Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@martinazvo pocita sa to tak odo dna odberu odratas 14dni a ten den je prvy den tvojej poslednej menstruacie.....a ked si priratas vsetky dni ktore boli potom, tak tak dlho si tehotna 🙂
@martinazvo ja si myslim ze je to tak, lebo aj tehotna kamoske to doki tak vysvetloval, a jej to presne sedi. ja si to tiez takto ratam. A uvidime co povedia potom na ultrazvuku urcite sa na to opytam.
@martinazvo neboj bude vidno vsetkoooooo. 😉
@anika142 sibe mi vsak? to len ze mam taky strach ci je vsetko ok...
@martinazvo nesibe, kazda ma obavy ci vsetko bude ok, podla mna je to prirodzene. Aj ja mam strach ci to nabehne ked to uvidim na ultrazvuku a ci tam vobec bude, ale snazim sa mysliet pozitivne a tesit sa nan, ved je to tak vytuzene babo, tak proste musi byt vsetko ok.
@anika142 skúšala som tú kalkulačku, je tam rozdiel 2 dni, ak som porovnala poslednú mrchu a deň transféru, tak to je podľa mňa v norme...pre nás, čo sme po IVF je asi presnejší transfér, keďže tam dávam aj dní veku embrya 🙂 ...ak budem mať tehu test s celou čiarkou (nie polovičnou ako dnes ráno), tak na Valentína začína 4w + 0 🙂
@martinazvo úplne chápem tvoje pocity, myslím, že min. 3 mesiace budeme počítať každý deň, chvíľu trvá uveriť tomu, že sa to konečne podarilo 😉 🙂
@martinazvo - nesibe ti. Myslim si, ze kazda z nas tu tak zmysla. Ved pre kazdu je to vytuzene babo a pre niektore dokonca po rokoch snazenia, alebo po potratoch a negativnych skusenostiach, takze je prirodzene, ze mas na zaciatok strach. U mna je to tak isto. Este sa tak zo srdca nedokazem tesit. Este to potrva par tyzdnov, kym si budeme moct "vydychnut" a naozaj uprimne sa tesit. Aspon ja to tak beriem. Jasne, ze si nepripustam ziadne negativne myslienky a snazim sa mysliet len na to dobre. Ale aj tak neistota tu je... 😉
@evinkaaa neboj, mali sme ho kazda, ale to splasne 😀 😀 😀 😀
ahojte žienky, takže ja som dnes na PNke a čo čert nechce začína ma pobolievať hrdlo :( tak sa liečim čajmi a jem ovocie. Máte najaký dobrý tip, čo môže zabrať a môžu to aj tehotné??? Naposledy, keď ma takto bolelo hrdlo, dopadlo to dosť zle, nemohla som ani prehĺtať. A vy ako? už máte niektorá foto zo sona?
@martinazvo - no mas pravdu. Splasne a potom zasa "nafukne" 😵 😵 😵 Ale na to sa tesime asi kazda, ze?
@evinkaaa na taketo nafuknutie sa nesmierne tesim 🙂
@roka84 - ja som takto chora bola este pred punkciou, potom aj cez transfer a aj potom. Mala som neskutocny silny kasel a nemohla som cez noc spavat a hrdlo ma bolelo brutalne. Najprv mi dal doky len take nieco rastlinne, ale neucinkovalo a mne bolo horsie. Tak pozrel extra a dal mi antibiotika, ktore mozu aj tehotne. Tak som brala tie a po nich bolo lepsie. 😉
Porad sa s tvojim lekarom. 🙂
@martinazvo - to aj ja. Veeeelmi 😵 😵 😵
@grenka čitala som, čo ste si písali..a nemusis sa bat..mozes vlakninu aj v tehu..napr. psylium.. 1 čajova lyzicka rano , alebo večer je úplne vv pohode 🙂
@butterfly22 dnes som na rani si dala a necitim sa nafuknuta 🙂 staci raz do dna?
@grenka ano, tehulkam sa odporuca raz do dna, kamoška berie 2 x...ale ta chuda nevedela ist 3 dni na wc-ko... ja neberiem, ale mam kupene pre istou :D

http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c...