icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

qwen
12. feb 2013

@marmel3005 U mňa to vie len manžel, tiež nemáme v pláne niekomu niečo hovoriť, až keď to na mne uvidia , to potom bude prekvapko 🙂 Inak tiež som 5 tt bez kalkulačky, podľa skutočnosti 😀

slinka3
12. feb 2013

ahojte baby chcem sa spytat rano som si odložila moč a sla som kupit test a robila som si ho o 4 hod je vysledok ovplyvnitejny ci nie vdaka

marmel3005
12. feb 2013

@evinkaaa
ani nie, lebo bývame sami so synom takže myslím, že to bude v pohode 🙂

marmel3005
12. feb 2013

@qwen
myslím, že tak to je najlepšie, lebo nebudem maľovať čerta, ale stať sa môže čokoľvek a nechcem, aby ma potom ľutovali ako to bolo pred rokom držím palčeky 🙂

marmel3005
12. feb 2013

@slinka3
no tak to netuším a čo ti vyšlo?

martinazvo
12. feb 2013

Kocky, takze dnes mam za sebou prve nevolnosti, trvalo to od rana az do obeda, dufam ze sa to nebude casto opakovat, tak som dufala ze ma to obide ☹

kraskanz1
12. feb 2013

To uz mame aj temu tak sa sem pridaaavam ....baby ako ste s vahou ja mam nadvahu od malicka a bojim sa ze priberem pred tym ako som zistila ze som tehu som zchudla asi 2kg potom ako som sa dozvedela ze som tehu tak uz som icha j pribrala. Bojim sa toho mne tak strasne chuti papat ani envolnosti ani nic nemaaam...

evinkaaa
12. feb 2013

@marmel3005 - aha, no to ano. Ale myslela som skor pri stretavani sa s rodicmi, svokrovcami, kamaratmi a znamymi....vies, tak ako navsteva alebo nejake spolocne aktivity. Ale tak ak sa nestretavate, tak potom to nieje ziaden problem.
@martinazvo - uf, to je neprijemne. A to si zvracala, ci ti bolo "iba" zle?

martinazvo
12. feb 2013

@evinkaaa no bola som v aute, potom v cakarni u lekara... kebyze som doma grcam, ale nechcela som traposit tak som to rozdychavala, zatial uspesne 😀

marmel3005
12. feb 2013

@evinkaaa
stretávame sa, ale ja nepijem, tak by na to prísť nemali a pri prvom synovi mi nebolo vôbec zle, tak dúfam, že ma to obíde aj tento krát 🙂

kraskanz1
12. feb 2013

Baby a ako ste na tom s pracou mam dost rizikovu robotu robim v herni kde sa fajci, nocne som si uz zrusila koli stresu z prepadov a tak kedze tam mame nemali obnos penazi a tak...ale predsa len ostali by ste este par tyznov na dennych alebo uz nie?Ja viem ze tehu nieje choroba ani sa tak neciim ale tak jedny mi hovoria robit bo na pn mi bude hrabat a druhy ze nie lebo som horko tazko ostala tehotna...

evinkaaa
12. feb 2013

@martinazvo - wow, tak ked sa ti to podarilo rozdychat, tak to je super. Mozno ta to takto predsa len obide. 😉

martinazvo
12. feb 2013

@evinkaaa dufam, mam v plane bezproblemove tehu totizto 😀 😀 😀

evinkaaa
12. feb 2013

@kraskanz1 - vies co, tak ti poviem. Ty sama si musis zvazit, co je pre teba najdolezitejsie. Ci je dolezitejsia praca alebo babatko, ktore cakas. Mozes si vypocut nazory inych, ale rozhodnut sa musis sama podla svojho vedomia a svedomia. 😉 Ty najlepsie poznas podmienky v praci, vies ako to funguje, aky by to malo vplyv, ak tam ostanes aj dalej atd. My to nevieme posudit.

evinkaaa
12. feb 2013

@martinazvo - no, ja som tiez tak naladena 😀 😀 😀 Len si uzivat tehulkovanie a papat, co mi chuti. 😀

Babulky, mate nejake prednostne chute uz? Ze vas to proste chyti a mate obrovsku chut na nieco?

martinazvo
12. feb 2013

@kraskanz1 vo fajciarskom prostredi by som urcite nebola, to by som neprezila 😠

martinazvo
12. feb 2013

@evinkaaa ja uz tyzden po opusom zacala mat chute... a uz prichadzam aj na to, ze na nieco sice chut mam, ale potom mi to nechuti ☹

marmel3005
12. feb 2013

@kraskanz1
no ja by som na tvojom mieste išla na PN lebo pasívne fajčenie je horšie ako keby si fajčila

evinkaaa
12. feb 2013

@martinazvo - ja mam zasa take chute, ze si neviem vybrat. 😀 Mam naraz chut na vsetko mozne a potom neviem, co si mam zobrat. 😕

hruska5
12. feb 2013

taak dievcence dnes som bez bolesti a bez grcania zvladla osetrenie u zubarky 😀 este jeden maly kazik mi nasla a bude to....bola zlata ked som jej povedala ze som tehu...ze mam rano problemy s napinanim na vracanie ze aby bola zhovievava ked ju nahodou ovracam 😀 sme sa smiali aj sa sestrickou.. a doktorka zlata: nevadiii som zvyknuta od deti na to 🤐 😀 inak pozdravujem vas tehulky oktobrovky 😉 pekny podvecer

martinazvo
12. feb 2013

@evinkaaa to mam aj ja a ked uz velmi vymyslam manzel rozhodne za mna 😀

martinazvo
12. feb 2013

@hruska5 ahoj, vitaj.... no super ze si to zvladla... a nepytala si sa kedy Ta caka dalsia tehu prehliadka u zubarky?

hruska5
12. feb 2013

dakujemm... tretom trimestri mam prist

martinazvo
12. feb 2013

@hruska5 toto Ti uz pocitala ako tehu? lebo viem ze su 2 kontroly...

hruska5
12. feb 2013

no ved ano v 1trimestri a v 3trimestri sa ma ist..tehotna ma narok ist 2x pocas tehu..a inak mne vychadzala aj tak preventivka bez ohladu ci by som bola tehotna lebo nie

anika142
12. feb 2013

@hruska5
@martinazvo
no u mna co sa tyka chut tak to mam tak ze bud som hladna a zjedla by som vsetko a je mi jedno co, alebo to mam tak ze doobeda by som si dala napr. paradajkovu polievku a poobede zas kuraciu, ja som taka polievkova bola vzdy. Raz jedno potom zas druhe

hruska5
12. feb 2013

@anika142 nooo ja vobec nemam chute a ani jest mi velmi nechuti...napr.nezjem ani obed cely..coz inokedy som zblajzla aj duplu...neva aspon nepriberem 😉

evinkaaa
12. feb 2013

@hruska5 - ahojky. 😉 Tak to je super, ze si zubarku v pohode zvladla. Aspon to mas uz za sebou. Mna to caka v maji. 😉

@anika142 - presne toto mam aj ja. Ja by som teraz jedla polievky stale. Uplne mam na ne obrovsku chut. 🙂

anika142
12. feb 2013

@hruska5 joj dobre ze si pripomenula zubara, ja som vedela ze ma tehulka 2x kontrolu ale nevedela som ze to musi byt v 1. a 3. trimestri. tak dik moc.

gotima
12. feb 2013

@qwen Ja mam zaujem o sukromnu skupinu a aj som ti pisala IP minule 🙂