Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@martinazvo Tak vitaj a držíme palčeky !!! Zatial to vyzerá nádejne 🙂
@qwen dakujem pekne, som rada ze som nasla tuto temu, lebo budeme riesit rovnake veci 😉
@martinazvo ...vyzera to fajn, testiky silneju, drzim palce 😉
@parker36 dakujem, zatial do krvicky potichucky 😉
Ahojte kocky.. tak aj ja sa pridavam k vam k oktobrovkam.. 🙂 vcera som si nasla na teste krasne 2 ciarky.. 🙂))
@agathokleous Agi....no v aprilovkach si mi hovorila aj riadne meno ale zahudla som. este to moc nerozsirujem...sak este ani nic neviem..ale ked som ta tu videla tak musim napisat. takze oktober?🙂. blahozelam...drzim palceky. ja som si este nerobila test.
Ahojte, mohla by som sa k vam pridat? Ja som po 3IVF a konecne sa to podarilo po 5tich rokoch snazenia. Asi sa to podarilo preto lebo som zmenila CAR. No este musim cakat 2 tyzdne a malo by byt srdiecko tak dufam ze tam bude. Je to moje uplne prve tehotenstvo.
@anika142 ahoj, ja idem na krv v piatok a tiez verim ze to bude ok 🙂
@martinazvo no ja som bola vcera a bolo to ok ako som pozerala na tvoje testiky tak to urcite bude ok. U mna uz drobca bolo aj vidno. teda ten vacok zatial prazdny ale dufam ze o 2 tyzdne uz nebude.
@anika142 no u nas v centre ma pozru az o 2 tyzdne ked bude krvicka ok... to cakanie je teda narocne 🙂
@martinazvo no to hej to cakanie je na tom to najhorsie aspon pre mna vzdy bolo to najhorsie, a kde chodis do centra?
@anika142 ale tak teraz, ked vidim prvy krat dve ciarky je to o trooosicku lepsie, i ked mam zase obavy ci bude vsetko ok... chodime do Iscare v BA, Ty si do ktoreho centra presla?
@anika142 v ktorom tyzdni si bola na ultrazvuku?
@kvetinka988 v 4 tom + 3 dni ale uplne nie som si ista ako sa to rata pri umelom oplodneni ale malo by to byt tak.
@martinazvo ja som presla do Iscare Martin. 🙂
@anika142 oni maju naljepsie referencie, aj preto sme zvolili ich... no pocita sa to aj pri umelom uplne rovnako ako pri prirodzenom..... od 1. dna poslednej mrchy
@martinazvo hej preto som si ich zvolila a blizsie to mam do Martina ako do BA lebo som z KE.
@anika142 jasne, no ja som povodne z BA, aj tam pracujem, ale od maja uz byvam pri Gabcikove s manzelom... teda teraz som doma na PN lebo mam skaredo dolamanu ruku (smykla som sa 3 dni pred OPU)
@martinazvo ach jaj, a to ti chceli urobit potom OPU? Skore uzdravenie.
@anika142 no museli, lebo tak nastimulovane vajecniky uz su zivotu nebezpecne, ako ja uz som sa vtedy s tymto pokusom rozlucila ale vyzera ze babence su silnejsie ako som si myslela 🙂
@martinazvo vkladali ti 2ks?
@anika142 ano, mali sme len 3 vajicka, 2 sa oplodnili a na 3. den mi vkladali obe bez PK (8-bunkove), PK nechceli riskovat kedze boli len 2 🙂
@martinazvo aha jasne, ja som mala po PK 4ks a dala som vlozit 1 ks. No pockaj este budu dvojicky. 😉
@anika142 uvidime, zatial verim ze tam bude aspon jedno, mna krv este len caka a trosku sa bojim
@martinazvo chapem ze sa bojis, aj ja som mala strach. Ale neboj pekne to silnie, bude to OK. A zajtra napises peknu spravicku 😉
@anika142 zajtra zase otestujem, dnes mam pauzicku, krv bude az v piatok rano a vysledky zavolaju okolo 13,00

ahojte, dufam ze sa k vam po piatkovej krvi pridam, som po 1. IVF a zatial to vyzera s nami takto: