icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

anika142
6. feb 2013

@martinazvo a sono nerobia?

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 nie, zevraj nie, akurat vcera tam bola jedna kocka a ze uzv az za 2 tyzdne...

anika142
6. feb 2013

@martinazvo aha no v martine rovno ako som bola na krv tak rovno sono a este dalsie o 2 tyzdne aby naozaj potvrdili tehotenstvo, a potom ma odoslu za svojim gynekologom.

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 no vsak to, aspon mas istotu ze je to ok, takto nevieme ci je embrijko tam kde ma byt...

anika142
6. feb 2013

@martinazvo no to hej, mna doktorka upozornovala dopredu ze to vobec nemusi byt vidiet, sem tam sa stava ze to vidno. A u mna ho nasla 🙂 ale stale mam trosku obavy aby bolo vsetko ok. Je to moje prve tehotenstvo no dufam ze to bude ok. Ale myslim pozitivne tak snad aj babo mysli pozitivne 😉

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 pozitivne myslenie je teraz u nas zaklad 😉

katkavnt
6. feb 2013

Ahojte. Ja som mala poslednu M 04.01.2013. A od 31.01.2013 mam poztivne tehu testy. Fiiha, u mna tretie tehu ale babo stvrte... och jeje, ani neviem ci sa tesim zeny. Ostatnym drzim palce!

gotima
6. feb 2013

Dnes som bola predsa len u lekara, lebo som mala neprestavajuce bolesti v podbrusku a na sone sice este nic nevidel, ale vraj vsetko je u mna ok, predpisal mi kyselinu listovu a tie bolesti mam pravdepodobne z toho, ze po prvom porode mi lahla maternica a teraz ako sa pri druhom tehu nafukuje a roztahuje tak to boli .... Dalsia kontrola o 2 tyzdne 20.2. a to uz by mal aj nieco vidiet. Ale aspon som pokojnejsia ze je vsetko ok 🙂

kacicqa
6. feb 2013

babky, prosim o zaredenie do sukromky..

j_t
6. feb 2013

ahojte dievcata,tak pravdepodobne patrim aj ja k vam oktobrovkam. minuly tyzden som si robila dva testy a boli pozitivne,zajtra mam ist k doktorke tak som zvedava ako to dopadne... 🙂

anika142
6. feb 2013

@j_t drzim palce,

martinazvo
6. feb 2013

tak som to zase nevydrzala a testila aj dnes, tentokrat nie rano, ale vecer 😀 joooj, uz aby bol piatok 😉

olienka12
6. feb 2013

@martinazvo krasne to stupa nic neboj je to tam 🙂 teraz uz len pekne oddychovat a cakat na srdiecko 🙂

martinazvo
6. feb 2013

@olienka12 ano, dakujem, v piatok krv a hodnota hcg a uzv potom az o 2 tyzdne...

olienka12
6. feb 2013

@martinazvo ako ti vychadza termin, pocitala si si ho?

martinazvo
6. feb 2013

@olienka12 posledna MS bola 10.1., a stimulka krasne kopirovala prirodzeny cyklus, takze teoreticky 17.10. 😉

katkavnt
6. feb 2013

martinazvo drzim ti palce, aj ostatnym babam ktore po babatku tuzia!

martinazvo
6. feb 2013

@katkavnt dakujeem, podobne 🙂

gotima
6. feb 2013

@katkavnt Jeeej 4 deticky. 🙂 Tak to budes mat vesele ... 4 je aj moj vysnivany pocet ale manzel sa len klepe po cele ked to pocuje 😀

katkavnt
7. feb 2013

Neplanovali sme uz babo - hlavne nie po dvojcatach, ktore nam dali zabrat. Ale zivot sa vyvija ... a nech nas je radsej viac ako nas ma byt menej 🙂 Okrem toho, babo bude mat velkych surodencov, na to som fakt zvedava 🙂

qwen
7. feb 2013

@katkavnt aspoň ti tie staršie trošku pomôžu. Ja som mala 6 rokov keď sa brat narodil a keby som mohla, tak ho asi aj kojím 🙂 Si pamätám, že som ho prebalovala a stále s ním bola vonku. To muselo byť hej mojej mame 🙂 Nie ako ja, stále som s malou sama, všetci sú v práci. A aj tak k nám nikto nechodí na návštevu ☹

martinazvo
7. feb 2013

tak, myslim ze toto uz je posledny test pred zajtrajsou krvickou 😉 😉 😉 😉

anika142
7. feb 2013

@martinazvo vyzera to dobre, urcite je to na dobrej ceste, potichucky gratulujem. 🙂

martinazvo
7. feb 2013

@anika142 dakujem, Ty mas kedy ten dalsi uzv?

anika142
7. feb 2013

@martinazvo za dva tyzdne ja som bola na krv v utorok tento tyzden, este nie som objednana na konkretny den ale niekedy medzi 18.2 - 22.2.- uvdim este presne kedy. 🙂

anika142
7. feb 2013

@martinazvo este zvazujem ci si robit dalsi testik aby som videal ci ciarka silnie naposledy som si robla v pondelok. Dufam ze bude. Chcem to uz mat take silne kolajnice take ako fixkou namalovane. Ale vacsinou to maju baby neskor tak neviem. Inac ako sa citis?

qwen
7. feb 2013

@anika142 ja som mala krásne tmavé kolajnice už po 2 týždnoch oplodnenia a 1 deň po vynechanej mrche. Mala som GS mamatest

anika142
7. feb 2013

@qwen no mozes si pozriet moj album a tam mam testy, mam tam aj mamatest ale ja snim nie som spokojna je pravda ze ukazuje silnejsie ako ine testy. Zatial co mam odskusane ta kazdy test ukazuje inak. Mam doma len kazetovy woman secret tak to urobim s tymto, chcem to porovnat s predchadzajucimi. Ja som dnes 15 ty den od vkladu embrya a 20 ty den od oplodnenia.

martinazvo
7. feb 2013

@anika142 no ja este pojdem na uzv do car a ak to bude ok, tak ma posl uz k mojej gynekologicke... ja ako sa poznam tak aby som mala istotu ze drobcek/drobci je/su ok, tak testovat budem, ale uz nie kazdy den .-)

anika142
7. feb 2013

@qwen ja som mala 4ks mamatest a z toho som mala 2 ks vadne tak sli do kosa tak odvtedy ich nekupujem. Asi som mala len stastie lebo vela bab si ho pochvaluje.