icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

luci452
9. feb 2013

@anika142 ja som este u dokiho nebola..podla tehu kalkulacky 4tt+3d ..tak uvidime.. viem, ze negativne myslenie mi nerobi dobre..len uz som toto raz zazila..pozitivne testiky, a ms po siedmych dnoch dorazila...dnes je siesty den, co mi meska...zajtra siedmy...snazim sa nad tym nepremyslat...myslim na to drobatko, ze ktohovie, co to je, ci suska alebo pipik, a ze urcite bude krasne ked sa narodi a ze moja dcerka bude velka sestra, co mi bude pomahat kocikovat atd... 😵 .. len niekedy ma to tak pochyti...ze co ak 😖 ...
@livocka21 mne je tiez tak tazko..akoby som sa vela najedla a je mi z toho tazko... 😨

livocka21
9. feb 2013

@anika142 mne je to jedno...aj keby som mala vracat od rana do vecera, len nech je babo v poriadku....

anika142
9. feb 2013

@luci452 hej chapem ze to niekedy pochyti aj mna, ale snad je to normalne a asi to ma kazda buduca mamicka. Ja som este nikdy nebola tehotna a trvalo mi to strasne dlho kym som vobec otehotnela aj ked viem ze su omnoho horsie pripady ako ja. No musime nejak bojovat a dobojovat do uspesneho konca so zdravucky babom v naruci.

anika142
9. feb 2013

@livocka21 hej aj mne je to jedno aj keby som mala vracat vkuse no hlavna vec ze bude zdravucke. 😲

luci452
9. feb 2013

@anika142 tak tak..ja mam uz 7 rocnu dcerku, a pri nej mi to prislo vsetko take jednoduche..skratka som nasla na teste // a bolo to...sla som o dva tyzden k dr. a hotovo...ziadne pochybnosti, len spokojnost a stastie...mozno preto, lebo som bola mladsia...alebo ja neviem...nesledovala som sa tolko...mozno preto, ze som toho nemala tolko precitaneho, alebo neviem, cim to je... 😅 Pritom nemam ziadny priznak, ze by ms mala dorazit...len mierny vytok...a mam pocit mokra v nohavickach...tak stale kontrolujem, ci nedorazila ms... uz si pripadam ako cvok 😠

hruska5
9. feb 2013

@donna11 mna tiez spociatku priserne boleli rsia svrbeli.stipali bradavky a teraz uz nic..si myslim ze je to v poriadku ak ta na teraz prestali boliet 😉 a ked sa uz zacnu neskor nalievat tak to zacnu opat boliet 😒

anika142
9. feb 2013

@luci452 mne povedala gynekologicka v centre asist. reprod. ze nemam sa zlaknut ze budem mat taketo bolesti ako na ms. Myslim si ze kazde tehotenstvo je ine aspon podla toho co som citala, no nezazila som to takze porovnavat nemozem. Ale ty budes moct kedze mas velku slecnu doma. Neboj bude dobre.

hruska5
9. feb 2013

@dominika590 tak to je super blahozelam ja by som mala byt toho 14.2 6tt+4 tak dufam ze uz bude vidiet srdiecko 🙂

luci452
9. feb 2013

@anika142 no ja si to uz praveze nepamatam a mam pocit, akoby to bolo prvy krat 😅 Budem kludnejsia, ked mi dr. ukaze na sono bublinku...uz sa neviem dockat...juj...drobatko moje krasne malicke 😵 .. strasne ho uz milujem... 😎

hruska5
9. feb 2013

@martinazvo dobre poviem az to vie... 😉 keby nieco

hruska5
9. feb 2013

@luci452 je to ok..neboj,nie ej dovod sa bat..horsie je ked boli velmi brucho.ked ma zena krce.krvaca....ale prsia su ok este si tej bolesti"uzijeme" neskor ked sa naleju mlieckom 😉

hruska5
9. feb 2013

@dominika590 dakujeeemm 🙂

hruska5
9. feb 2013

@katkavnt a akcia srdiecka uz bola? v ktorom konkr.tyzdni si?

luci452
9. feb 2013

@hruska5 vdaka za podporu 🙂 ... mna dnes este aj seklo ...tak ma boli to 🙄

hruska5
9. feb 2013

@luci452 tak len co najmenej sa hybat,v teplucku byt.,dobry cajik si dat,..pripadne len taku jemnu masaz si dat....ja som dnes mala toho vela na plane..rano an nakup,navarit,upratat...kym chlapci boli lyzovat..tak teste ma cakaa sluzba na schodisti aj kvety som si chcela poresadzat..no uz ma zacalo po tom upratovani pobolievat brucho,krize si myslim oj oj mam dost...musim spomalit tak hned sadla vylozila nohy...dala kavu...max dnes este tie kvety presadim..a koncim pre dnesok 😉 tak prijemne oddychovanie

luci452
9. feb 2013

@hruska5 no panecku, tu si aka sikonva 😀 .. mne sa vobec nic nechce, som ako pozuvany a vypluty citron 😖 ... Skusala som si nahmatat krcok, mam ho strasne vysoko a je taky akoby zahlieneny, cely slizky 😕 ... ani neviem, aky ma byt pocas tehu...len viem, ze ma byt zatvoreny...co aj je.. 😅

donna11
9. feb 2013

@livocka21
@anika142 baby dakujem za povzbudenie..tie prsia zo zaciatku som mavala tiez tak, ze az okolo obeda ma zacali boliet, potom zas od rana, som sa zobudila nato, ze ked som si na neho pelahla, velka bolest ale dnesok bol sok, lebo skoro vobec neboleli..teraz uz tak trosku opat zacinaju..a od zaciatku, este pred testom ma palila zaha a ta ma pali doteraz, aj ked vodu vypijem..a zle, ale tak, ze utekam k mise mam posledne dva dni skoro cely den, ale zatial nic nejde..dnes sme mali niekolko hodinovu navstevu a mala som co robit, aby som to predychala..este jedna vec, stale mam telesnu teplotu 37,1-37,3..krvacat zatial nic take, mam duphaston 3x1 tak dufam, ze mi malinke udrzi.. 🙂
..az teraz zavidim babam, kt nic neni..mam pocit, ze zachvilu aj ja budem kamoska s misou.. 😒

livocka21
9. feb 2013

@donna11 stresujes tak ako ja 🙂 ... je to bezne...mna prsia bolia iba na dotyk tak si ich stale chytam ci bolia ako maniak :D ta teplota je asi normalna...aj ja mam tak....a takisto mam duphastone 2x1 ... bude to fajn...uvidis....len sa este ustresujeme 🙂

donna11
9. feb 2013

@livocka21 ani mi nevrav!!..tiez ich stale chytam.. 🙂 ..teplota je normalna, to mi povedala dr..aspon ze tak..fuuu, idem do postele, dnes som total KO..tak pekny dnik ti prajem 🙂

livocka21
9. feb 2013

dakujem 🙂 aj tebe...oddychujte 😉

katkavnt
9. feb 2013

@hruska5 mala by som byt v 5+4tt, posledna M bola 04.01.2013. Doktor mi termin vyratal na 08.10.2013 ale povedal aj, ze u dvojiciek je to trochu ine. Srdiecka sme neskumali, vlastne nas oboch sokovalo, ze mam dve fazulky, a jedna mala 7 a druha 5 mm. Co je celkom dost. Kontrolu mam znova 18.02,tak uvidime tam, predbezne mi nasadil Duphaston - ten som brala aj pri rvych dvojickach. Okrem toho beriem aj Femibion 800. Ak dobre ratam, v pondelok by som mala zacat 7-my týždeń. Tak ako ty 🙂

hruska5
9. feb 2013

@luci452 no ten hlien je ok...to je taka zatka ktora robi ochranu babatku pred choroboplodnzmi zarodkami...🙂

luci452
9. feb 2013

@hruska5 no ten krcok je tym akoby obaleny...boze, toto som pri malej neriesila...teraz mi to pride akesi zlozitejsie... 🙄 ... ale tak, vobec necitim, ze by ms mala dorazit, takze sa budem snazit oddychovat a nestresovat...len ten seknuty chrbat ma strasne boliiiii 😠 ... musim vydrzat... 🙂

hruska5
9. feb 2013

@katkavnt dve fazulky ... 😵 jeejj....tak to by som aj ja bola prekvapena...svokrin brat ma dvojicky..takze taka mini sanca je aj u nas...zeby sa mohlo zadarit..tak to by by bol iny sok iny "valentin" by to bol 😀

hruska5
9. feb 2013

@luci452 no aj aj riesim veci ktore som pri synovi neriesila...a to som od 5tt krvacala...tak som prelezala cele tehu an duphastone ale zabral,pomohol udrzat babo a teraz uz 6,5 rocne" babo "hra pocitacove hry vedla 😀 ale inak som sa citila ako teraz...ale mam uz viac skusenosti,viem co sa deje,vela najdem na nete infoo,aj tu mi pomahate dozvediet sa nieco..alebo aj ja poradim...akurat ma bolia krize..to ma aj pri synovi boleli... ☹ a brucho tak na vecer ked si lahnem ale len na chvilu...a tak uz neviem lebo som hned K.O 😝

luci452
9. feb 2013

@hruska5 no veru, internet pomoze...lenze cim viac citam, tym mam viac stresov ... ja mam 7 rocnu babulu..ale ked mam pravdu povedat, veru si toho z tehulkovania vela nepamatam..akurat nevolnosti a uzku spolupracu s pani WC misou 😀 ...do nejakeho piateho mesiaca som sa s nou denno denne stykala..niekedy aj dva-tri krat pocas dna... 😅 Ale ine "trampoty" si nepamatam... tak si pripadam ako prvotehulka-prvorodicka 😅 .. tak snad je vsetko ok...
.. a krize ma dnes zacali boliet...neviem obsediet a menim polohu stale...potom sa prejdem a zasa sadnut..lebo ked chodim, mota sa mi hlava...

hruska5
9. feb 2013

@luci452 ano je pravda ze niekedy je lepsie ostat v "neznalosti" ako si nastudovat vselijake katastroficke scenare z netu a tej sa stalo to a hentej to..a mohlo by to byt toa lebo este horsie....a to na pozit.mysleni nepridava..ja sa snazim brat co najviac v tom dobrom..kedze som uz prezila potrat v 8tt tiez s krvacanim od 5tt,pri synovi to krvacanie cele tehu v neistote. ☹ .tak teraz aspon ze je zatial vsetko ok..(bez krvacania) akurat sa bojim mimomater.tehu..kym nevyjjdem na "kozu" a neuvidim fazulka tam kde ma byt 🙂

anika142
9. feb 2013

@donna11 ja som na utrogestane ale to este aj pred vkladom, tak uvidim este ako dlho ale predpokladam ze do 12 tt. A neboj aj duphaston udrzi babo, a budes ok.

luci452
9. feb 2013

@hruska5 presne..pokial neuvidim na sone na vlastne oci, ze je tam kde ma a ze je vsetko ok, budem stale troska v strese... 😖 ...asponze sa vobec na ms necitim... 🙂 a to, ze ma obcas nalacno napne, alebo ze som unavena ma troska ukludnuje... 😅

hruska5
9. feb 2013

@luci452 ano mas pravdu..budes si robit este test?