Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@evinkaaa ale uplne definitivne samozrejme nemam, ale pacia sa mi kociky znacky Jane, Concord, neviem, velmi sa mi lubi ze sa da vanicka pouzit aj ako autosedacka to by som moc chcela, ale stavim sa ze to dopadne uuuuplne inak, ale zas chcela by som lahucky kocik to je pre mna priorita najvacsia.
@gotima no ja som prave nasla ze sa toleruju normalne nie len z porodnice, zda sa mi to velmi pohodlne pre babo, aj ked len do pol roka, no este nastudujem zakony a uvidime, ja cestujem tak 1,5 hod. tak by bolo lepsie keby babo lezalo ako sa pucilo vo vajicku. Vo vajicku som citala ze je odporucane maximalne 1 hod prevazat. Ale zas dnes sa toho tooolko popise ze az a skutocnost je ceeeeelkom ina
kocky tie vanicky maju dnu popruhy ako vajicko su schvalene ako autosedacky pre skupinu 0 pokuta by za to hrozit nemala
ale urcite bezpecnejsie su vajicka
@anika142 - tak ked to je schvalene, tak je to uplne v pohode. Kup si potom tak, ako zvazujes. 😵
Ja este vobec neviem. Musim popremyslat, pretoze tato skutocnost je pre nas velmi dolezita, kedze budeme cestovat sk-de a to je velka dialka. Ale zasa u nas v de je vanicka zakazana, takze asi inu moznost nebudeme mat.
Baby, mozem sa spytat, co myslite tou autovanickou? Ako to vyzera? Hodite mi link? Lebo ja kukam, aka je situacia u nas v de a neviem, ci je to to iste.
@olienka12 vidis na to som zabudla ze vlastne je vajicko otocene tak to naozaj musi byt bezpecnejsie, tak teraz zacinam pochybovat ci vobec treba tu vanicku, asi nie je az tak dolezita. Len sa mi zda pucit v tom babo a ked sa narodi v oktobri tak bude zababusene, tak mi pride tak natesno chudatko moje.

@anika142 - ani ja este nekupujem. Ja nemam vobec nic. Tehu veci este ziadne, lebo najprv mi budu moje normalne veci dobre, takze sa nestresujem. Kupim az vtedy, ked budem potrebovat.
A babatkovske veci este tiez nie. Zacnem najskor az po tretom mesiaci. Jasne, ze teraz uz kukam kociky a vselijake veci, ale to sa len informujem a zhanam recencie a tak.
Babulky nestresujte sa, budeme vsetci spolu verit, ze vsetko bude dobre a vsetci spolu tu ostaneme az do konca. 😵 😵 😵 😵 😵