icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

olienka12
12. feb 2013

@gotima ja som pisala ip este pred dvoma tyzdnami a doteraz nemam odpoved ....

gotima
12. feb 2013

@kraskanz1 Ja nerobim v dyme ale zato mam tak maximalne stresujucu pracu ze ak sa mi podari dohodnut s dr tak pojdem hned az do konca tehu. Pri prvej dcerke som bola od 4.mesiaca hore nohami (sice doma ale aj tak) na rizikovom a uz to nechcem zazit. A podla mna ti na tej PN nehrabne. Kym mas internet hehe ... Ja som stale hladala nejake kociky, vybavicku a citala info ohladom tehu a tak a pokial ti pridu aj navstevy a da ti aspon 2 hodky vychadzky tak si myslim ze sa to zvladnut da 😉 Ja som pri prvom tehu robila v diskotekovom klube barmanku a vidis ako som dopadla, takze moja rada podla osobnej skusenosti je ze ti PN odporucam 🙂

qwen
12. feb 2013

@gotima no neviem, ale už ťa tam vkladám po 3x .

qwen
12. feb 2013

@olienka12 aj teba mám v zozname ako pridané. Máme asi 22 členov, neviem, prečo vás nepridáva 😒

martinazvo
12. feb 2013

@qwen a to dostaneme nejaku pozvanku ci ako?

gotima
12. feb 2013

@qwen No vidis a nezobrazi mi nic. 😒 Skus mi dat nazov a ja sa pozriem ci ma nepusti rovno do skupiny pridat nejaky koment 😉

qwen
12. feb 2013

@martinazvo ja neviem, ja som skupinu zakladala, neviem či prichádza členkám, že boli ste zaradená do skupiny....... Mňa ešte nikto nepozýval, tak fakt neviem.

martinazvo
12. feb 2013

@qwen a ako sa to vola?

qwen
12. feb 2013

tieto baby sú pridané do skupiny Október 2013 budem maminou! evko1, micak, qwen, agathokleous, kvetinka988, jazzbow, kenka1988, 123lenka, sunny_amst, cathka, dominika590, parker36, horalocka, butterfly22, rumcajzik, zara193, chimenaaa, grenka, gotima, kacicqa, marashy, marmel3005 Ktoré ste v skupine naozaj ?? že vám to funguje ??

gotima
12. feb 2013

@qwen Dole vypisuje ze tema bola zamknuta adminom pretoze uz mame tuto o oktobrovkach ☹

gotima
12. feb 2013

@qwen Ale nechapem co im vadi 😠 Pred dvoma rokmi ked som bola marcovka tak sme mali verejnu a aj sukromnu skupinu a nikto nic nestopol ☹ A neda sa z tejto skupiny urobit uzamknuta dodatocne ked sa ustali nasa tehu zostava?

kraskanz1
12. feb 2013

@gotima Dakujem pekne za radu asi to tak urobim v kazdom pripade este tento tyzden vydrzim a potom sa dam na PN ako vidim neoplati sa to tahat a potom lezat do konca tehu...Drzim palceky aby bolo vsetko v poriadku tento krat... 😉

gotima
12. feb 2013

@kraskanz1 Dakujem. Tak ja verim ze ano a ozaj uz nic nenecham na nahodu .Snad sa bude dat dohodnut s mojim Dr. 🙂

olienka12
12. feb 2013

@qwen ved nie som v zozname 🙂 daj nam link na diskusiu

evinkaaa
12. feb 2013

@qwen - aj ja by som chcela ist do sukromnej, ak odtialto pojdu aj ostatne baby.

Baby idete do tej skupiny, ci si budeme pisat aj nadalej tu?

gotima
12. feb 2013

@evinkaaa No vyssie som pisala ze to vyzera tak ze nam ju admini blokli ako zdvojenu temu 😠

gotima
12. feb 2013

Inak dnes som bola v HM-ku a mali tam akciu na tehu nohavice po 7 eur tak som si kupila hned jedny 3/4 na leto 😀 Neodolala som ... 😀

olienka12
12. feb 2013

kocky mate niektora bolesti ako mrchozne?

evinkaaa
12. feb 2013

@gotima - aha, takze ostavame tu. Super. 😵

@olienka12 - ano, ja mam take bolesti. Minuly tyzden som ich mala skoro kazdy den presne ako, ked mam mrchu, ale slabsie. A aj dnes napriklad som mala, ale take troska ine a skor na lavej strane.

evinkaaa
12. feb 2013

@gotima - dik za info. Idem hned pozriem, ci aj v nasom h&m-ku je taka akcia 😀

olienka12
12. feb 2013

@evinkaaa ja uz stresujem tento tyzden je taky kedy som 2x mala MA tak som ako na ihlach :((

anika142
12. feb 2013

@olienka12 hej pred tyzdnom to bolo viac teraz to ustava skoro vobec,

evko1
12. feb 2013

@qwen ja som sa tam 1x nahodou nalogovala))))

anika142
12. feb 2013

@olienka12 neboj ked precitas rozne priznaky si daj hladat do googla a uvidis ze je to normalne. neboj nic aj doktorka mi vravela ze je to normalne, ze sa nemam nicoho obavat.

evinkaaa
12. feb 2013

@olienka12 - ja ked osm bola vcera na kontrole, tak som sa na to pytala doktorky a ona mi povedala, ze to je uplne normalne. Maternica sa meni a zacina roztahovat a pripravovat, tak to k tomu patri.

anika142
12. feb 2013

@evinkaaa jooj ja by som hned uz nieco kupila ale nechcem predbiehat. 😒

olienka12
12. feb 2013

@anika142 jo aj moj dr. vravel len hlave nevysvetlis kedze mam za posledny polrok 2x potrat za sebou a furt boli bolesti... no beriem duphaston a picham fraxiparin,tak snad sa tentoraz udrzi

anika142
12. feb 2013

@olienka12 chapem ta, no urcite ti fraxik pomoze a duphaston k tomu. No vies sama dobre, aby si sa moc teraz nestresovala, ale lahko sa to pise ja viem. Mysli na drobca tak len a len pozitivne myslienky.

anika142
12. feb 2013

@olienka12 teda asi nemozem povedat, ze chapem ked som to nezazila, ale v podstate moje neuspechy pri umelom to je velmi podobne ked vies ze mas v brusku drobcov a zrazu ich nemas.

marmel3005
12. feb 2013

ja som len klikla hore sú súkromné diskusie a vošla som dnu mne to zatiaľ funguje...