icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - ani ja este nekupujem. Ja nemam vobec nic. Tehu veci este ziadne, lebo najprv mi budu moje normalne veci dobre, takze sa nestresujem. Kupim az vtedy, ked budem potrebovat.
A babatkovske veci este tiez nie. Zacnem najskor az po tretom mesiaci. Jasne, ze teraz uz kukam kociky a vselijake veci, ale to sa len informujem a zhanam recencie a tak.

Babulky nestresujte sa, budeme vsetci spolu verit, ze vsetko bude dobre a vsetci spolu tu ostaneme az do konca. 😵 😵 😵 😵 😵

anika142
12. feb 2013

@evinkaaa No ja sa priznam, ze mam jedne dupacky kupene ale to som kupila pri 2.IVF. Ale odlozene v skrini a teraz ich obcas vytiahnem a ukazem drobcovi ake bude nosit. 🙂

gotima
12. feb 2013

@evinkaaa No ja pre drobca tiez zatial nic nekupujem ale kedze penazi nemam nazvys tak tehu nohaviciam za 7 eur som proste odolat nemohla 😀

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - no to je mile. Ano, pekne mu ukaz, ze sa ma na co tesit. 😵
Mozno to je blbe, ale ja sa tiez niekedy s mojim drobcom "rozpravam". Poviem mu, ze nech len pekne pri mne ostane, ze nam bude spolu tak krasne a ono dostane papat vsetko, na co si zaziada. 😀 😵

evinkaaa
12. feb 2013

@gotima - verim ti. Ved to aj ja, ked vidim niekde akciu, tak tiez kupim. Proste ked musis, tak musis 😀 . A akej farby si si kupila?

anika142
12. feb 2013

@evinkaaa to nie len ty sa rozpravas z drobcom, dobrovolne sa priznavam, a kocik uz mam pomaly vybraty. 😉

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - no ved to je take pekne, si myslim, ked sa s nimi rozpravame No nie? Urcite to robi vela bab.
Aky kocik si si vybrala? Ak teda prezradis.... 😉

anika142
12. feb 2013

@evinkaaa ale uplne definitivne samozrejme nemam, ale pacia sa mi kociky znacky Jane, Concord, neviem, velmi sa mi lubi ze sa da vanicka pouzit aj ako autosedacka to by som moc chcela, ale stavim sa ze to dopadne uuuuplne inak, ale zas chcela by som lahucky kocik to je pre mna priorita najvacsia.

gotima
12. feb 2013

@evinkaaa No tak velky vyber uz teda nemali lebo to bezi uz minimalne tyzden 😒 Ale tak kupila som si take zelene "menzestraky" a cierne trojstvrtove na leto 🙂

olienka12
12. feb 2013

@evinkaaa no len pri prvom ma tak nebolelo preto stresujem

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - noved to, clovek si pozera a nakoniec sa mozno rozhodne aj tak pre uplne nejaky iny. Priority si kladie kazdy asi ine a podla toho vybera. Ale lahky a dobre skladatelny musi byt aj pre nas, kedze nechcem aby zabral cely kufor v aute 😀

gotima
12. feb 2013

@anika142 Ja som tiez pozerala kociky, u ktorych sa vanicka da pouzit ako sedacka ale vraj za to mozes dostat pokutu, lebo zakonom je urcene pre take male mimi len klasicke vajicko. Vanicku vraj toleruju len na prenos z porodnice. Tak som zacala pozerat aj ine kociky 🙂

evinkaaa
12. feb 2013

@olienka12 - ja ti verim. To je asi fakt tazke to dostat z hlavy, ze? Skus sa nejako alebo niecim odreagovat, nech na to nemyslis. 😉

@gotima - trojstvrtaky z h&m-ka poznam. Aj ked nie tehu, ale klasicke. Ale tie su super, ja ich nosim velmi rada. Su take pohodlne.

anika142
12. feb 2013

@evinkaaa zatial najlahsi som videla Jane Muum lenze ten nema vanicku, ktoru by som pouzila ako autosedacku. No ale asi dokonale nic nebude.

evinkaaa
12. feb 2013

@gotima - presne toto som pocula na sk aj ja s tou pokutou. 😕

gotima
12. feb 2013

@evinkaaa To su a verim ze ich vynosim cele leto 🙂 Skusala som aj kratasy ale mali len o cislo vacsie nez nosim a vyzerali ako vrece tak som ich nekupila 🙂

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - a trojkombinacia? Tam mas hlboky, sportak a autosedacku. 😀 Ale to su asi len tie "obycajne" znacky. Neviem...

anika142
12. feb 2013

@gotima no ja som prave nasla ze sa toleruju normalne nie len z porodnice, zda sa mi to velmi pohodlne pre babo, aj ked len do pol roka, no este nastudujem zakony a uvidime, ja cestujem tak 1,5 hod. tak by bolo lepsie keby babo lezalo ako sa pucilo vo vajicku. Vo vajicku som citala ze je odporucane maximalne 1 hod prevazat. Ale zas dnes sa toho tooolko popise ze az a skutocnost je ceeeeelkom ina

evinkaaa
12. feb 2013

@gotima - urcite ich vynosis. Ked su pohodlne a budu ti dobre sediet, tak urcite ano. Hlavne, aby si sa ty citila dobre.
To si ty pisala, ze ti manzel pracuje v zahranici, ci sa mylim? A kde, ak sa smiem spytat?

olienka12
12. feb 2013

kocky tie vanicky maju dnu popruhy ako vajicko su schvalene ako autosedacky pre skupinu 0 pokuta by za to hrozit nemala
ale urcite bezpecnejsie su vajicka

anika142
12. feb 2013

@evinkaaa no sak troj kombinaciu urcite. Pockaj ked sa budeme bavit o tom kto aky kocik nakoniec kupil to bude sranda, a potom prehodime na stranu 28 a sa budeme na tom rehotat. co vsetko sme chceli. 😀

anika142
12. feb 2013

@olienka12 ja to tiez tak viem ze je to schvalene tie vanicky.

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - presne, asi mas pravdu. Clovek ma nejake predstavy, ale ked za tie tyzdne tolko toho prestuduje a popozera a poskusa v obchodoch, nakoniec sa rozhodne pre ine 😀
Potom na konci budeme spominat, o com sme kecali na zaciatku 😀

anika142
12. feb 2013

@olienka12 preco myslis ze je bezpecnejsie vajicko ako ta autovanicka, ked obe prichytis pasmi aj ked na vajicko by som asi pouzila isofix.

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - tak ked to je schvalene, tak je to uplne v pohode. Kup si potom tak, ako zvazujes. 😵
Ja este vobec neviem. Musim popremyslat, pretoze tato skutocnost je pre nas velmi dolezita, kedze budeme cestovat sk-de a to je velka dialka. Ale zasa u nas v de je vanicka zakazana, takze asi inu moznost nebudeme mat.

olienka12
12. feb 2013

@anika142 pretoze vajicko je otocene proti smeru jazdy je v polohe kde ma okruhly chrbatik ako v brusku ked lezi vo vanicke a nedajboze pride naraz tak lezi a tam tie sily su dost silne ked trhne hlavickou :(

evinkaaa
12. feb 2013

Baby, mozem sa spytat, co myslite tou autovanickou? Ako to vyzera? Hodite mi link? Lebo ja kukam, aka je situacia u nas v de a neviem, ci je to to iste.

anika142
12. feb 2013

@olienka12 vidis na to som zabudla ze vlastne je vajicko otocene tak to naozaj musi byt bezpecnejsie, tak teraz zacinam pochybovat ci vobec treba tu vanicku, asi nie je az tak dolezita. Len sa mi zda pucit v tom babo a ked sa narodi v oktobri tak bude zababusene, tak mi pride tak natesno chudatko moje.

evinkaaa
12. feb 2013

@anika142 - dik za link. Uz asi chapem. No u nas su povolene bud klasicke autosedacky, alebo tie "vanicky", co sa daju nakliknut aj na kocikovu konstrukciu a vyzeraju akoby autosedacka.

anika142
12. feb 2013

@olienka12 a ked pouzijes isofix tak nie je otocene chrbtom ci? nemas s tym skusenost?