Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
prosim aj ja o pridanie do sukromky, dnes som 5tt +3 , termin by mal byt okolo 13-15. 10
@qwen môžeš aj mna pridať? Dakujeeem
ahojte baby....môžem sa k Vám pridať???....tehotenstvo mám potvrdené už som totiž bola 3x na utz naposledy v pondelok a už sme videli aj plod a náznaky srdiečka ale je to ešte skoro v pondelok som začínala 6tt....teším sa ale potichučky lebo zistili mi rozsiahly hematom tak mam strach aby všetko dobre dopadlo, pretože už druhy týždeň v kuse špiním a ešte to aj potrvá pokiaľ sa to vyčistí...je to moje druhé tehotenstvo....tak dúfam, že narozdiel od prvého to dobojujeme do úspešného konca 🙂
@ivana1988 drzim palce nech je vsetko ok 🙂
@kvetinka988 Ďakujem veľmi pekne....snažím sa len oddychovať tak dúfam že sa to podarí 🙂
@evinkaaa jaaj....ja tiež ešte som si nepridala v ktorom týždni som ale mala by som byť 6+3 len som opatrná ešte budúci týždeň idem na krv a o 2 týždne na kontrolne sono ci sa hematom zmenšuje ale čo sa deje ...aj som opatrná už mam jeden komplikovaný potrat za sebou...ale teraz to musí dopadnúť dobre 🙂
ahoj baby, mozem sa aj ja pridat ? 🙂 pri lekarke som sice este nebola, ale test mam pozit, menzes nikde a priznaky navlas rovnake ako pri nasej prvej princeznicke 🙂 termin zatial odhadom niekedy zaciatkom oktobra 🙂
inak, termin podla kalkulacky mi vychadza na 30.9., ale zatial mam taky pocit, ze to bude mozno oktobrovciatko 😉
Zdravím, my už máme prvú kontrolu za sebou))) a tehotenskú knižku v ruke!!! Termín určila na 1.10.2013, čiže sme 7+2T.T. Radosť obrovská, fotky máme, ešte to utajiť pred všetkými)))okrem manžela samozrejme. Našla síce aj hematóm a tak mi predpísala Duphaston aby sa lepšie vstrebal, ale myslíme pozitívne, preto si nič negatívne nepripúšťame!!!

@evinkaaa vaaaaaaaaaaaaaaaaazne??????? Juuuuuj to by si ma veeeelice potesila 🙂 Dnes som zacala spinit, tak som hned letela k dr. na utz nebolo nic, ale vzal mi krv na hcg, zajtra bude vysleduk...juj bojim