Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@kraskanz1 Ja nerobim v dyme ale zato mam tak maximalne stresujucu pracu ze ak sa mi podari dohodnut s dr tak pojdem hned az do konca tehu. Pri prvej dcerke som bola od 4.mesiaca hore nohami (sice doma ale aj tak) na rizikovom a uz to nechcem zazit. A podla mna ti na tej PN nehrabne. Kym mas internet hehe ... Ja som stale hladala nejake kociky, vybavicku a citala info ohladom tehu a tak a pokial ti pridu aj navstevy a da ti aspon 2 hodky vychadzky tak si myslim ze sa to zvladnut da 😉 Ja som pri prvom tehu robila v diskotekovom klube barmanku a vidis ako som dopadla, takze moja rada podla osobnej skusenosti je ze ti PN odporucam 🙂
@qwen a to dostaneme nejaku pozvanku ci ako?
@martinazvo ja neviem, ja som skupinu zakladala, neviem či prichádza členkám, že boli ste zaradená do skupiny....... Mňa ešte nikto nepozýval, tak fakt neviem.
@qwen a ako sa to vola?
tieto baby sú pridané do skupiny Október 2013 budem maminou! evko1, micak, qwen, agathokleous, kvetinka988, jazzbow, kenka1988, 123lenka, sunny_amst, cathka, dominika590, parker36, horalocka, butterfly22, rumcajzik, zara193, chimenaaa, grenka, gotima, kacicqa, marashy, marmel3005 Ktoré ste v skupine naozaj ?? že vám to funguje ??
Inak dnes som bola v HM-ku a mali tam akciu na tehu nohavice po 7 eur tak som si kupila hned jedny 3/4 na leto 😀 Neodolala som ... 😀
kocky mate niektora bolesti ako mrchozne?
ja som len klikla hore sú súkromné diskusie a vošla som dnu mne to zatiaľ funguje...

@gotima ja som pisala ip este pred dvoma tyzdnami a doteraz nemam odpoved ....