icon

Materská škola v Bratislave

evin1982
8. dec 2009

ahojte dievcata, zrejme ma caka stahovanie a hladam matersku skolu v BA. prosim Vas, nemam ani ponatia o tom, ako to v BA so skolkami vyzera...je to tam preplnene? alebo mi dieta vezmu v pohode? je to tam drahsie ako na dedinach? kde ste spokojne? prosim, ozvite sa mi mamicky.

natalii6
8. dec 2009

evin: pokial viem nie je jednoduche dostat dieta do skolky iba ak tak do sukromnej 😒

claudinka
12. dec 2009

evin bohuzial.. mne jedna znama povedala, ze vela mamiciek si dava prihlasku, len co sa im dieta narodi 😀 je to dost preplnene a velakrat nedostanu sa do skolky aj ti, ktori byvaju hned vedla v dome, poznam kopec takych ludi.. drahsie ako na dedinach to ti neviem povedat, ale mozno o nieco hej, vsetko je v meste drahsie, tak asi aj toto, ale asi nie o vela.. tak len drzim palce

julka0407
Odpoveď bola odstránená
millenas
2. jan 2010

ja som podavala prihlasku v novembri na dalsi rok, takze tak...

maaja
2. jan 2010

mne povedali ze prihlasku mi vezmu az v marci a len na dany rok, lebo ze poradovniky nerobia ...
viem ze budeme mat problem, lebo sme mimobratislavski a potrebujeme skolku v BA ...
takze to riesime sukromnou ... tam robia poradovniky prakticky naozaj uz od narodenia ... horsie, ze tie su mega drahe :-/

opatrovaniebaabo
Odpoveď bola odstránená
opatrovaniebaabo
Odpoveď bola odstránená