Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@evinkaaa
@martinazvo
no ked si mala 19.1. punkciu a 24.1 vklad tak to si mala vsetko den za mnou a to si potom 5tt+2 dni a nie 4tt +4
@anika142 vklad 24.1. znamena MS 10.1. (u mna aj naozaj) a to je 4tt + 4.......podla 5 roznych tehu kalkulaciek... Ty to ako pocitas???
@martinazvo - tak budem drzat palceky. Mas pravdu, ked uz clovek ma pozitivnu krvicku, uz to je lahsie. Pre mna to tiez taka bolo, ked som dnes sla. 😵
U nas v de v tychto klinikach je to tak, ze si dovtedy u nich, kym neni pocut srdiecko a potom ta uz poslu k tvojmu dokimu. Mozno to je na sk inak, neviem......alebo mozno to je od kliniky ku klinike rozne.
@anika142 - jeeej, vdaka za informaciu. To je este lepsie 😀 😀 😀 . Si zlata. Dik moc.
@evinkaaa no ja si tiez myslim ze ma poslu az ked uz bude akcia srdiecka viditelna 🙂
@martinazvo ten deň vkladu záleží od toho, koľkodňové embryjko jej vkladali, ak 5-dňové, tak vklad sa robí na 19.deň a vtedy by to sedelo, že je 5+2tt 😉
@martinazvo - asi to tak maju zauzivane a chcu ist na istotu. 😉
@pet1308 ale ved vklad je len 1 konkretny datum ci nie? inak by sa vsetko muselo pocitat od OPU a nie od vkladu...
@martinazvo ten vklad záleží od cyklu, keď ti na 14.deň odoberú vajíčka, tak po oplodnení a kultivácií sa vkladajú 3-dňové na 17.deň a 5-dňové na 19.deň cyklu a tak to robia aj pri KET, na 14.DC som išla na kontrolu, ako podrástla maternica a keďže som mala 5-dňové embryjko, tak mi ho vkladali na 19.deň cyklu, aby to sedelo s prirodzeným cyklom.
@pet1308 ano, KET sa da nacasovat ale ET zalezi od reakcii na stimulku...
@martinazvo a ktorý deň cyklu ti potom robili OPU?
Baby, vy sa teda dobre vyznate v tom pocitani. Ja mam v tom chaos. 😉
@pet1308 MS bola 10.1., OPU na 12.DC a ET na 15.DC, co podla vsetkych kalkulaciek na nete vychadza ze som 4tt+4... aj podla vkladu, aj podla MS
@martinazvo tak to si potom pekne reagovala, keď už na 12.DC ti robili OPU 😉 , tak to máš teraz super, lebo ak ti tie tt budú počítať od poslednej MS, tak máš 2 dni k dobru a embryjko nebude podľa ich tabuliek zaostávať, ako napr. to moje 😉
@martinazvo ty si mala potom 13.1. vklad? to bol tvoj 15 DC?
@martinazvo aha prepac 10.1. si mala 1 DC zle som si to kukla
@martinazvo tak si mala 21.1. opu a 24.1. vklad dobre ratam?
@pet1308 HEJ, mala som sice len 3 vajicka, ale zreli ako vino a boli kraaaaasne 🙂 no mne oba sposoby vypoctu (aj ms, aj vklad) vychadzaju uplne rovnako, mam to jednoduche 🙂
@anika142 ano, presne tak... 21.1. opu a 24.1. vklad
@martinazvo potom podla menstruacie si 4tt+4 ale podla ivf si dnes presne 5tt+0. Nemozes to mat rovnako ked si mala uz na 12 ty den OPU. Od opu sa odrata 14 dni a tak sa ti rata menstruacie cize v tvojom pripade akoze si ju dostala o 2 dni skor. Ale to je jedno teraz, hlavna vec ze si tehulka a DR. sa v tom vyzna lepsie. 😉
kockty toto je super kalkulacka http://www.pregnology.com/due-date.php
@martinazvo ale veď hlavné je, aby malinké pekne rástlo a už Dr.bude vedieť, ako to rátať 🙂
@anika142 uz v tom mam gulas 🙂 tak to by bolo este lepsie, mala by som 3 dni k dobru 🙂

@hruska5 no myslim ze este prejdu 2-3 tyzdne kym sa to tu ustali s ucastou 😉