Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
ahojte dievcata ako sa dnes mate popisali ste tu toho statocne od vecera 🙂 ja sa citim uz par dni nejako divne neviem ci to ten utogest. som strasne nafukuta a mavam depky a nevladzem dychat neviem ci to prejde a ci to mate aj vy ale je to hrozne
baby co je to ta sukromna diskusia?
@anika142 aj mna to napadlo dr mi hovorila ze mam velmi este nafuknute tie vajecniky preto ma tak bolia tak mam stale vela pit snazim sa ale dufam ze hento to nebude ja ze ci to nerobi ten utrogestan takto som sa citila aj prvy krat ked som ho brala a ked som to vysadila bolo mi ok
Ahojte, aj ja zrejme budem patrit medzi Vas - dve ciarky boli uplne krasne 😉 buduci piatok idem k doktorovi, tak dufam, ze bude vsetko ok. Ja uz doma jedno skoro 2-rocne sidielko mam, ale na druhe sa tiez velmi tesime 🙂
Ahojteeeeee... takze uz je sukromna na svete 🙂 Dufam, ze ma vezmete medzi seba, aj ked nestiham vela prispievat ;)
Dnes pracujem z domu, tak mam trosku viac casu 🙂
ahojte 🙂 tak vcera som bola na sone...zatial vsetko v poriadku a na kontrolu mam prist az o mesiac, ak nebudem mat tazkosti 🙂 bude to dlhy mesiac 🙂 snad to nejak zvladnem 🙂 ... drzte mi palce 😉 a ja drzim vam

@martinazvo ahoj, ako sa dnes mas? ide ti uz ta tema? priadana si.