Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
Caute zienky, pridavam sa do klubu. Dom cca. 6+4, termin niekedy zaciatkom oktobra.
@mambba ja som bola 6+2 a mam aj fotku 😀 taka machula s este mensou machulou - ta vacsia je cele "babo" so vsetkym a to mensie je srdiecko. Na uzv bolo vidiet, ze pulzuje 🙂
Ja mam dalsi termin az skoro o 4 tyzdne...
Je aj nejaka sukromka?
@jasminga ja som vyhrala v sobotu welness pobyt, sauna - jacuzzi - bazén. Tak som sa tešila, miesto mňa si to užijú všetci ostatní, čo na ten poukaz pôjdu, lebo braj nemôžme okrem bazéna nič. Nemôžme sa prehrievať a v jacuzzi môžu byť rôzne baktérie , ktorým sa darí v teplej vodičke a teraz sme viac náchylné, tak aby sme niečo nelapli ☹
Dievcencee takze vcerajsia navsteva p.doktora dopadla vyborne bublinka je tam kde ma byt...a mame 17mm 😀 tesim sa!!! dalsia poradna 14.3 uz dostanem aj knizku... 🙂 uz aby to bolo 😵 a vy ostatne "moje" oktobrovky ako sa mate?,
@qwen prosim pridas aj mna da sukromnej?
dievcence kde ste vsetky??? ☹
@qwen ahoj, mozes, prosim ta, pridat aj mna do sukromnej diskusie? dakujem 🙂
Ahote maminky cakatelky,
doma mi vysiel pozitivny test a mala by som byt v 4tt. Bohuzial pred par tt mi maly (2,5r.) ochorel a samozreme, ze od neho som to dostala aj ja. Par dni som si raz za den strekla do hrdla STOPANGIN a jeden krat OLYNTH do nosa. Neskor som sla obvodnemu hoci mi to uz zacalo ustupovat a ten predpisal penicilinove atb. Kedze som sa bala ci neuskodia keby nahodou som bola v tom tak som ich nezacala ani uzivat. Pred par dnami som sa uz citila ok ale boli sme na jedne oslave a napila som sa perlivej malinovky a nejak mi to na hrdlo opat uskodilo a pobolieva. Ked som si v zrkadle pozrela dovnutra hrdla je tam vidiet take male blede fliacky, zeby pozostatky hnisavej anginy, netusim. Nemate prosim niektora skusenosti s chorobou v takto skorom stadiu tehotenstva a s liekmi ktore som si dala? bojim sa ci to nemoze uskodit miminku☹ Dakujem za nazory.
ahojte zienky,
tak sa pridam aj ja, aj ked neviem ako dlho sa zdrzim, teda ci vydrzim do konca 😒
Poslednu ms som mala 10.1, a ked mi meskala urobila som si test ktory vysiel po par dnoch pozitivny 🙂 Mam vsak problem so zrazanlivostou krvi a predchadzajuce tehu som si pichala injekcie na riedenie, tak som aj teraz isla k lekarovi skor, nech mi potvrdi tehu. Mala by som byt v nejako 5tt ale lekar na ultrazvuku okrem vysokej sliznice nic nevidel, takze kontrola o tyzden.
Takze teraz cakam, sledujem sa, stale rozmyslam a jasnacka sa aj bojim, ci bolo este skoro na to aby nieco videl, alebo ci sa vajicko neuhniezdilo nahodou niekde inde ☹
Neboli ste niektora na sone v 5tt? a co Vam videl lekar?
@wakko6 suhlasim s @hruska5 akurat som sa o tomto bavila s kamoskou lekarkou, lebo tiez som bola chora - uz v dobe ked som tusila ze som tehu a povedala, ze penicilinova rada sa v tehu moze dat, tak myslim v pohode.
Osobne by som zajtra zavolala lekarke, nech nemusis lietat hore dole a spytala sa jej ci si to mozes nasadit.
@lila69 vydrz,dobre ti povedal o tyzden aj o 10dni niektorym lekari povedia🙂 najlepsie je ist okolo 6,7tt niekomu je lepsie vidno niekomu nie,podobne je to aj s akciou srdiecka niektore kocky pisu ze uz v 5tt bolo vidno akciu a ine ze az v 7,8tttakze su tu rozdiely...ale na stanovenie tehu je to vyborny cas(hlavne ci tehu prebieha normalne resp.ci nejde o mimomaternicove) a to je v tomto obdobi to najhlavnejsie...potom sa moze s rastucim babatko sledovat srdiecko a pod,vydrzkaj teda,ja viem to cakane je strasne 😉 aked sa zisti ze je vsetko ok,hned ti isto nasadi aj liecbu na to riedenie krvi.. drzim palce 😉 😉
@hruska5 Jasne, viem ze nic ine ako cakat sa neda 🙂 ale vies, psychika pracuje... 😒
Ja som mala posledne 4 mesiace aj dost nepravidelne cykly, 28, 35, 26,28 takze myslim ze aj to urcenie dlzky tehotenstva nebude uplne take presne, podla mna ani v 5 tt som v piatok ked som bola na prehliadke este velmi nebola. Plodne dni som mala tiez problem odsledovat, ale som si ista ze najskor mohlo prist k oplodneniu 15 den cyklu, ale asi aj neskor.
Nuz clovek sa boji, ked to tu tak citam, tak dnes fakt neni lahke sa normalnou cestou dopracovat k dietatu a uz snad vobec nie bez nejakych komplikacii ☹
Baby, ak chcete, kludne pridte k nam do sukromnej diskusie. Tie, ktore mate zaujem, napiste gwen a ona, ked tu pride, tak vas prida. My sme vsetky tam a tu uz chodime malicko. Tak len smelo jej napiste 😵.
@lila69 ahoj ja sombola 5t + 0 d a videl 7 mm ten vacok, ci o to je ale bez embrya, to bolo vidiet 6t+1d aj s takym pulzovanim, nebolo to este srdce.hlavne nestresuj, ono sa to velmi meni o tyzden tam uz bude riadne nieco vidiet.. a potom napis, ked pojdes zas na ultrazvuk , drzim palce a inak tiez picham
ahojte,baby,takze,aj,mi,čakame,v,oktobry,a,miesto,jedneho,čakam,dvojičky 🙂
@giuska ahoooj, wow, gratulujem! a to prirodzene?
@martinazvo ano,uplne,prirodzene 😀
@giuska super, ja sa vo stvrtok dozviem ci mam v brusku 1 alebo 2, ale ja som po umelom...

Baby, od mm som dostala poukaz do tatralandie, so vstupom do sauny a masaz.. rozmyslam ze ak sa tento mesiac zadarilo, budem uz nejaky 13dpo.. nemoze sauna uskodit? :-/