icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

anika142
7. feb 2013

@martinazvo aj ja pojdem do car na dalsi uzv. a az potom ma poslu k svojmu gyneklogovi. Hej mala by som aj ja testnut uz aby som mala istotu, predsa mam strach. Ale tajne dufam ze to bude OK.

qwen
7. feb 2013

@anika142 ale veď sa ti to tam ukazuje pekne, už sa môžeš potichúčky tešiť 🙂

anika142
7. feb 2013

@qwen no ja uz mam potvrdenu krvicku, aj na ultrazvuku bolo vidno. Ale o 2 tyzdne idem opat na ultrazvuk a malo by byt uz srdiecko. Tak dufam ze sa nam rozbucha. 😉

anika142
7. feb 2013

chcem sa opytat, od vcera mam omnoho menej bolesti v podbrusku. Je to normalne? Dufam ze je vporiadku drobec, trochu sa bojim. Vajecniky ma tiez menej pobolievaju. prsia ma bolia stale. Mala taketo nieco niektora z vas? Zajtra by som mala zacat 5tt.

martinazvo
7. feb 2013

@anika142 myslim ze sa nemusis bat, na vsetko si telo zvyka, ono tieto priznaky prichadzaju v takych vlnach...

anika142
7. feb 2013

@martinazvo no dufam, ze to bude ok, ale krize ma furt bolia, no to je asi prirodzene ten moj strach ked sme len uplne na zaciatku. Ono je to rozne tie bolesti, obcas to teraz prichadza a potom odide. Doktorka v Iscare mi vravela ze sa nemam bat tych bolesti ze je to normalne. Ale zas sa bojim ked nepridu ci aj to je normalne, ale teraz som citala ze kocka jedna mala nieco podobne raz to prislo potom odislo a potom zas. Tak snad je vsetko ok. Snazim sa prepnut mozok na pozitivne myslienky lebo takto len ublizujem drobcovi.

martinazvo
7. feb 2013

@anika142 presne tak, mysli na drobca a uvidis bude sa mu u Teba pacit 🙂

katkavnt
7. feb 2013

Ja idem dnes prvykrat k DR, som zvedava, ci bude robit UZV alebo co vlastne. Mozno mi len povie, ze mam prist o mesiac.

gotima
7. feb 2013

@katkavnt Ja mam termin dva dni po tebe a ked som bola vcera u DR tak este nic nevidel na ultrazvuku a objednal ma az o 2 tyzdne. 🙂

kacicqa
7. feb 2013

baby nemate nejaky babky recept na nevolnost?..uz toho mam dost, neviem zvracat, nikdy som to nevedela, vsetko mam horke natlacena v krku, ako keby mi niekto cely cas sedel na hrudi... rano je to v pohode, ale uz pred obedom to zacina a najhorsie je neskoro vecer. Inak mivobec nic nieje, sme este len 6tt+1, srdiecko nam uz krasne bije..ale fakt je mi tak zle, ze sa ani tesit z toho nevladzem, to nevravim, ze v robote niesom schopna ani vysediet;o( zo zaciatku zaberalo ked som casto po menej jedla..ale uz aj toto je mojmu zaludku egal a strajkuje;o(

anika142
7. feb 2013

@kacicqa Neviem ti poradit, ja som citala o malych davkach ze je to dobre ale ked uz ani to ti nezabera, asi by si to najradsej dala von ale nejde to co? A mozem sa opytat? Pobolievalo ta podbrusko a potom prestalo alebo ta vobec nebolelo. Joooj ale rada by som ti poradila no mozno skus forum kde su uz pokrocile tehulky oni mozno budu vediet ako na to. Nech ti to prejde.

kacicqa
7. feb 2013

@anika142 jasne, v dni ked mala byt planovana ms taq som mala pocity ako keby realne prebiehala.ale po 4 dnoch to skoncilo. Sedim v robote jak paragraf, zahulana do deky a moji zlati klegovia mi furt odporucaju aspon tri poldeci, ze isto zaberie.Joj, trupky, keby oni vedeli :oP

anika142
7. feb 2013

@kacicqa dakujem pekne, lebo ja uz som sa zlakla ze sa nieco stalo, lebo tie bolesti mi mierne ustavaju a som sa bala ze sa s drobcom nieco deje, kedze este nemam potvrdene srdiecko, no teraz si ma ukludnila. A kolegom povedz nech si daju pol deci za teba. A o chvilocku nas bude nasledovat v tehulkovani pempusik. Tak dufam ze sa jej to podari. 🙂
A nech ti uz prejde ta nevolnost.

kacicqa
7. feb 2013

@anika142 dakujem moja..to brusko prejde neboj.

katkavnt
7. feb 2013

baby bola som u dr. neuverite, tak ako ja neverim, este som to nepovedala ani muzovi. Zeny zasa su tam 2 fazulky 😔 😔 😔 😔 😔 😔

lucypaba
7. feb 2013

caute buduce maminy. Pridavam sa aj ja k vam, oktobrovym cakatelkam 🙂.
Kacicqa, skus zazvorovy caj. Staci nastruhat trochu zazvoru a zaliat vodou. Pri prvom tehotenstve mi velmi pomahal. 🙂

martinazvo
7. feb 2013

@katkavnt gratulujem, tak to sa vam to krasne rozrastie 😀 😀 😀 aj ja som zvedava ci mam 1 alebo 2, ale dozviem sa az o 2 tyzdne

anika142
7. feb 2013

@katkavnt gratulujem, tak to sa fakt rozrastiete.

anika142
7. feb 2013

@martinazvo a co by si chcela dvojicky alebo jedno. Alebo ti to je jedno, my sme dali len jedno vlozit kvoli rizikovemu tehotenstvu mi doktor neodporucal, kvoli vyske.

martinazvo
7. feb 2013

@anika142 a preco, si vysoka ci praveze nizka? ja mam 184cm 🙂 no aj by som chcela dve, by sme to mali jednym supom 😀 😀 😀

kacicqa
7. feb 2013

@lucypaba ja mam zazvor strasne rada pchala som ho do vsetkeho, ci uz do jedla alebo dolimonad..ale doktorka mi vravela, ze teraz aspon prve tri mesiace zazvor radsej vynexat.

lucypaba
7. feb 2013

@kacicqa ja by som bez neho ani neprezila . co je na nom take nebezbecne ze ti ho neodporucila?
😲

donna11
7. feb 2013

ahojte, aj ja by som sa rada pridala k vam..posledna ms 23.12., ovu pravdepodobne 12.1. a 4.2. som to uz mala potvrdene dr, mame gestacny vak s plodikom velkosti 9,7mm..uz mame aj tehu knizku a na dalsie vysetrenie ideme 7.3...sice som na duphastone, ale som spokojnejsie, mame za sebou mikropotrat..dufam, ze srdiecko bude bit o 106.. 🙂
..inak prsia ma bolia stale, raz menej, raz velmi silno..obcas pichne v podbrusku a akurat dnes ma pobolieva viac, tak dufam, ze vsetko bude ok.. 🙂
..a gratulujem vsetkym tehulam..... 😀

kacicqa
7. feb 2013

@lucypaba Nevie, co je na nom take, vsade ho prvy trimester odporucaju max. v prasku alebo tabletach..ale dovod som nidke nenasla.. Podobne je na tom chilli, bazalka, chren... ked tak na ten zoznam pozeram tak su to vsetko veci, ktore podporuju prekrvenia.. kto vie... keby mi to nepovedala doktorka tak ho spokojne papam, ale teraz uz ked to viem tak by mi v podvedomi vrtal nejaky xrobak, ze robim zle;o)

lucypaba
7. feb 2013

@kacicqa no ja som to ani len netusila. Este mi zatial zle nie je ale ked to pride, tak mi ine nebude zostavat len zazvorik pouzivat, bez neho som ani z postele nevyliezla. myslim ze urcite lepsie ako lieky co mi naordinoval doktor. volalo sa to nejak ako Torecan a po precitani pribaloveho letaku som sa bala co i len privonat.
ked najdes nieco co ti zabera tak daj vediet🙂

qwen
7. feb 2013

@lucypaba ja beriem torecanové čípky keď mám migrénu a hlavu pichnutú vo WC, malo by to byť proti zvracaniu, ale počas tehu by som ho asi neodporúčala, to je môj názor.

katkavnt
7. feb 2013

@martinazvo prajem ti dve, nech mas 2-nasobnu radost. ja neviem, vecer to chcem povedat muzovi, my to uz raz mame za sebou, nie je to lahke.. ach jaj ☹ A to sme chceli pred rodinou chvilu tajit,no ako sa toto podari, to fakt neviem 🙂

martinazvo
7. feb 2013

@katkavnt mame v rodine zopar dvojciat, takze viem co by ma cakalo... drzim palce nech to manzel rozdycha 🙂

katkavnt
7. feb 2013

@martinazvo tak toto fakt bude rozdychavat. na tri porody 5 deti, no to sa nepodari len tak. A prisla som k Dr a vravim - len Vas preboha prosim, nenajdite tam dve. A on 5 sekund na to - ale vazena pani, tam su fakt dve 🙂

anika142
7. feb 2013

@martinazvo mam len 151 cm