Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@pet1308 vitaj, aj ja som po IVF... prajem kraaasne tehulkovanie 🙂
baby, čo ste boli na sono, čo vám lekár videl už v 6 tt ?? už fazuľku, len vačok, alebo už bolo aj srdiečko ??
@martinazvo ďakujem 🙂 aj tebe prajem krásne tehu a snáď aj s dvomi drobčekmi 😉
@anika142 ja som to tiež nečakala, hlavne som sa bála, či bude pekne v maternici, lebo na potvrdenie tehu som bola u svojho gynekológa a on nemá také dobré sono, ako v centre, tak mi na ten 14.deň síce videl dutinku, ale nevedel mi s istotou povedať, či je priamo v maternici, ale o tých 6 dní už nebolo o čom pochybovať 😉
Ahojte kocky.
Ja som dnes bola na utz a som velmi nadsena. Vsetko je v najlepsom poriadku, maternica je presne taka, ako by mala byt (kvalita a hrubka a co este, ja sa v tom nevyznam 😀 ) a "drobcek" ma 0,63cm. To je tak smiesne cislo, ale super.
A bolo vidiet "malu skvrnku", ktora vyzerala naozaj ako fazulka. Krasny pohlad. Dokonca aj obrazok som dostala.
Joooj, som velmi stastna. 😵
Dalsiu utz kontrolu mam buduci utorok. Tesim-tesim, lebo doktorka povedala, ze uz by mohlo byt vidiet srdiecko. Tak som zvedava.
Vsetkym babulkam drzim palceky, nech to klapne. Nebojte, vsetko bude fajn. 😵 Len musime verit. 😵
@evinkaaa ahoj, gratulujem, kolky tyzden si dnes?
@martinazvo - ahojky. Dakujem ti pekne. 😵 Uf, ja ani neviem kolky, pravdupovediac.... 😀 Punkciu som mala 19.-teho januara, vklad bol 24.-teho. Hm, ani neviem presne ako to ratat a ja som dnes bola taka happy, ze som sa zabudla spytat 😀 .
@anika142 - dakujem. 😵
@evinkaaa tak to si ako ja 5. tyzden (4tt+4) podla dna vkladu... 🙂 🙂 🙂
@martinazvo - vdaka za info. Ja mam z toho este gulas, ale verim, ze coskoro sa do toho dostanem. To tt ratanie som ja nikdy nechapala. 😀
Kedy ty mas kontrolu?
@evinkaaa no ja som bola 8.2. na krv a 21.2. idem na prvy uzv
ahojte tehulky ako citam je nas opat dnes viac 😉 tesim sa!
@martinazvo - jeeej, tak to mas este par dni. Hm, to cakanie je asi najhorsie, ze?! 😉 A ides do centra, ci uz k tvojmu dokimu? Neviem, ako to bezi na sk.
@evinkaaa ano, stale len cakame, ale tak s pozitivnou krvickou je to trooosicku lahsie... este idem do centra, neviem ci bude len 1 alebo 2 uzv u nich a ked bude vsetko ok, tak ma uz poslu k mojej gynekologicke potom...

Ahojte žienky, môžem sa k vám pridať? Donedávna som síce ešte patrila k septembrovkám, ale podľa sona sa mi zatiaľ termín posunul z 27.9. na 2.10., takže som taká na hrane 🙂 A som rada, že sa tu nachádzajú aj kočky po ivf ako ja 😉 Ja som po KET, u mňa bolo embryjko vidieť v 5+4tt, malo necelé 2mm a už aj akciu srdiečka a naposledy som bola na utz vo štvrtok, čo bolo podľa MS 6+6tt a embryjko malo 3,8mm, čo zodpovedá 6+1tt, takže sme trošičku pozadu, ale vraj je to normálne, hlavne, že rastie a srdiečko pekne bije. Tak držím palce aj vám, ktoré ešte čakáte na utz, aby ste už videli drobčeka aj s bijúcim srdiečkom 😉