icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

katkavnt
8. feb 2013

@agathokleous Dakujem krasne, no co nam ostava? toto je na neuverenie, ze sa mi robia dve vajka a dve sa znova po 6 rokoch oplodnia 🙂

anika142
8. feb 2013

@katkavnt no k tebe sa mozno prida @martinazvo a budete dve tehulky s dvojickami zatial, kym sa niekto iny neprida. Ake pekne ved ta martinka v tom nenecha samu. 😉

katkavnt
8. feb 2013

@anika142 ak ju to potesi tak jej to srdca prajem!! 🙂 (martinezvo)

hruska5
8. feb 2013

ahojte dievcence aj ja sa chcem k vam pridat snazili sme sa o babatko 7mesiacov, v juli som amla bio chemicke tehu a odvtedy kazdy mesiac sklamanie v podobe mrchy 😒 snazili mse sa o dusu a tak som si povedala ze "kaslem nato"ked bude bude..brali sme to tak light, lyzovali,chodili na nakupy,kavickovali s mnzelom mali sme totiz dovolenku tak sme si uzivali,milovali sa kedy sme mali chut rano, vecer...a tu zrazu akesi divne pocity,bolest v prsnikoch,biely vytok, pichalo am vo vajicnikoch teda asi 12DPO az ma predkonilo od bolesti...bolesti v podbrusku tak si myslim noo jasne sak zase mrcha sa chysta. 12-13den som si urobila test nicc ☹ noo nech...ale akosi 2,3den meskania a tak som spravila este "vraj uz posledny!!" 😀 test a viac nerobim a nemohla som tomu uverit 2// aj ked ta druha slabsia ( 4:30 som nemala akosi spania 😀 ale bola vidno do rana som uz od stastia nezaspala,muz prisiel z nocnej vraj co tak je ta druha ciarka ??podala som mu test a vravim:"posud sam " bol stastny ako nikdy a aj som plakala od stastia 😵 tak som si o 3dni spravila opat pre istotu spolu s manzelom za jeho "asistencie" 😀 a tam uz kraasne ciarky..14.2 idem 1x na poradnu tak dufam ze bude vsetko v poriadku vsetkym snazilkam aj uz buducim "oktobrovym"mamickam krasne a bezproblemove tehulkovanie a drzim palce! PS:mne vela pomohla aj modlidba,takze toto bababtko je naozaj vymodlene 🙂

hruska5
8. feb 2013

tu su moje vymodlene 2ciarky 🙂

katkavnt
8. feb 2013

@hruska5 krasne vymodlene! Ja sa zacinam modlit o zdravie tych mojich novych prirastkov tiez 🙂

hruska5
8. feb 2013

@katkavnt dakujeemm🙂 isto budes vyslysana...ja sa tiez stale modlim,lebo 2ciarky nie je "vsetko" predsa sono povie viac...a potom zase zase aby kazda poradna dopadla dobre 🙂 ale treba mysliet len na to dobree 😵

hruska5
8. feb 2013

katkavnt a bola si uz u lekara?,

grenka
8. feb 2013

@hruska5 uz si bola u lekara?srdiecko si uz videla?

grenka
8. feb 2013

baby mavate problem so stolicou v zaciatkoch tehu...ja som este nebola na gynde podla tehu kalkulacky som vosla do 6 tyz

hruska5
8. feb 2013

@grenka nebola som az 14.2 idem..sa neviem dockat 😉

hruska5
8. feb 2013

@grenka mam trosku pevnejsiu stolicu ale idem kazdy den na WC

grenka
8. feb 2013

@hruska5 aj ja chystam okolo 20...26 som mala dostat menzes a vysli my vtedy //

hruska5
8. feb 2013

grenka ty mas kedy termin?

grenka
8. feb 2013

@hruska5 ja tak kazdy 2 dena predtym aj niekedy 2x do dna😀...rozmyslam nad vlakninou len ci sa moze v tehu to neviem...

grenka
8. feb 2013

@hruska5 podla tehu kalkulacky 10.10.:-)

hruska5
8. feb 2013

mne to toho 14.2 vychadza ze budem 6tt+4,dufam ze bude uz vidno srdiecko leb pisali kocky v inych temach ze niektorej az v 8tt...a dovtedy trpli ci je vsetko ok..ked im lekar povedl ze nevidim akciu srdiecka..dufam ze to nebude moj problem ani niktorej z nas 😉

hruska5
8. feb 2013

ak budes jetst ovsene vlocky,pecivi celozrne tak to staci...ale ka mas kazdy 2den tak to nie ej nic zle...pri synovi som chodila kazde 4z 5dni a to uz som mala hadam pripravu na porod... ☹ som si uhnala aj hemeroidy

hruska5
8. feb 2013

@grenka ja 7.10 ale podla DOP ocitam az cca v polovici oktobra

grenka
8. feb 2013

@hruska5 zalezi aj vela od babatka...mne co poradna termin sa posuval ...maly sa o mes skor narodil s vahou 3300g 😀

hruska5
8. feb 2013

@grenka ojooj ja som sla aj 4x niekedy stacila kysla uhorka 😀

hruska5
8. feb 2013

@grenka no ja som rodila cisarsky 2dnovym omeskanima maly mal 3600g by som inak musela tlacit.. 🙄 a mamina co bola so mnou na izbe ze 4100g 🤐

luci452
8. feb 2013

ahojte...este to nemam potvrdene od dokiho, ale asi k vam budem tiez patrit 🙂 .. podla tehu kalkulacky mi vyratalo, ze som v 4tt +2d ... 😅 .. buduci tyzden budem volat k dokimu, nech ma objedna.. vsetkym tehulkam prajem krasne a bezproblemove tehulkovanie 🙂

martinazvo
8. feb 2013

@katkavnt dakujem, uvidime 21.2. na uzv 😉

grenka
8. feb 2013

@hruska5 musim vyskusat 😀

hruska5
8. feb 2013

@grenka 😀

hruska5
8. feb 2013

@luci452 tak vitajj 😉

luci452
8. feb 2013

@hruska5 dakujem ...sand bude vsetko v poriadku a zotrvam tu s Vami az do uspesneho konca 😵

hruska5
8. feb 2013

@luci452 🙂 tak tak drzime spolu! 😵

luci452
8. feb 2013

@hruska5 to je super...pozeram, ze vy uz mate v profiloch v ktorom tt sa nachadzate...ja nemam odvahu si to upravit 🙄 ... asi az po navsteve dokiho.. uz sa tesim, ako uvidim fliacik na sone 😵