Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@evinkaaa fraxiparin je na riedenie krvi, mam trombogennu poruchu. To budem musiet pichat cele tehotenstvo a potom 600nedelie. No ale co uz. Ani neviem preco by mi nepredpisal, niektore nanho nadavali, ine zas chvalia, akurat mam z neho kus blby pocit ale vraj je velmi dobry porodnik zas. No ja som rozhodnuta ze budem k nemu chodit nadalej a uvidim, ved sa mozem rozhodnut ist inam ked budem chciet.
ahojte. nemate niektora skusenosti zo zapalenym nosohltanom a bolestami hlavy? dnes som bola u doktorky a chcela mi dat penicilin. no som najskor chcela vediet aku mam zapalovku tak mam zajtra vysledky a podla toho sa uvidi. davam si oscillococcinum..stale sa naparujem ale ta hlava boli...
@evinkaaa no po par neuspesnych pokusoch som si dala spravit hematologicke testy a tam mi to zistili. Ale je to v pohode. Akurat mam teraz obavy, ci babatko nepicham, ale aj buduce mamicky s vacsim bruskom si stale pichaju do bruska ale tak viac nabok, tak budem musiet tak, do stehna to fajne boli uz mam overene. Takze dufam ze to aj s bruskom nejak zvladnem.
@anika142 - no aspon, ze ti to zistili a da sa tomu predist. To je fajn. Vies co, ja som si pichala hormony väcsinou do brucha ale aj do stehna. Bala som sa velmi, lebo vela ludi vravelo, ze to boli. Ale podla mna to bola ta ista bolest. Ale kazdy ma inu hranicu bolesti, takze to je tazko povedat. Pichaj si tam, kde tebe je najlepsie.
Ani ja som si este nedala termin. Chcem pockat do buduceho tyzdna, ked idem na utz, ci bude vidiet srdiecko a az potom si dam.
@evinkaaa no sak to sa neda odolat ked baby tolko provokuju terminom. aj ja som odolavala ale dalsia sa pridala @poppy28 a kukaj uz ma termin. Samozrejme v dobrom myslene 🙂
Tak som si ho dala, ved musi byt vsetko vporiadku.
Ja som si hormony len do brucha pichala a to je uplna pohoda, neboli. Ale raz som supla fraxiparin do nohy a taka hrca sa spravila cela noha sa mi triasla, to som musela zle pichnut, odvtedy sa do nohy bojim pichat, asi som nerv trafila abo ja neviem. ale nevedela som stupit.
@evinkaaa
Ja som ešte nepovedala nikomu nič...na doktora je ešte skoro a manžel je v zahraničí, tam jemu poviem na Valentína a ostatným to povieme až keď budem v 2 trimestri 🙂
@anika142 myslim ze obyc. gynekolog nema dovod protestovat voci utrogestanu, neboj 😉
@poppy28 VITAAAAAAJ 🙂
@qwen Ahoj... mne tato tema takto nevadi, ale ak sa rozhodnete zalozit sukromnu a odtialto odist, chcem tam ist s vami 😀
@martinazvo neviem to ze ci si bude robit veci po svojom alebo da rady na CAR. Ked budem mat spravu od nich tak urcite to tam bude, ale uz dajako bude, asi sa len zbytocne obavam a vidim veci cierne a nakoniec to dobre dopadne, to sa mi stava dost casto. Ale dufam ze bude dobre.
@marmel3005 - wow, to bude dobry napinak drzat to v tajnosti tak dlho. 😀
@anika142 utros bezne davaju lekari a je to len do konca 12tt, to zbehne uvidis 😀 ja sa nebojim lebo mna rovno za lekarom v centre poslala moja gynekologicka, je to jej dobry znamy 😉

@qwen
AHOJ ak môžem poprosiť tak ja ďakujem 🙂