Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@maruska.s naša kope viac hore do žalúdka sem tam rúčkami do boku ona má chrbatik opretý o brusnu stenu a len sa prevaluje zboka na bok a dole do močaku kope
Neviem ktorý jej vezmem do vajíčka ten ružový som kúpila tiež v tescu ďalšie dva sú darované
@bobricek1979 tie prve dva su krasne😍
@bobricek1979 ten sivy je krasny 👍🏻🙂
krásne overaly 🙂 ja som si našla tu na koníkovi za 5€ z Kiku prišlo mi zbytocné platit napr v tescu 20€ za overal ked ho bude mat par krát.
@ivka2112 no ja mám termin koniec februára druhý a prvý 6marca
@bobricek1979 hmmm, Bardejov som si všimla, že je v rebríčkoch hodnotení pôrodníc na vysokých priečkach, ale akosi som sa nad ním nezamýšľala kvôli vzdialenosti. Ale je v podstate tak ďaleko ako Šaca. Idem niečo prečítať o ňom. Dik.
@zuba1987 možno toho vezmi na začiatok menej a nachystaj mužovi, v prípade potreby ti prinesie. Podľa mna ma overalik nohy aj ruky, môže byt tenký (bavlneny na spanie, teplákový atd.) a potom hrubý ako vrchné oblečenie. To so zapínaním na ramienkach sú dupacky.
@teja26 och, skore uzdravenie 😕
@tinka1003 podľa mňa to stačí, krásne
@bobricek1979 ved mam. V 30tt mi povedal ze je priecne tak snad sa otocila 🙂
@bobricek1979 aj nas je presne chrbatikom, zadockom oprety o brusnu stenu.
🙂 Niekedy citim take kopance kdesi vnutri do krizov, ci kde
😀
@tinka1003 ďakujeme 💞o 16tej som skončila na pohotovosti. Vnoci ma bolelo pol tvar... Dutiny. A to sa poctivo naparujem fukam, ale už druhý týždeň katastrofa nádcha. Tak priedušky čisté, hrdlo neboli, ale zapálene dutiny, tak mame antibiotika. Ze necelé 3tt plánovaná sekcia a musím byť fit a aj malycky, aby sa nenarodil chorý. Tak menšie zlo, že lieky. Tak verím ze zaberu
Baby robia sa vám kŕčové žily? Ja mám jednu a teda trošku ma začína stvat
@bobricek1979 Ja som mala uz pred tehotenstvom,na jesen som ich chcela dat operovat lenze som ostala tehu tak teraz trpim...Este viac sa mi porobili z toho tie metlicky.Keby sa dala urobit plastika noh tak ako prs tak urcite idem v momente po porode ako by sa dalo😀
@adkaaa no hrôza mám to na boku pri kolene a tiež to vyzerá ako veľká vetvickova modrina a áno vytvorilo sa mi to pred tehu tiež som to chcela riešiť no otehotnela som. A aj to máš opuchnute, bolí? Berieš alebo dávaš niečo na to? Bojím sa trombózy ukázala si to aj dr? Môj to nejako neriešil. Tlak máš oki?
@teja26 skoré uzdravenie moja nech ste fit čím skôr 💕
@maruska.s zlatý... A to naťahovanie sa v brušku tiež zaujímavé
ahojte... tak asi sa zbalim podla predpovede a ak by nieco, muz prinesie
nemate pocit ze sa mrnus hybe menej? uz tolko nekope ale akoby sa iba prevaluje a natahuje? je to ok? poradnu mam az buduci tyzden
@zuba1987 jasné tajy tak už je im tesno

@pipinulkaa nas tiez vacsinou kope do praveho boku a vcera sme boli na poradni a vraj je otoceny pekne dolu hlavickou 🙂