že sa tam niečo deje ☺️ A s tými prsiami presne to iste. Už aj video? To máte akých spešl gynekológov. Ja mám iba fotku ☺️ A knižku mi ešte nechcel dať. Takze nás čakajú spoločne 2 tyzdne čakania ☺️

ettie
20. aug 2018

@vivinka105 ahoj, tiez mavam ten vytok, sestricke som spomnala.ked mi brala krv vravela, ze ak by bolelo palilo vtedy by sa to riesilo len tak neviem. Na ko idem o tyzden.
Tiez ma pobolieva brusko, zle m byva casto, a nechut do jedla je strasna :D predvcerom prve blutie tak hadam stacilo, staci ze mi je cely den bluvne...aj ked som rada za priznaky a hoc by som tehu cele to mala mat len nech je vsetko vporiadku. Mam za sebou 3x sp v 5tt, takze beriem aj duphaston a staaale sa sledujem :D a aj ked sa snazim pozitivne mysliet, kto.nezazil nepochopi. Ale snad to bude tentoraz vsetko ok. V 6+2 sme poculi srdiecko pred skoro 10dnami tak snad. Pohodove tehulkovanie ;)

ivka2112
20. aug 2018

@vivinka105 knizky sa davaju rozne, vraj niektori gynekologovia davaju az po 10tt, niektori po prvom trimestri, takze to je asi od gynekologa ku gynekologovi☺️ Tak nam prajem aby nam tie dva tyzdne pokojne ubehli☺️☺️

vivinka105
20. aug 2018

@ettie presne viem čo prežívaš, tak snáď to zvládneme a dáme to 🤗🤗🤗musíme

vivinka105
20. aug 2018

@ivka2112 hej viem ☺️Tak ten môj je Zrovná že až po 1 trimestri, veď niet sa kam ponáhľať ☺️

vikuss07
20. aug 2018

@qirfa pekne 😂 ja si kúpim do chladničky kyslú kapustu, a budem chodiť vyžierať 😁

vikuss07
20. aug 2018

Dievčatá oddychovala som celé prázdniny, úplne super som si to naplánovala, prvý trimester cez leto ( som učiteľka) o chvíľu do školy a mám obavy ako to zoberú, aj deti aj kolegovia. A hlavne mám obavy z infekčných chorôb na jeseň a cez zimu.... Chcela by som aspoň pol rok dotiahnuť... Uvidím ako budem vládať..

vivinka105
20. aug 2018

@vikuss07 najkritickejsi je prvý trimester, kedy sa vyvíjajú tie najdôležitejšie orgány a to už máš za sebou ☺️ Ja by som papala cesnak a stále umývať ruky. Viac sa asi nedá urobiť 😕

vikuss07
20. aug 2018

@vivinka105 no presne to som čítala, kyslá kapusta a podobne vitamínové bomby... Asi rozdam na začiatku šk. roka rúška 😁

ettie
20. aug 2018

@vikuss07 obdivujem ta, mna chcel dr. Hned vypisat,ale kedze som s malou este doma. Mam kopy znamych co boli od zaciatku na pn..ja zas riesim nastup maleh do skolky, desim sa tych chorob,min. Roku sme si uzili az az.. i ked choroba si nevybera aj teraz.mam pocit ze na mna cosi lezie a to som nikde okrem rodiny nebola...synovec je vraj zdravy, ale nemala dom ten pocit vcera snad to prejde :D

vikuss07
20. aug 2018

@ettie vieš nebudem hrať hrdinku, ak sa voľačo skomplikuje, alebo mi nebude dobre, či ochoriem, určite idem na PN. Keď to učiteľku mrzia potom tie deti, deviataci... Monitor, prijímačky... Ale babmbino je prednejšie.

ettie
20. aug 2018

@vikuss07 drzim palce kazdopadne nech je len a len vsetko ok ♡

vivinka105
21. aug 2018

Baby, ja som asi chorá, ale ja mám pocit, ako by mi doznievali príznaky. Už má tak nebolia prsia 😕

ivka2112
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
21. aug 2018

@vivinka105 príznaky nemusíš mať stále

vivinka105
21. aug 2018

@ivankalaco asi si myslite, že som šiši, ja som taka nikdy nebola ale to je potom nepríjemnom zážitku. Aj si hovorím, že ja to aj tak neovplyvním, čo chce príroda tak bude, ale nejak sa neviem zbaviť tých hnusných myšlienok.

ivankalaco
21. aug 2018

@vivinka105 Ja ťa chápem, mám za sebou 4 potraty.. ženy ktoré majú zlé skúsenosti sa už budú báť stále.. strachu sa už nezbavíme..

ivka2112
21. aug 2018

@vivinka105 ja som citala, ze priznaky sa v urcitom tyzdni (neviem ci deviatom alebo tam okolo) mozu zmiernit.. suvisi to vraj s hormonmi nejak

misa1308
21. aug 2018

@vivinka105 ani mňa, dokonca uz ani zlé mi nieje... jediné čo mám je, že ma pobolieva bruško...zajtra idem na kontrolu tak snáď bude vsetko v poriadku 🙏

vivinka105
21. aug 2018

@ivka2112 ach ešte že Vás tu mám, som pokojnejšia ☺️

vivinka105
21. aug 2018

@misa1308 jasne že bude ☺️Držím palce a daj potom vediet

pipinulkaa
21. aug 2018

Dievčatá aj vás tak bolia prsia? Každú noc sa na to zobudím. Cez deň ani nie ale v noci ach jaaaj

ivka2112
21. aug 2018

@pipinulkaa mna popravde az tak uplne velmi nie. Spavam na boku, takze to je ok, a bolia ked vstanem a idem cikat len. Inak bolia na dotyk, ale cez den to ani nevnimam, ked mam podprsenku.

vivinka105
21. aug 2018

@pipinulkaa ja tak isto ako @ivka2112 boleli má hlavne ráno a teraz už ani moc nie 😕

lenkavancova
21. aug 2018

@bona69 ja ties mam termin 24.3 🙂

vikuss07
21. aug 2018

@vivinka105 to neva! Ja som mala bolestivé len bradavky... No a teraz len v 13tt to začína!

ivka2112
21. aug 2018

@qirfa uz sa vari segediiin 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😊😁

bona69
21. aug 2018

@pipinulkaa presne,mňa tiež v noci😣

bona69
21. aug 2018

@lenkavancova juuj,to je super 🤗