icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

mima88
14. feb 2013

@evinkaaa takze potichucky hlasim ducha na teste..potichucky lebo MS ma prist o tyzden a ja duuuufam, ze nepride 🙂 ..dnes som 12DPO a ten duch tam jeeeee a nemusim na neho škulit 😀 ....tesim sa, ze mi vysiel darcek pre priatela 🙂

evinkaaa
14. feb 2013

@mima88 - tak aj ja ti budem drzat palceky, ale nie potichucky 😀 .

nomxxx
14. feb 2013

ahojte babenky, poraďte mi, dnes je 9 deň po ET, test negatívny, mrchu mám dostať až v sobotu, ale od dnes rána mám bolesti ako pri mrche a trochu špiním, tak neviem, môže byť to uhniezďovanie tak neskoro po ET alebo už je to začiatok mrchy? čo myslíte? inak teplotu mám stále 37,2°C...ďakujem za názor

mima88
14. feb 2013

@evinkaaa Dakujem pekne 🙂 ..ved ja sa este ozvem, ked to budem mat na 100% ...zatial vas budem len citat a potom sa supnem do sukromky ak ma tam pustite 😉

anika142
14. feb 2013

@nomxxx ahoj, mas este cas robit si test, niektorym babam to ukaze az na 10 alebo dokonca na 12 ty den od ET. Este sa netrap a bolesti ako na mrchu su normalne aj v tehotenstve. A ta teplota je dobra ale to moze byt sposobena utrogestanom takze v podstate si ju ani merat nemusis. Predpokladam ze ho beries, alebo duphaston. Musis este vydrzat. No zas to spinenie nie je moc dobre ale zas nie katastrofalne, no vydrz este a uvidis ci ti pride mrcha, to spinenie moze znamenat aj uhniezdovanie. Takze este vydrz.

kenka1988
14. feb 2013

@dominika590 no uz to mas isto za sebou, dlho som tu nebola, ja som bola vtedy v 5 tyzdni a bolo vidno len vacok, ale idem o dva tyzdne, hrozne sa tesim, ako sa dari vam? nebyva ti zle?

icer
14. feb 2013

baby dnes som bola na tretom sone, som podla velkosti plodu 6+0tt, ale síce mi robil sono iný lekár, ako je tá moja, plodik malo podrástol od nedele do dnes len o 1mm ! neviem, či to meral inak, alebo čo ale začínam sa báť... a stále neni vidno srdiečko, kázal mi prísť znova v pondelok. máte niekto takúto skúsenosť?

icer
14. feb 2013

@ivana1988 ahoj a kedy si videla náznaky srdiečka? ako ti rastie plodík ak smiem vedieť, mna dnes fakt že vyplašili do nepríčetna dik

roka84
14. feb 2013

@icer ahoj,skusenost nemam,ale neboj vsetko bude v poriadku.citala som,ze niekedy je vidno srdiecko az v 8 tt.len zachovaj klud a mysli pozitivne. Mna caka kontrola zajtra,to budem 6tt+4 tak tiez trpnem ako dopadnem a co "robia" moje cysty.

icer
14. feb 2013

@roka84 dakujem, ešte dnes ked som od tial išla som bola úplne pokojná, potom mi kamoška lekárka napísala správu, že v 6tt by malo byť srdiečko vidieť, a od vtedy sa idem zblázniť...

evinkaaa
14. feb 2013

@icer - hm, podla mna to nieje pravda, ze by malo v 6tt byt srdiecko vidiet. To sa tak neda povedat, kedze je to naozaj individualne. Ja som uz od viacerych lekarov pocula nazor, ze niekedy pocut v 6tt, u niekoho az v 8tt alebo v 10tt. Takze sa nedaj vyplasit tvojou kamaratkou a doveruj radsej tvojmu lekarovi. 😉

icer
14. feb 2013

@evinkaaa kamarátka je lekárka, len dnes mi robil sono jej kolega, práve operovala niekoho, ale viac ako srdiečko ma vyplašil rozmer plodu, strasne malo podrátsol, len 1 mm, ale tak meral to iný lekár, možno to nejak inak zam označil, lebo som mala pocit, že to nebral od začiatku, ja som presvedčená, že všetko bude v najlepšiom poriadku, je to vytúžená fazulka, nechápem prečo som tak prepadla panike... musím myslieť pozitívne, ja viem, že všteko dobre dopadne 🙂)

evinkaaa
14. feb 2013

@icer - presne tak. Mysliet pozitivne a hlavne ziadna panika. Vsetko bude dobre 😵

ivana1988
14. feb 2013

@icer v pondelok (pravdepodobne 6+0tt) som bola na sono...tak uz bolo vidni plod a tak blikal trosicka vraj to bolo srdiecko ale vo stvrtok nebolo esye nic vidno len vacok a obrovsky hematom....tak to vyzeralo katastrofalne...a pozri co dokazali 4 dni...tak som dostala novu silu...ja aj lekar sme ostali v soku alr prijemnom 😉 a co sa stalo ze ta vytocili??

olienka12
14. feb 2013

Ahojte ja som v slzavom udoli :( brucho boli od pondelka dost, rano som sa zobudila s tym,ze bradavky prestali boliet a vobec prsia... bola som na sone dnes som mala byt podla ms6+4 podla toho co som si myslela,ze som otehu 6+0 a na sone 5+3 vzali mi krv na hcg dr. nepovedal nic len,ze mam prist v utorok na sono budeme hladat srdiecko... potom som pozrela do pc cez rameno sestricke a tam napisane neciti pnutie v prsiach missed? v utorok hladat akciu!! Krvacat nekrvacam kedze beriem lieky no citim sa hrozne :( zajtra je 47DC a v taky den som 2x potratila v juli a v novembri... Teraz to tiez ruzove nie je, no ked to nevyjde koncim a maly bude jedinacik toto je vela uz aj na mna :(

evinkaaa
14. feb 2013

@olienka12 - joooj, to mi je luto. Budem strasne moc na teba mysliet, aby bolo vsekto v poriadku. 😵 😵 😵 😵 😵
Ja dnes tiez panikarim, kedze mam taky slabucko oranzovy vytok a nieviem, co to znamena. Strasne sa bojim, ale nieje to ziadna krv. Tak ma manzel utesuje a aj babulky na fore, ze asi to nieje nic strasne. Ale ktovie...

kalianka
14. feb 2013

@olienka12 Drzim palceky, vsetko bude v poriadku!

anika142
14. feb 2013

@olienka12 joooj to mi je moc luto, drzim palce aby to bolo vporiadku. budem mysliet na teba.

olienka12
14. feb 2013

dakujem no momentalne uz tomu neverim :( zajtra o 10 bude vysledok hcg

elinka84
14. feb 2013

@mima88 ahoj máme to presne ale vážne presne na chlp rovnaké...tiež 12 DPO...a slabulinký duch... 😀 ...takže aj ja som ešte tichúčko... 😎

mima88
14. feb 2013

@elinka84 jeeej supeeeeeer...uz soom si aj myslela, ze ci to nie je skoro a dobre ukazuje,ale vecer som si pozerala na youtube videa zien, kde si robili testy uz od 9DPO, tak som si povedala, ze to uz aj mne musi vyjst a asi naozaj vyslo...no,ale este sa len tisko tesim lebo MS ma prist 21-23.2 a ja dufam, ze neprííííííííííííde

duracikova
14. feb 2013

@icer Ahoj, mne ešte nevidel srdiečko 6+2, takže je to blbosť. U každého inak.

kathrin17
14. feb 2013

ahojte babule, tak ja od vas odchadzam...nam to bohuzial nevyslo.....vcera som bola 15DPO, doktor bral krv a HCG len 25,96 a dnes mi zoslabli ciarky na teste....takze IVF sa sice podarilo, ale plod sa vo mne neudrzal ☹

icer
14. feb 2013

@duracikova kamoške v prahe vraj povedali, že v 5 tt ma byť vidno mala v 8 ale nebilo, tak to skončilo kyretou.... po IVF bola chúda... tak proste preto že dve mne blízke teraz potratili ja sa plaším ako blázon, to si ma "potešila, že ani tebe neni vidno a kedy ťa objednali?

duracikova
14. feb 2013

@icer Prvý krát som bola 6+2 a objednal ma o dva týdžne, tak to bolo 8+1 a už bolo pekne vidno. Naozaj sa neplaš, je to ešte skoro.

qwen
14. feb 2013

@icer Mne v 6 tt bolo vidieť len malý fliašik bez embria, v 8 tt som to už mala neskutočne rozbujnené a z 11 tt už mám peknú fotečku miminka.

icer
14. feb 2013

@duracikova
@qwen baby ste anjeli, fakt ste mi dodali odvahu, mne vidno embrijko, aj vačok a poriadne 🙂) ale to srdiečko... tak ma objednali už zas na pondelok, ale ja sa nedám 🙂 dnes to poviem manželovi, ja to viem 2 týždne a on ani len netuší, škoda, že bez fotky, ale čo už,,, dodali ste mi silu a chuť myslieť pozitívne !!! DAKUJEM 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

qwen
14. feb 2013

@icer Manžel bude mať krásny Valentínsky darček, mne to žiaľ až doteraz nevyšlo, spýtal sa ma na rovinu pred 2 týždňami či som alebo niesom tehotná, alebo čo vlastne 🙂 tak som musela s pravdou von. teraz som ešte u doktora nebola, mala by som byť 5 tt, ešte 3 týždne počkám. Aspoň sa nestresujem. Čo som ti písala predtým, tak bolo prvé tehu.

icer
14. feb 2013

@qwen aha super, no môj tomu neverí, lebo v heliose povedali, že tento mesiac nepokračujeme hormóny vraj nezabrali to bol 4 január, tak som naštvaná sklamaná zničená od tial išla, a opa... zrazu mi vyšiel testík, 🙂) no ja krava som tiež hned bežala na sono ako som to zistila, ledva tam čo to bolo vidno, a teraz ma zbytočne stále stresujú, každých 5-6 dní, teraz mám isť zas pondelok....

mambba
14. feb 2013

kocky, mna lekar objednal az na buduci piatok, to budem 6+5, inak ja som to zistila ked som bola tak 3+6, nemala som zatial ziaden utz, tak verte tomu, ze aj ja blaznim a nervujem, to je taka dlha doba.. ale hcg rastie OK
co by vlastne malo byt vidiet tak v tom 6+5?