Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
Čaute baby🙂)) Pravdepodobne sa pridáme🙂)) Meškáme 5 deň, test je pozitívny a cítim sa rovnako pod psa, ako pri prvom dieťati. Vycháza mi to cca. na 2.10.2013:-)))) Iná kalkulačka ukazuje zasa 29.9. 2013. to je vlastne jedno, k lekárke idem až budúci týždeň, tak sa už teším na naše prvé foto🙂))
ja sa chystám k lekárke 30.1 na moje narodeniny, budem mať 30, aj keď asi nič vidieť ešte nebude lebo som asi len 2 tt, ale aj tmavý fliačik na maternici bude tým najkrajším narodeninovým darčekom 🙂
@qwen Gratulujééééééém
@evko1 Aj Tebe srdečne gratulujem 🙂
@lucinka1104 Ďakujem
Ahojky tak ako sa máme? Podľa BT zatiaľ vyzerá že predsa len ostanem pri Vás, podľa nej sa mala včera fazuľka uhniezdiť a dnes sme krásne supli hore s BT ...pri drobcoch ma nesklamala...ale zase už som aj 3 krát potratila...takže určite sa nechcem tešiť predčasne.
@lucinka1104 mali by sme sa dohodnúť, že budeme všetky VEĽMI pozitívne myslieť 🙂 😀 😵 a všetky aj v tejto skupine ostaneme!!! Dohoda??? !!! 😵 🙂 😅
Dnes nie som veľmi pozitívne naladená, mám problémy s maličkou (((((((
@lucinka1104 ste choručkííí??? ☹
Ahojte, kočky, ešte neviem, či sem patrím, ale potrebujem sa vykecať, ak sa nenahneváte. 🙂
pri malej som absolútne nevedela, kedy sa nám podarila, o tehu som sa dozvedela, až keď mi vyše týždňa meškala mrcha- pripisovala so mto stresu, a podozrivo mi všetko smrdelo (našťastie to bol jediný príznak až do pôrodu, inak tehotenstvo som na 1*).
teraz: 28.12. posledná mrcha (zvyčajné 3 dni), potom 1.1. nechránený styk- odvtedy mi je blbo od žalúdka, hustý biely výtok, pobolievanie v podbrušku (inokedy som zvykla cítiť ovulku, teraz bolí takmer stále)+ kríže, teraz posledné asi tri dni brutálna bolesť v prsiach (tie mi aj pri malej narástli skôr ako brucho 😉 ) a taká zvláštna bolesť vo vnútri v pupku... a testíky negatívne:( mrcha má prísť okolo 26-28., bola som nedočkavá. viem, že som si asi testy robila skoro, len som z toho výsledku nesvoja, keďže tých príznakov je dosť- snažím sa nemyslieť na to (predstvavivosť je sviňa)
nie som zástanca zisťovania tehotenstva podľa príznakov cez internetové diskusie, len som to zo seba potrebovala dostať a ak to aj je pravda, nechcem to zatiaľ okoliu hovoriť, chápete 😉 😉 😉
@liwka Ahoj, my sme mali prvý pokus 8.1 , moje jediné príznaky sú bolavé prsia. Včera som sa testovala a mám krásne 2 čiarky. Takže keď už mne to vyšlo, tak tebe to už musí. mala som GS Mamatest. U nás to tiež ešte nikto nevie, viem to len ja a moja 2 ročná dcéra, ktorá ešte nerozpráva. Našťastie 🙂 teraz je to výhoda, lebo aspoň nevyzradí 🙂
no, normálne mám chuť utekať na wecko a otestovať sa znova...
alebo to mám nechať na ráno...
kupovala som v Dr. Max- nejaký pod ich značkou
vyskúšala som ešte raz, ale zasa jedna čiarka- tak to nechávam tak ☹ počkám na mrchu a ak nepríde- tak sa vám sem ešte natískam 😉 všetkým tehuľkám prajem bezproblémové tehotenstvo a veľa radosti s bábätkami🙂))
Tak čo babenky, tehulky, už máte nejaké príznaky ?? Ja už musím predychovať rannú šálku kávy, ale mliečnu, aby vo mne vydržala. Ale neviem , neviem, či sa mi to podarí. Ešte že nie je doma manžel, už by mu to bolo jasné 🙂 Včera sa ma konečne spýtal, že kedy to máš dostať ??? A ja pohotová, že každým dňom ! Aha, tak možno preto ti bolo zle z večere :-/
Dúfam, že sa ma to už nebude pýtať, mne bude fajn a vydržím s prekvapením až do Valentína 🙂 Tak rada by som sa pochválila s testíkom, vykričala to do sveta, že som tehu, ale sú tu aj baby od nás z dediny a bola by som nerada, keby išla o tom trachna skôr než to budú vedieť najbližší. ale tým sa to ani nechystám povedať, nech prídu na to sami 🙂
liwka.....podla mňa robíš testy priskoro 🙂 ja som robila tiež skoro testy a zbytočne nevyšli mi aj keď mi viac ako týždeň menštruácia mešká stále nič neukazuje pritom mám príznaky...ale dnes mi brala gynekologička krv a zajtra mi povie na 100% ako som na tom dúfam, že sa to podarilo 🙂
keď som už vydržala 3 dni, tak snáď ešte nejaký ten týždeň vydržím. Pri mne asi bol kritický prvý deň 🙂

ja som robila test pred pol hodkou a mám krásne, úžasné 2 čiarky. Vytešujem sa sama ako malé dieťa 🙂 a to mi mešká dnes len 2 deň. Takže baby , držím palce !!!!