icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

Strana
qwen
22. jan 2013

ja som robila test pred pol hodkou a mám krásne, úžasné 2 čiarky. Vytešujem sa sama ako malé dieťa 🙂 a to mi mešká dnes len 2 deň. Takže baby , držím palce !!!!

evko1
22. jan 2013

Čaute baby🙂)) Pravdepodobne sa pridáme🙂)) Meškáme 5 deň, test je pozitívny a cítim sa rovnako pod psa, ako pri prvom dieťati. Vycháza mi to cca. na 2.10.2013:-)))) Iná kalkulačka ukazuje zasa 29.9. 2013. to je vlastne jedno, k lekárke idem až budúci týždeň, tak sa už teším na naše prvé foto🙂))

qwen
22. jan 2013

ja sa chystám k lekárke 30.1 na moje narodeniny, budem mať 30, aj keď asi nič vidieť ešte nebude lebo som asi len 2 tt, ale aj tmavý fliačik na maternici bude tým najkrajším narodeninovým darčekom 🙂

lucinka1104
autor
22. jan 2013

@qwen Gratulujééééééém

lucinka1104
autor
22. jan 2013

@evko1 Aj Tebe srdečne gratulujem 🙂

qwen
22. jan 2013

@lucinka1104 Ďakujem

lucinka1104
autor
23. jan 2013

Ahojky tak ako sa máme? Podľa BT zatiaľ vyzerá že predsa len ostanem pri Vás, podľa nej sa mala včera fazuľka uhniezdiť a dnes sme krásne supli hore s BT ...pri drobcoch ma nesklamala...ale zase už som aj 3 krát potratila...takže určite sa nechcem tešiť predčasne.

evko1
23. jan 2013

@lucinka1104 mali by sme sa dohodnúť, že budeme všetky VEĽMI pozitívne myslieť 🙂 😀 😵 a všetky aj v tejto skupine ostaneme!!! Dohoda??? !!! 😵 🙂 😅

evko1
23. jan 2013

@qwen Tak už sa pripájame ku gratulantom a nie iba k tým narodeninovým 😀 aj k tým, čo vám budú priať k bábenku!!! 😉 🙂

qwen
23. jan 2013

@evko1 Ďakujem. Inak aj ja gratulujem tebe, že sa zadarilo 🙂

lucinka1104
autor
23. jan 2013

Dnes nie som veľmi pozitívne naladená, mám problémy s maličkou (((((((

evko1
23. jan 2013

@lucinka1104 ste choručkííí??? ☹

liwka
23. jan 2013

Ahojte, kočky, ešte neviem, či sem patrím, ale potrebujem sa vykecať, ak sa nenahneváte. 🙂
pri malej som absolútne nevedela, kedy sa nám podarila, o tehu som sa dozvedela, až keď mi vyše týždňa meškala mrcha- pripisovala so mto stresu, a podozrivo mi všetko smrdelo (našťastie to bol jediný príznak až do pôrodu, inak tehotenstvo som na 1*).
teraz: 28.12. posledná mrcha (zvyčajné 3 dni), potom 1.1. nechránený styk- odvtedy mi je blbo od žalúdka, hustý biely výtok, pobolievanie v podbrušku (inokedy som zvykla cítiť ovulku, teraz bolí takmer stále)+ kríže, teraz posledné asi tri dni brutálna bolesť v prsiach (tie mi aj pri malej narástli skôr ako brucho 😉 ) a taká zvláštna bolesť vo vnútri v pupku... a testíky negatívne:( mrcha má prísť okolo 26-28., bola som nedočkavá. viem, že som si asi testy robila skoro, len som z toho výsledku nesvoja, keďže tých príznakov je dosť- snažím sa nemyslieť na to (predstvavivosť je sviňa)
nie som zástanca zisťovania tehotenstva podľa príznakov cez internetové diskusie, len som to zo seba potrebovala dostať a ak to aj je pravda, nechcem to zatiaľ okoliu hovoriť, chápete 😉 😉 😉

qwen
23. jan 2013

@liwka Ahoj, my sme mali prvý pokus 8.1 , moje jediné príznaky sú bolavé prsia. Včera som sa testovala a mám krásne 2 čiarky. Takže keď už mne to vyšlo, tak tebe to už musí. mala som GS Mamatest. U nás to tiež ešte nikto nevie, viem to len ja a moja 2 ročná dcéra, ktorá ešte nerozpráva. Našťastie 🙂 teraz je to výhoda, lebo aspoň nevyzradí 🙂

liwka
23. jan 2013

@qwen a kedy máš dostať mrchu?

grelu
23. jan 2013

@liwka ak ste mali jediny nechraneny styk 1.1., tak test by uz mal byt pozitivny

qwen
23. jan 2013

@liwka mala som mať 21.1, takže už sú 3 dni čo mešká. Ale testík vyšiel krásne, viditelne, žiadny duchovia 🙂

liwka
23. jan 2013

no, normálne mám chuť utekať na wecko a otestovať sa znova...
alebo to mám nechať na ráno...

grelu
23. jan 2013

@liwka aky test si si robila?...skus mamatest, ten je dost citlivy

liwka
23. jan 2013

kupovala som v Dr. Max- nejaký pod ich značkou

grelu
23. jan 2013

s akou citlivostou?
@liwka

liwka
23. jan 2013

je tu písané 10mlU/ml
@grelu

liwka
23. jan 2013

vyskúšala som ešte raz, ale zasa jedna čiarka- tak to nechávam tak ☹ počkám na mrchu a ak nepríde- tak sa vám sem ešte natískam 😉 všetkým tehuľkám prajem bezproblémové tehotenstvo a veľa radosti s bábätkami🙂))

grelu
23. jan 2013

@liwka ten by uz mal byt pozitivny...skus rano este

qwen
23. jan 2013

@liwka Ja som mala GS Mamatest comfort 10

qwen
24. jan 2013

Tak čo babenky, tehulky, už máte nejaké príznaky ?? Ja už musím predychovať rannú šálku kávy, ale mliečnu, aby vo mne vydržala. Ale neviem , neviem, či sa mi to podarí. Ešte že nie je doma manžel, už by mu to bolo jasné 🙂 Včera sa ma konečne spýtal, že kedy to máš dostať ??? A ja pohotová, že každým dňom ! Aha, tak možno preto ti bolo zle z večere :-/
Dúfam, že sa ma to už nebude pýtať, mne bude fajn a vydržím s prekvapením až do Valentína 🙂 Tak rada by som sa pochválila s testíkom, vykričala to do sveta, že som tehu, ale sú tu aj baby od nás z dediny a bola by som nerada, keby išla o tom trachna skôr než to budú vedieť najbližší. ale tým sa to ani nechystám povedať, nech prídu na to sami 🙂

niku5hq4
24. jan 2013

liwka.....podla mňa robíš testy priskoro 🙂 ja som robila tiež skoro testy a zbytočne nevyšli mi aj keď mi viac ako týždeň menštruácia mešká stále nič neukazuje pritom mám príznaky...ale dnes mi brala gynekologička krv a zajtra mi povie na 100% ako som na tom dúfam, že sa to podarilo 🙂

qwen
24. jan 2013

@niku5hq4 budeme čakať čo nám napíšeš 🙂

evko1
24. jan 2013

@qwen chceš povedať, že sa ti podarí pred manželom do Valentína utajiť, že si tehotnááááá??? 🙂))) to by bolo super prekvapko, ale neverím)))ja by som nevydržala((( a on by to zsitil)))

qwen
24. jan 2013

keď som už vydržala 3 dni, tak snáď ešte nejaký ten týždeň vydržím. Pri mne asi bol kritický prvý deň 🙂

Strana