icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

marmel3005
12. feb 2013

@qwen
AHOJ ak môžem poprosiť tak ja ďakujem 🙂

poppy28
12. feb 2013

@anika142 dakujem tak moje hcg dnes ze 2680 to je teda cislo co? to moje vajko sa zapichlo asi okamzite este na sale 😀

anika142
12. feb 2013

@evinkaaa fraxiparin je na riedenie krvi, mam trombogennu poruchu. To budem musiet pichat cele tehotenstvo a potom 600nedelie. No ale co uz. Ani neviem preco by mi nepredpisal, niektore nanho nadavali, ine zas chvalia, akurat mam z neho kus blby pocit ale vraj je velmi dobry porodnik zas. No ja som rozhodnuta ze budem k nemu chodit nadalej a uvidim, ved sa mozem rozhodnut ist inam ked budem chciet.

poppy28
12. feb 2013

@anika142 nie nebola asi ma volno

anika142
12. feb 2013

@poppy28 tak toto je cislo. tak to fakt sa muselo uz na sale zavrtat. Super. dufam ze aj moje narastlo.

poppy28
12. feb 2013

@anika142 urcite 🙂 budeme teraz spolu rast do krasy 🙂

kvietok47
12. feb 2013

ahojte. nemate niektora skusenosti zo zapalenym nosohltanom a bolestami hlavy? dnes som bola u doktorky a chcela mi dat penicilin. no som najskor chcela vediet aku mam zapalovku tak mam zajtra vysledky a podla toho sa uvidi. davam si oscillococcinum..stale sa naparujem ale ta hlava boli...

anika142
12. feb 2013

@poppy28 zavolala som na recepciu lebo koordinatorka mi nedvihala, ale si pisala ze tam nebola tak asi mala volno. Objednala som sa na sono.

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - jaaaj, takze tak. To som nevedela. Tak ale vies preco to robis. No nie?! Aj ked je to mozno otravne a boli, ale tak zvladnes. 😵

poppy28
12. feb 2013

@anika142 dnes tam nebola lebo zapisovala sestricka z recepsie doktorke tak myslim ze asi mala volno

anika142
12. feb 2013

@evinkaaa no po par neuspesnych pokusoch som si dala spravit hematologicke testy a tam mi to zistili. Ale je to v pohode. Akurat mam teraz obavy, ci babatko nepicham, ale aj buduce mamicky s vacsim bruskom si stale pichaju do bruska ale tak viac nabok, tak budem musiet tak, do stehna to fajne boli uz mam overene. Takze dufam ze to aj s bruskom nejak zvladnem.

anika142
12. feb 2013

@poppy28 jo daco take abo sa jej len nechcelo 😉

anika142
12. feb 2013

@poppy28 joooj ked vidim tie terminy pod menom tak ma laka si ho tam supnut,

anika142
12. feb 2013

@poppy28 ha kukaj co mam pod menom
a tolko som sa presviedcala ze dam az ked budem vidiet srdiecko. ale nedalo mi 😉

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - no aspon, ze ti to zistili a da sa tomu predist. To je fajn. Vies co, ja som si pichala hormony väcsinou do brucha ale aj do stehna. Bala som sa velmi, lebo vela ludi vravelo, ze to boli. Ale podla mna to bola ta ista bolest. Ale kazdy ma inu hranicu bolesti, takze to je tazko povedat. Pichaj si tam, kde tebe je najlepsie.
Ani ja som si este nedala termin. Chcem pockat do buduceho tyzdna, ked idem na utz, ci bude vidiet srdiecko a az potom si dam.

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - aha, taze si neodolala a dala si si 😀 😀 😀 . Mozno ani ja neodolam, ale zatial odolavam 😀 .
Baby, povedali ste uz vsetkym znamym a rodine, ze ste tehu alebo este s tym cakate?

poppy28
12. feb 2013

@anika142 mozno je pn nevies 😉
jasne naco cakat ved vsetko bude ok 🙂

anika142
12. feb 2013

@evinkaaa no sak to sa neda odolat ked baby tolko provokuju terminom. aj ja som odolavala ale dalsia sa pridala @poppy28 a kukaj uz ma termin. Samozrejme v dobrom myslene 🙂
Tak som si ho dala, ved musi byt vsetko vporiadku.
Ja som si hormony len do brucha pichala a to je uplna pohoda, neboli. Ale raz som supla fraxiparin do nohy a taka hrca sa spravila cela noha sa mi triasla, to som musela zle pichnut, odvtedy sa do nohy bojim pichat, asi som nerv trafila abo ja neviem. ale nevedela som stupit.

poppy28
12. feb 2013

@evinkaaa my cakame svokrovcom 20.2 povieme svokra ma narodeniny a nasim 7.3 to ma zase moj otec narodeniny 😉

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - no ale vies, to velmi zalezi aj od toho ,co si pichas do brucha. Pretoze kazda injekcia reaguje inak. Jasne, ze su niektore uplne pohodove, ale niektore su brutalne. 😒

evinkaaa
12. feb 2013

@poppy28 - aha. Nasi a svokrovci uz vedia, kedze oni vedeli cely prebieh ivf a vsetko okolo toho. A moja najlepsia kamoska vie, kedze s nou som vzdy vsetko preberala a zverila sa jej, ked mi bolo tazko. Ale inym sme to este nepovedali, az neskor. 😉

poppy28
12. feb 2013

@evinkaaa u nas to vedia kamosky co to so mnou prezivali cele a nasi vedeli ze tam chodime ale sme ich teraz trosku poblaznili koli tym ich narodeninkam ze nam to posunuli a tak aby to mali ako darcek takze vobec teraz netusia ze sme tam uz boli

evinkaaa
12. feb 2013

@poppy28 - tak to budu mat naozaj nadherne prekvapko. 😵 😵 😵

marmel3005
12. feb 2013

@evinkaaa
Ja som ešte nepovedala nikomu nič...na doktora je ešte skoro a manžel je v zahraničí, tam jemu poviem na Valentína a ostatným to povieme až keď budem v 2 trimestri 🙂

martinazvo
12. feb 2013

@anika142 myslim ze obyc. gynekolog nema dovod protestovat voci utrogestanu, neboj 😉

martinazvo
12. feb 2013

@poppy28 VITAAAAAAJ 🙂

martinazvo
12. feb 2013

@qwen Ahoj... mne tato tema takto nevadi, ale ak sa rozhodnete zalozit sukromnu a odtialto odist, chcem tam ist s vami 😀

anika142
12. feb 2013

@martinazvo neviem to ze ci si bude robit veci po svojom alebo da rady na CAR. Ked budem mat spravu od nich tak urcite to tam bude, ale uz dajako bude, asi sa len zbytocne obavam a vidim veci cierne a nakoniec to dobre dopadne, to sa mi stava dost casto. Ale dufam ze bude dobre.

evinkaaa
12. feb 2013

@marmel3005 - wow, to bude dobry napinak drzat to v tajnosti tak dlho. 😀

martinazvo
12. feb 2013

@anika142 utros bezne davaju lekari a je to len do konca 12tt, to zbehne uvidis 😀 ja sa nebojim lebo mna rovno za lekarom v centre poslala moja gynekologicka, je to jej dobry znamy 😉